Şimdi Ara

DTS'i AC3'e çevirme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
25
Favori
121.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @ONALTI

    üstündeki 10 mesaja bakar mısın?

    mkv2ac3 programı
  • Konuyu başlatan ve katkı verenlere teşekkürler.İlk mesajda bilgi veren arkadaşın yöntemiyle DTS filmlerimi Ac3 e çevirdim.Başlangıçta hata verdi ama biraz uğraşınca hatayı benim yaptığımı anlayıp çözdüm.Bir türlü run tuşu aktif olmuyordu.Artık sorun yok.

    Ama bir filmde çalışmayınca sinir oldum neden çalışmıyor diye, sonra farkettimki bu ses ac52 formatı olduğu için dönüşmemiş.Varsın o kadar olsun, bilgisayarda izlerim onuda. Bizim Lh 3000 tv demekki dts gibi ac 52 seside desteklenmeyen ses olarak görüyor.

    Dts çözen ses sistemim var, HDMİ ve optik kablo ile bağlı tv ye. Dts ten fedakarlık etmeden izlemenin bir yolu yokmu ? Halen bulunamadımı? Bir yazılım güncellemesi yapıldımı acaba? İlgilenen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

    Teşekkürler .
  • arkadaşlar ben popcorn ile AC3 e çevirdim, ama 32PFL7675 LEd TV de ses ingilizce geldi. bu sefer mkvmerge ile ingilizce sesi sildim sadece türkçe kaldı. ama bu seferde tv ye USB yi taktığımda TV usb den uydu alıcısına geçiyor. neden olabilir? not:TV mkv oynatıyor
  • Arkadaşlar "mkv2ac3" programını Vista ile sorunsuz çalıştırıyorken Windows 7 de çalıştıramıyorum acaba bu programın Win 7 için bir versiyonu yok mu?
  • Arkadaşlar bende 1 tb. iomega media oynatıcı aldım ve bazı sorularım olacak;

    Farklı televizyonlarda siyahbeyaz veya renkli görüntü var sebebi nedir? Altyazılı filmlerin altyazısı çıkmıyor. Birde sürüm güncelleme nasıl oluyor? bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? Şimdiden çok teşekkürler.......
  • Peki arkadaşlar bu popcorn audio converter programı aac sesleri de ac3 e çevirir mi?
  • Arkadaşlar program sayesinde sorunsuz sesleri çeviriyorum fakat dual mkv lerde 2. ses siliniyor 2. sesinde silinmemesi için bi ayar falan yapmakmı gerekiyor şimdiden teşekkurler
  • offfffffffff puffffffff 234244 saattir şu aptal sorunla ugrasıyorum. herseyi yaptım uzantısında ac3 yazıyo ama şu gavurların yaptıgı ama sırf kıllık olsun diye DTS. ses formatını okumıyan şu philips pfl 5405h LC. di..
    arkadaşlar bişmiyorum neden acaba mp3 Yapsam olur mu ? yapabılır mıyım ?
  • Mkvtoolnix ile Dts'yi ac3 çevirdikten sonra ,
    ac3 de ses dts ye göre çok kısık oluyor...Pc nin sesini sonuna getiriyorum...Bunu çözmenin bir yolu varmı?
  • mkv2ac3 programı ortalama kaç dadikada veya saate çevirir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saripijama

    mkv2ac3 programı ortalama kaç dadikada veya saate çevirir

    Sistemine bağlı olarak 15 dk ile 1 saat arası değişir
  • Bende DTS den AC3 e çevirip temp altına 2.ac3 olarak dosyayı oluşturuyor ancak mevcut mkv ye bu ac3 sesi ekleyemiyor. Hata mesajı aşağıdaki gibi çıkıyor.

     DTS'i  AC3'e çevirme


    Uploaded with ImageShack.us
    Bunu halletmenin bir yolu varmı? Yada oluşan ac3 dosyasını mkv ye eklemenin başka bir yolu varmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnizca -- 27 Mart 2011; 14:20:18 >




  • 720p 2 saatlik bir videoyu ne kadar zamanda çevirir? zaman önemlii...
  • mkv2ac3 icin verilen linklerde download lar silinmis o yuzden son programi denenyemedim. popcorn la baslarda sorunsuz convert yapabiliyordum ama sonra hata mesajlari almaya basladim hata numarasi da 2 ydi yanlis hatirlamiosam ve onun yerine EZmkvdts2ac3 programini kullaniyorum basit bi program tavsiye ederim. mkvtoolnix eac3to ve delaycut i kullaniyor. Ama sole bi problem var mkv dosyasi sadece dts liyse sorunsuz convert yapabiliyorum ama bazi mkv lerde hem dts hem ac3 birlikte var. o mkv leri convert ederken cannot create a file that already exists diye bi hata aliyorum.sebebini bilen yardimci olabilcek var mi? bu ise yarayan baska basit programlar da var mi??
  • Arkadaşlar programı denedim herşey tamam yalnız işlem bittikten sonra uzantısı mkv olarak yapıyor oda tamam.Lakin tv ye taktım usbyi format desteklenmiyor uyarısı verdi.uzantısını dosya adından el ilede değiştirdim avi vs yaptım yine olmadı ne yapabilirim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: El Guapo

    Arkadaşlar programı denedim herşey tamam yalnız işlem bittikten sonra uzantısı mkv olarak yapıyor oda tamam.Lakin tv ye taktım usbyi format desteklenmiyor uyarısı verdi.uzantısını dosya adından el ilede değiştirdim avi vs yaptım yine olmadı ne yapabilirim ?





    arkadaşlar yardımcı olacak birisi var mı?
  • merhaba arkadaşlar! bir süredir "unable to execute mkvmerge" şeklinde hata veriyor. bilgisi olan var mı?
  • DTS yi ac3 e çevirmek için eac3to 3.24 klasöründeki HdBrStreamExtractor kullanıyorum.Basit ve hızlı.MKVtoolnix ile dts sesi ac3 ile değiştiriyorum.İsteseniz upload edebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardok -- 2 Haziran 2011; 23:57:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bardok

    DTS yi ac3 e çevirmek için eac3to 3.24 klasöründeki HdBrStreamExtractor kullanıyorum.Basit ve hızlı.MKVtoolnix ile dts sesi ac3 ile değiştiriyorum.İsteseniz upload edebilirim.


    İsterim, upload ederseniz sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yalnizca

    İsterim, upload ederseniz sevinirim.

    http://www.multiupload.com/J1VURXRJZU
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.