Şimdi Ara

DUCKI 3.5'' USB 2.0+NDAS LANDRIVE IDE+SATA HARDDISK KUTUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    DUCKI 3.5'' USB 2.0+NDAS LANDRIVE IDE+SATA HARDDISK KUTUSU aldım. Arkadaşlar bu kutuyu almamın tek nedeni çok ses çıkartan sadece torrent için kullandığım makinemi kapatıp bu hdd kutusunu kullanmaktı. Ancak bu kutuya torrent dosyalarını eklediğimde hız bilgisayardakinden çok daha düşük oluyor. Bilgisayarda uTorrent kullanıyorum ve sorunsuz 100k ile dosyaları çekiyorum. Ancak burdan aynı 100k ile çektiğim torrent dosyasını tanıttığımda ise maximum hız 30-40 civarına çıkıyor ve aşağı doğru iniyor. Yani sonuçta istediğim hızı alamıyorum. Modemimden bilgisayara ait olan ipmi hard diske veriyorum yani tüm portları hdd ye yönlendiriyorum ama pek bir avantaj sağlayamadım. Kullanan bilen birisi varmıdır? Bu problem bana ait bir problemmi yoksa kutunun içerisindeki yazılımlamı alakalıdır?

    Teşekkürler.



  • Tüh ya bugün bende aynı modelden sipariş ettim kargoya verilmiş.. Aynı sendeki gibi torrent olayı için kullanacaktım. Öyle sakatlığımı var bunun.. Ne yapsam ki kargoyu kabul etmesemmi? Sende son durum nedir arkadaşım problem devam ediyormu?
  • Sorun esasında normal makinemde kullanmaya alıştığım utorrent programının rahatlığı. Hızdada o yüzden bir fark var. Kutunun artı yanlarını zaten biliyorsundur ama en büyük eksi yanı 2 torrenti aynı anda çekebiliyor olması ve torrent tamamlandıktan sonra diğer torrente geçmiyor olması(en azından ben geçirtemedim). Ben halen eski makineyle devam ediyorum :( Malesef torrentli hddlerin biraz daha gelişmesi gerekecek. O zaman tam istediğimiz seviyeye gelebilirler ancak.
  • Ben Ducki 3.5' USB 2.0 + NDAS2 LanDrive sipariş etmiştim bunu kullanıyorum. Dediğin gibi utorrente göre bir yavaşlık söz konusu. ama o kadarda kötü değilmiş. Sanrım işlemcisi düşük olduğundan 2 adet torrente izin veriyordur. İnerneti ortak kullandığımızdan tüm band genişliğini sömürmeside doğru olmazdı zaten. Torrent olayında memnun sayılırım. Birde HTTP buna download manager gibi bişiler yüklenemezmi acaba rapid premium hesapda vardı. Güzelde olurdu hani. Media server özelliği sayesinde fullhd flimleri takılmadan izleyebiliyorum güzel bir cihaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.