Şimdi Ara

DUALSENSE EDGE™ [ANAKONU] 26 Ocak 2023 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
11
Favori
9.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O değilde, resmi ön sipariş fiyatı 6.599 TL olan ve sonrasında fiyatı artarmı bilmiyorum ama yurt dışı Dualsense Edge modelini 9 binden satışa koyanlar olmuş.


    Bu durum gerçekten çok garip ve işin garibi bunları o fiyattan alan oluyormu anlamış değilimde.

  • ibrahim_130 İ kullanıcısına yanıt

    5000 - 5500 liraya satıyorlar hocam sahibinden de yurtdışı kolları


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden sitesi haricinde N11 gibi mağazalarada ithalatçı garantili cihazları daha pahalıya satıyorlar ve baheneleri şöyle oldu, biz ithal ediyoruz ve dolar kurundan dolayı maliyet bu.


    Bunu söyleyen de n11 gibi yerlerde hizmet veren firmalar.


    Sony dahi Türkiye de 6599 TL diyorken sen şahıs firması olarak ithal ettiğin ve garantisini kendi çapında verdiğin (4 ay sonra ulaşamayabilirsin firmaya) cihaza o fiyatı nasıl istiyorsun garip.


    Bu kendi çapımda bir serzenişim olarak burada kalsın, çok rahatsız olduğum bir konu gerçekten.

  • Bugun aldım vatandan fakat x ucgen o ve kare tuşları inanılmaz dandik hissiyatı var hiç mevcuttakı dualsense ler gibi clicky ve sıkı diye tanımladığımız hissiyat yok. Var mı bu sorunu yaşayan? Reddit bununla kaynıyor keşke baksaymışım almadan önce. Dualsense ın en sevdigim yanı bu tuşların pürüzsüz hissiyatı vermesiydi. Edge ile resmen bir nesil geri gittik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cok merak ettiğim ve bekledigim bir gamepaddi. Ancak fiyatından dolayi ertelemistim. Sahibinden sitesinde 5civarlarina yurtdışı satılıyor, pazarlıkla 4.5a almaya niyetim vardi ancak yorumunuz cok düşündürücü.


    Son deneyimleriniz nasıl


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ürünü kullanan var mı almaya değer mi ? 2 adet normal ps5 ile pre order verdiğimde almıştım ama 8250tlye cihazı alıp yanında ek bu dualsenseleri almıştım şimdi 6500 tl vermek zor geliyor ama değecek bir ürün ise alışveriş kredisi ile almayı düşünüyorum. yorumlarınızı rica ederim.

  • Vio35 kullanıcısına yanıt

    Hocam rekabetçi Fps oyunları oynuyorsanız ve performansınızı arttırmak istiyorsanız alın.Pahalı bir ürün.İki konsoldada pro kontrolcü kullanmaya başladım ve artık normal gamepadler ile Fps oyunu oynayamam.Arkadaki ekstra tuşlar,kısaltılmış tetik mesafesi ve analog girişini ayarlamak çok fark yaratıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 9 Mart 2023; 13:57:49 >
  • 1 haftadır kullanıyorum. Benim gibi FPS oyunlarında fazla vakit geçirip rekabetçi olmak isteyenler için ideal. Anlık tepki verebilmek ve kendi oyun tarzınıza göre ayarlayabilmek oyun keyfini arttırıyor. Fiyat konusu malum. Keşke daha makul fiyatlarda olsaydı da hiç düşünmeden gidin alın diyebilseydim. FIFA, 2k, ya da RPG oynamak için almaya gerek yok bence. Deadzone yok gibi.


    Eksi olarak söyleyebileceğim tek şey şarjı. Hızlı bir şekilde şarjı tüketiyor. Bu kadar para verdikten sonra bir tık daha iyi pil performansı beklerdim.

  • Düzenli olarak COD oynayan birisiyim. Edge alma niyetim var ama değer mi değmez mi kararsız kalıyorum. Konsol aldığımız fiyata kol almak çok acayip bir seviye artık.

  • mhasal kullanıcısına yanıt
    Hocam bende senin gibi düzenli cod oynayan biriyim edge yi ilk başta alsam mi almasam mi diye düşünmüştüm batarya ya taktim kafayı ama bi gazla gene de aldim iyi ki almışım diyorum sol elimin altinda ziplarken saga sola donmek muthis bi olaymış insana ozguven veriyor kol...Kolu bir arkadaşıma denettim o da yurt dışından bi tanıdığına getirtti ona 4K ya geldi kol ki o fiyat kesinlikle verilir...Ben ps5 i 6K ya almış biriyim 6600 e taksitli aldim kolu ama kesinlikle pisman değilim sadece fps oyunlari edge de oynuyorum digeeleri normal Dualsense ile oynuyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brigand35 kullanıcısına yanıt

    Dün sipariş verdim hocam bugün ya da yarın teslim edilmesini bekliyorum artık. Ayarlamaları falan yapmak basit mi acaba ince ayar vs. yaparken yönlendiriyor mu seçimlerde? Ya da siz nasıl yaptınız, bir tavsiyeniz var mı?

  • mhasal kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Hayırlı olsun ....Basit hocam oyuna gore profil atama var FN tusu ile X O ∆ ile profili seciyorsunuz kolay hocam youtube da ayar videolari var ama gene ben size kol geldiğinde ozelden yardimci olmaya çalışırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brigand35 -- 4 Nisan 2023; 10:31:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brigand35 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam ben biraz kurcalarım ve youtube'a bakarım. Olmazsa sizi rahatsız ederim  

  • mhasal kullanıcısına yanıt
    Sorun değil hocam elimdeki ayarları yollarim size



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brigand35 -- 4 Nisan 2023; 11:25:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar. 2-3 gündür kullanıyorum. En iyi cod ayarı nedir acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece yarış oyunları için almaya değer mi? fps hiç oynamıyorum çünkü.

  • seko5454 kullanıcısına yanıt
    Breakbleepyoutube
    In this video be showing you my best controller settings for Warzone 2 Season 4, both in game and on the dualsense edge PS5 settings. These settings are tailored for speed and advanced movement within both Al Mazrah and Vodel maps. For more Call of Duty Warzone content: SUBSCRIBE: https://bit.ly/3uSykAA KICK: https://kick.com/breakbleep TWITCH: https://www.twitch.tv/breakbleep Follow on socials: TIKTOK: https://www.tiktok.com/@breakbleep TWITTER: https://twitter.com/breakbleep INSTAGRAM: https://instagram.com/breakbleep WHAT I USE: PS5: https://amzn.to/3kKnTyz Controller: https://amzn.to/3JDGHtp Precision Rings: https://amzn.to/3kQvtYx Charging Dock: https://amzn.to/3XPYLoZ Astro Mixamp: https://amzn.to/3HmFkgl Headset: https://amzn.to/41yWHE6 Face Cam: https://amzn.to/3l90pDE Microphone: https://amzn.to/3wXsHDA Lighting: https://amzn.to/3JsWcVn
    https://www.youtube.com/watch?v=5gNo6Zkbymg
  • ninapersson N kullanıcısına yanıt

    Gerek yok hocam, edge yerine direksiyon seti almanızı öneririm.

  • Elimdeki drift sonucu değişimden gelen kolları satıp Edge almayı düşünüyordum hazır vatan'da henüz zam gelmemişken. Bir de ne göreyim, drift sorunu bunda da varmış. Sorunu çözmek içinde yeni analog modülü almak gerekiyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Normalde yurt dışında cok ucuz tamirini yapmıyorlar direkt yenisini alıyorlar ama bizde pahalıya geldiği için tamir yapılıyor.Drift sorunu olmayan kontrolcü yok su an Ancak temiz kullanırsanız uzun süreler gidiyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.