Şimdi Ara

Dubaiden alsam?{dubaiden alışveriş}

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta da belirttiğim gibi Turkiye de 2.000 ytl civarında olan bir kamerayı dubaiden almaya kalksam net satıs anlamında ne kadar karım olur. (Yolu-masraflarımı lutfen dusunmeyin) Bir başka deyişle dubaideki eloktronik eşya fiyatlarını kimden-nerden öğrenebilirim?

    2. bir sorum ise uluslararsı garanti mevzuu. Mesela sony bir kamera aldım. 2 ay sonra sorun yaşadım ve burdaki yetkili servise goturdum. Bizden almadın biz bakamayız ya da garantisi yok gibi bir tavırla karşılaşabilirmiyim. (Sony ile ilgili boyle birşey duymuştum uluslararsı garantisi var diye panasonic ve benzeri markalar için de geçerlimidir?)

    3- Ve gittim diyelim mesela 1 kamera 1 laptop bir cep telfonu bir f. makinası falan aldım. gumruk mevzuu nasıldır. hepsinden alsam birer tane bir sorunla karşılasırmıyım.

    İlginiz için simdiden teşekkur ederim.
    SAYGILAR



  • garanti konusunu bilemeyeceğim ama gümrük konusunda yaygın uygulama şöyle:

    eline ucuzundan, arızalı bile olabilir 1'er laptop, fotoğraf makinası vs. alıyorsun. çıkışta bunları kaydettiriyorsun. eskileri atıp dönüşte yeni cillop gibi cihazlarını getiriyorsun. sana dönüşte kardeşim bunlarla çıkmadın falan diyen olmuyor. sistem böyle... (kendim yapmadım yapanların yalancısıyım, yine de vergi ülkenin vergi kaybı oluyor, hem de garanti dışı kalabilirsin dikkat et)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.