Şimdi Ara

Dsmart Net kullanıyorsanız sakın evinizi taşımayın Nakliniz yapılmaz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 26 Nisan 2013 tarihinde ev değişikliği sebebiyle kullanmakta olduğum dsmart net yalın Adsl in naklini istedim. Bugün 19 Mayıs 2013 ve hala internetim yok. Bu firmanın müşterisi olduğum güne lanet ediyorum. 2 yıllık taahhüt verdiğim için iptal de etmiyorlar. Tv de reklam yaparken limitsiz internet fiyatına dsmart hediye diyor ama iptal etmek istediğinde hepsinin parasını istiyor. Keyfi bir iptal söz konusu olsa yine neyse hem hizmet alamıyorum hem iptal edemiyorum. İptal halinde yaklaşık 1000 tl kapama faturası çıkarıyorlar. Normal koşullarda 1-2 günde tamamlanacak nakil işlemini yapamadıkları gibi bir de pişkinlik yapıyorlar. 26 Nisan'a kadar hizmeti Sorunsuz olarak alıyordunuz nakil talebi sizin tercihiniz deniyor. Yani sorumlu sizsiniz deniyor. Sanki ben bunlara 2 yıl ev taşımama taahhüdünde de bulunmuşum. 26 Nisan'dan 16 Mayıs'a kadar nakil bilgi girişini sisteme yapmayı (turk Telekom sistemine) beceremediler. 16 Mayıs'ta girişi beceriler Türk Telekom geldi fiber altyapıya uygun modem taktı. Turk Telekom en geç 2 gün içinde sistem onayı verilir ve internetiniz gelir dediler. Dedikleri gibi 17 Mayıs'ta TT sistemi onayı verdi. Ancak d-smart yapması gereken bir tanımlamayı yapamadığı için internetim yine yok. İptal dilekçesi verdim. Ancak çok değerli ve becerikli çağrı merkezi çalışanı aynen şunu diyor:'nakil süreciniz başarıyla tamamlandı. Bir sorun yok nakilde sorun olsaydı kapama faturası çıkmadan iptal olabilirdi diyor. Ayrıca şuan sistem kaynaklı bir sorun var bekleyeceksiniz diyor. İptali ancak kapama faturası ödemek koşuluyla yaparız diyor'

    Özetle bu forumda bazı başlıklarda dsmart tavsiye ettim. Şimdi aman ha diyorum. 1 yıl sorun çıkmaz kullanırsın bir kez sorun çıkar sorununu çözecek adam bulamazsın. D-smart kullanacağınıza internet kullanmayın daha iyi. En azından hem fatura ödemezsiniz hem de ruh sağlığınız bozulmaz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ben şu ana kadar 3 kez nakil ettirdim ve hic sorun yaşamadım desem yeri. Sizinki biraz şanssızlık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 mayısta nakil verdim 10 unda baglandı ama tel. hattı var bende belkı senınkı yalınsa ondan dır sıkıntı..
  • tuketici.btk.gov.tr

    ye yaz.
  • Evet bende yalın var. Taşındığım yerde de fiber altyapı. 16 Mayıs'a kadar sisteme nakil girişini yapmayı beceremediler. Zaten normal koşullarda en fazla 2 günde netixelenecek bir işlem bu. 16 Mayıs'ta nihayet sisteme girdiler aynı gün turktelekom geldi fibere uygun modem kurdu gitti. 17 Mayıs'ta gün içinde internetiniz gelir dedi d-smart ama 20 Mayıs'ta saat 17 civarı geldi. 17 şinde turktelekom otomatik onayı verdi ama d-smartın yapması gereken bir tanımlama 3 gün sürdü. Yani canımdan bezdirdiler. İnter bugün geldi. 17 şinde BTK ya Fax yoluyla şikayette bulunmuştum Fax kabul edilmiyormuş bugün posta yoluyla başvuru yaptım. İnternetim gelmiş olmasına rağmen BTK kapama faturasız sözleşme feshi yönünde karar verirse kapattıracağım. Başka bir sağlayıcıya gececeğim. Aylık 77 tl fatura ödüyorum. Dsmart tv ve İnternet'e 17 ay için 1080 tl kapama faturası çıkarıyor. Önce bindiriyor sonra indirim yaptım diyor iptal edersen bindirdim rakamdan ödeme yap diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Geçmiş olsun kötü bir durum.Yasal olarak arayın hakınızı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.