Şimdi Ara

DSmart National Belgesel Kanallarında Sinyal Gücü%100, Kalite %40, Sorunlu Sinyal (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu durumda, eski modülü iade edebilmek için öncelikle iade talebi oluşturmanız gerekiyor diye biliyorum daha sonra eski modülü D-Smart bayisine teslim etmeniz gerekiyor. Forumda okumuştum, d-smart müşteri hizmetlerini arayıp, aboneliğimi iptal etmek istiyorum denildiği zaman, iptal olmaması için ikna etmeye çalışyorlarmış, yeni teklif sunuyorlarmış, sizde böyle olmadı mı? Filbox bu konularda çok iyiydi, en son yanlış hatırlamıyorsam 100 TL gibi bir rakama 15 ay yenileme teklifi sunmuşlardı. Modül iade gibi işlemleri yoktu. Gerçekten filbox fiyatları ucuzdu, filmleri çok kötüydü fakat belgesel kanalları fiyatına göre iyiydi.
  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    filbox mükemmeldi maalesef kapandığı için bunlara kaldık. Ekim değil kasımda bitiyormuş mh aradım zaten faturasız abonelik bitince otomatik iptal olacak dedi kapattırma gerekmiyor dedi. Pek inandırıcı bulmadım ama ben bitince tekrar iade edip n11 den alacağım.
  • E-devlet üzerinden bakar mısınız? Bazı abonelik sonlandırma işlemleri e-devlet üzerinden yapılıyor. Belki d-smart abonelik iptal vardır.

    https://www.turkiye.gov.tr/d-smart

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan nat geo kanallarından yayın alabilen var mı
  • Neo geo People hariç, diğer tüm kanallar gösteriyor, sinyali tekrar tarattım Neo geo People kanalı kayboldu zaten simsiyah ekran geliyordu. Şimdi kanal listesinden silindi. Neo geo wild vs gösteriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende taratayım olması mh genel sorun yok diyor ama problemli demekki değiştirtmeli o frekansı ama nasıl :)


    Tarattım hiç sinyal çıkmadı komple var olanlar gitti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jagatai -- 13 Haziran 2020; 16:27:27 >
  • Dsmart go uygulamasından baktım, Filtreden belgesel seçtim, Neo People kanalı görünmüyor. Belki D-smart firması Neo People kanalı ile anlaşması bitmiştir.

    Bende neo kanallarının frekansı %70-80 arası git gel yapıyor, daha önce gelen uyducu arkadaşlar 2 buçuk saat uğraştılar daha fazla arttıramadılar.

    Frekansın %21-40 arası git gel yaptığı dönemde ise babamların evi ile benim evin uydu çanak ayarını aynı elektrikçi yapmıştı ve benim evde merkezi sistem var. Aynı frekans, o dönemlerde benim evde yine %10-40 arasıydı. Demek ki bizim elektrikçide sıkıntı var. KRT kanalı da mozikli gösteriyor benim evimde. Babamların evinde hiç dikkat etmedim nasıl gösterdiğini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neo Geo People kanalı Türkiye'deki yayınına son vermiş, bu sebepten göstermiyormuş, bir kaç ay sonra taahhütüm dolacakmış, aile spor paketi için 24 ayar aylık 35 TL sabit fiyat teklifi sundular, pahalı taahhüt dolunca iptal ettiririm dedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en güzel kanal oydu
  • En iyi belgesel kanalı Nat Geo People da üzdü yayınları bitirmesi.
  • Eskiden bende sinyal sorunu vardı sonra uyducu çağırdım ve lnb değişti, ince ayar yapıldı, sinyal sorunu düzelmişti. Geçen aylarda sorunlu sinyal yayını kesildi ve dsmart o sinyal frekansını kullanımdan çıkardı, şuan hiç bir kanalda sorun yok. Eylül ayında taahhütüm doluyor eğer cazip bir teklif gelmezse kapatmayı düşünüyorum. Şuan ki fiyatları çok mantıksız geliyor, pahalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.