Şimdi Ara

Dsmart cam modül kurulum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dsmart cam modül aldım aktivasyon yaptırdım fakat kurulumu beceremedim. LG tv kullanıyorum. Tv ile gelen digitürk modül kullanıyordum onu çıkardım ve dsmart modül taktım ama bir türlü kanal listesini bulamıyorum. Kurulumu manuel mi yapmam lazım otomatik ayarlarda digitürk eutelsat ve türksat hazır ayarları var onlardan çıkmıyor. Bilen kullanan varsa lütfen yardımcı olsun.



  • nasıl kanal listesi kardeş? kurulumu yok modülün sadece takıp izleyeceksin şöyle TÜRKSAT uydun varsa ve tvin ayarlıysa d smart kanalının birine bas gösterir örnek kanal d hd



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 26 Kasım 2013; 3:20:48 >
  • Dostum öncelikle zaman ayırıp cevap yazdığın için teşekkürler. Sorun belli oldu apartmanda merkezi sistem kullanılıyor onuda digitürk olarak kurmuşlar. Bu sebeple türksat kanalları çıkmıyormuş. Şimdi dsmart servisi çanak kurulumu yapacak ondan sonra problem kalmaz diye düşünüyorum.
  • anladım ozaman normaldir çünkü TÜRKSAT ayarlı değil digitürk eutelsat uydusunda TÜRKSAT kurulunca hepsi gelir hayırlı olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 26 Kasım 2013; 23:33:02 >
  • Kurulum yapıldı fakat 2 kanalda problem var. TV8 ile Beyaz tv göstermiyor sinyal yok diyor. Nasıl düzeltebilirim. LNB ile ufak oynamalarmı yapacağım yoksa frekansmı gireceğim.
  • kurulumu yapanlar ayarlamadımı ? gerçi burası tr bunu sormak saçma olur tv karşındaysa göstermeyen kanalı aç ve lnb yavaş hareketlerle saat yönününe hafifçe çevir önce saat 7 yi dene sonra 6 yada 5 arası çevir sinyal gelirse şansına. ayrıca tv 8 zayıftır sinyali bende de zayıf artı Show tv ve fox tv ve atv hd de zayıftır bende de hava bozuk olursa genelde gece bunlar gider llnb de zayıf yada eskiyse ki bendeki eski. tabi kabloda önemli eski olması ve en az rg 6 olmalı. abartılı uzunsa sinyali düşürebilir. ben inverto lnb aldım fırsat bulunca onu taktıracağım çok iyiymiş araştırdığıma göre iyi ve güçlü sinyal alıp alıcıya yolluyormuş. senin lnb ne marka taktılar? umarım sıradan bir lnb takılmamıştır zayıfsa bunu yapar birde çanak parabol mu ofset mi? ve sinyal bulucuyla ayarlanmadı mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Kasım 2013; 14:38:59 >




  • Kesin dandiktir dostum. Kaliteli takmamıştır senin dediğinmarkadan alıp takayım bende şimdi evde değilim akşam denerim dediğini.
  • lnb alt linklerden aldım 2 yerde aynı kişinin ve güvenlidir ama önce ayarı dene istersen birde bu lnb ofset çanakta çok iyiymiş bilgine parabol çanakta pek iyi demiyorlar.

    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/inverto-black-ultra-0-2db-single-lnb-98141061#product-information

    http://www.antenci.net/INVERTO-Black-Ultra-02dB-Single-LNB,PR-1911.html




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.