Şimdi Ara

dsmart kazığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dsmartımı iptal etmek için başvurduğumda karşıma 800 liralık bi kapatma bedeli çıkarınca kapatmadım haliyle.her ay hiç kullanmadığım dsmartın faturasını ödüyorum.geçen ay fatura yatırmayı unuttum.bu ay normalde 90 lira olan fatura 147 lira geldi.müşteri hizmetlerini aradığımda 20 liralık internetten bi tıkla yaptıkları açma kapama ücreti uydu kullanım ücreti gecikme ücreti toplam 57 lirayı buluyor dediler.ben geçen yıl cl ve la liga için almıştım dsmartı.şimdi hiç bir içeriği olmayan bi dsmart war ve ben kullanmadığım bi şey için para ödüyorum.üstüne onun açtırma ücretini de ödüyorum açtırmayı istemediğim halde.bi çok kişi benimle benzer bi durum içindedi sanıyorum.bunları dava edemiyor muyuz artık?edersek kazanma şansımız var mı?ben boşuna 1000 tl ödemek istemiyorum



  • 90 lira taahhütlü aylık ödemenmi senin.epey fazla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet de war içinde ama onu da kullanmıyorum
  • Nisanda bana aylık 15 tlye full dsmart (HD) paketi verdiler kabul emeyip iade ettim.1 tl bile verilecek hizmet değil artık herşey internette mevcut bunlara para yedirmeye gerek yok.Taahüt varsa bir şey yapman zor biter bitmez elini ayağını çek bunlardan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Kişiye özel televizyon çağı başlıyor" deyip yeni bir kazık kapısını açmıştı Aydın Doğan. 2007 yılıydı. Bir kere kutuya para verip ömür boyu ücretsiz izleyecektik. Sansuiden yapamadığı vurgunu D-Smartla çok iyi yaptı.

    Burda ilk reklamı varhttps://youtu.be/BTcwo0cl0bs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de haziranda bitiyor taahhüt iple cekiyorum.hd kanallar harici hiç bir numarası kalmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.