Şimdi Ara

Dsmart Modül + Samsung ES7000 kanal sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
9.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: digiboy73

    Merhaba,

    cam'i olupta samsung tv'lerde türkçe dublajlı film izleyebiliyor musunuz ? Yoksa benim gibi sadece orjinal alt yazı mı seyrediyorsunuz (mecburiyetten).

    ben filmleri istediğim şekilde izliyorum herhangi bir sorun yok. sizde nasıl bir sorun var.
  • Aynı sorunu modülümü kardeşimin televizyonuna taktıtığımda yaşamıştım. Ama maçı izlediğimiz için çok fazla kurcalama imkanım olmamıştı. Bu sorunu TV nin dil ayarlarından çözebileceğinizi düşünüyorum.
  • Arkadaslar ayni sorun bendede var.
    Simdi uyduyu sectikten sonra trt1 hd ve trt hd aciliyor fakat sifreli bir yayin oldugunda ornegin mac vs. Bu yayinlari acmiyor.sanirim kimse cozum bulamamis cunku bi cozumu yk gibi bende cok ugrastim olmadi sanirim sorun tvlerimizde bende vestel de var ona taktigimda sorunsuz izliyorum.yinede cozum bulan varsa ve paylasirsa cok makbule gecer herkese hayirli gunler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar Dsmart modül ve Samsung 42F5570 TV kullanıcısı olarak bende aynı sorunu yaşıyordum Trt hd ve trt1 hd kanallarında sinyal yok veya servis yok uyarısı veriyordu tabi bu sadece uydu türü dsmart seçersem yaşıyordum zira normal uydu olarak seçersem kanallar izleniyor sorun yok fakat kanal listesi farklı geliyordu ta ki dün samsungun sitesine girene kadar cihazı arattığımda yeni yazılım güncellemesini gördüm fakat tv üzerinden arattığımda yeni yazılım bulamıyordu , yeni yazılımı yükleyip tekrar uydu taraması yaptım TRT hd ve diğer sorunlu olan kanalların hepsi düzeldi sizde cihazınızın modeline göre samsungun web sitesinden yeni yazılım güncellemenizi kontrol edin..




  • beatles33 B kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz yöntemi aynen yaptım ama sonuç değişmedi. Trt'ler yine yok :( Televizyonum modeli 40es6340
  • tuGGy T kullanıcısına yanıt
    hocam uydu tarama modunda özel aramayı seçip 12072 mhz - V27500 frekansında taratıp öyle denermisiniz bendeki frekans bu şekilde..
  • beatles33 B kullanıcısına yanıt
    Yok üstadım denedim maalesef olmuyor :(
  • Bende yeni yazılımı yükleyip, tekrar Dsmart olarak kurulum yaptım. TRT1HD ve TRT HD geldi. Demek ki bu işin sorumlusu en baştan itibaren Samsung imiş.
  • @turkeytv den alıntıdır

    D-Smart Modül kullanıcısı iseniz:
    Modülünüzü, D-Smart uyumlu bir televizyonda kullanan 1. no.lu kanalında MovieSmart Premium kanalı bulunan CAM modül kullanıcısı üyelerimizin kanal güncellemesinin tamamlanması için 10 dakika boyunca bu kanalda beklemeleri yeterli olacaktır.
    Diğer CAM modül kullanıcısı üyelerimizin uydu alıcısında veya TV’de “ağ arama” seçeneğinin açık olduğundan emin olarak “kanal taraması” yapmaları gerekmektedir. Kanal taraması yapılacak yeni frekans ve taşıyıcı bilgilerini aşağıda bulabilirsiniz:
    - 12072 V 27500 FEC:5/6 modülasyonu (DVB-S2 & 8PSK)
    - 12245 H 27500 FEC:5/6modülasyonu (DVB-S2 & 8PSK)
    - 12187 V 27500 FEC:5/6 modülasyonu (DVB-S & QPSK)



    arkadaşlar son güncellleme ile ben bu frekansların aramalarını yaptım.. herbirni yapın . ikgini yapın sonra bitsin diğerini yapın yaklasık 1000 kusur kanal bulacaktır. yanlız sıralama cok sıkıntılı inanılmaz karışık.

    benimde problemim

    örneğin 15 inci kanalda animalplanet hd servis yok diyor. fakat 1107 de animalplanet hd cekiyor. böyle bir sorunu çözebilen varsa sevinirim ..




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.