Şimdi Ara

DTS Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung 55'' Q80 R ile sony XF 9005 55'' arasında kaldım . Normalde Samsung 55'' Q80 R karar kılmıştım onu alacaktım . Ama DTS sorunu varmış. Ben korsan izlemiyorum zaten orijinal filmlerde de varmı bu sorun Blue Ray cd orijinal film izlemek istesem izleyemiyecem mi. Bu tv ler üzerinde cd rom gibi bluray disk takacak bölüm varmı. Yoksa ayrıca bluray player mi alınıyor. PC den yansıtsam PC'mde de DVD oynatıcı var bu yüzden CD den Blue Ray filmi PC me aktarmam imkansız. Samsunglarda böyle sorun varsa sony alacağım bilen arkdaşlar yardımcı olursa sevinirim.

    Bu Tv lerde bluray cd oytacısı yoksa ev sinema ses sistemli Hesaplı Blu Ray oynatıcı tavsi eder misiniz. Elimdeki tüm para bunlara gidecek iyi karar vermek lazım yardımcı olursanız sevinirim alıp pişman olmak üzülmek istemiyorum . Teşekkürler.

    Bir de sony için dolby atmos desteklemiyor diyorlar. Blue-ray Playerli ses sistemi yetmez mi yani o da keyif verir mi yani ben daha çok film izlemek için alacağım tv yi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalfani -- 27 Ekim 2019; 13:7:0 >







  • 91 senesinde Japonya'da Panasonic Combo TV sahibiydim. Üstten VHS besleyip video seyrederdim. Onu aklıma getirdiniz. Bahsettiğiniz modellerde dahili fiziki blue ray oynatıcıyı nasıl hayal edebildiniz? Sony olanı tercih edin. Sony candır. Gerçi Q80R da cihaz olarak fena değil ama DTS odaklı yazmışsınız, o zaman Sony'lenin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OMB

    91 senesinde Japonya'da Panasonic Combo TV sahibiydim. Üstten VHS besleyip video seyrederdim. Onu aklıma getirdiniz. Bahsettiğiniz modellerde dahili fiziki blue ray oynatıcıyı nasıl hayal edebildiniz? Sony olanı tercih edin. Sony candır. Gerçi Q80R da cihaz olarak fena değil ama DTS odaklı yazmışsınız, o zaman Sony'lenin.
    Tamam tv ler ince karşıdan bir cd rom bölümü açılması beklenemez ama laptoplardaki gibi isteseler koyarlar çok pahalı cihazlar bu kadar para vermişken insan o da için de olsun istiyor :) bu kadar kaliteli videoları destekliyorlarsa o da olbilir belki diye düşünmüştüm :) Teşekkür ederim cevabınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.