Şimdi Ara

DUCKI 3.5'' USB 2.0+NDAS LANDRIVE IDE+SATA HARDDISK KUTUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu hdd kutusundan kullanan var mı? Almak istiyorum ağa bağlı olarak kullanacağım bu kutudan kullananlar görüş belirtirse sevinirim...Kutu Burada



  • bu ürünün aynısından kullanıyorum. öncelikle network üzerinden kullanacaksan fat32 veya xfs gibi bir format seçmen gerekiyor, ne yazık ki ntfs'i desteklemiyor. Onun haricinde fanı çalıştığında ses biraz artıyor. USB'den kullanacaksan bağlantıyı fazla söküp çıkarma bir süre sonra abuk subuk hatalar veriyor yani bir görüyor bir görmüyor HDD'i. Ben ilk başta hdd sorunlu sanıp değiştirdim, baktım aynı sorun devam ediyor kutudan olduğunu anladım. şimdi network üstünden xfs dosya sistemini kullanıyorum iyi diyebilirim. Ama external bir hdd alacaksan yani derdin sadece kutu almak değilse başka çözümlere bakman gerekli diye düşünüyorum.
  • Bu hdd kutusunun bittorent desteği nasıl peki kullanışlı mı? Deneme fırsatın oldu mu acaba? Beni bu kutuya yönelten sebeplerin başında bu geliyor aslında. 5 bilgisayardan oluşan bir ev ağım var bu kutuya 1 Tb hdd takıp hem bilgisayarlar kapalıyen dosya paylaşmak hem de torrent indirmek istiyorum. Eğer kullanışlı olmayacaksa ikinci el sata destekli bir anakart işlemci ve ram üçlüsü ile kendi NAS kutumu yapmayı da düşünebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serlilo -- 26 Şubat 2008; 12:22:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.