Şimdi Ara

Dünya 1.si bir Türk oldu da noldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Dünya 1.si bir Türk oldu da noldu?


    Öncelikle her yere yolladığım mesajla başlamak istiyorum müsadenizle arkadaşlar. Lütfen Dota 2, e-spor vs. ile ilgilenmeseniz de 5 dakikanızı ayırın. Bu konunun 5 dakika ayırmanıza değeceği kanısındayım. Öncelikle mesajımı direkt olarak kopyalıyorum.

    "Merhaba arkadaşlar ben Kuntay. 7.500.000 (sadece geçen ay içerisinde online olan sayı) üstün oyuncu arasında Dünya'nın 1.si bir Türk oldu, haydi oyun sektöründeki arkadaşlarım desteğinizi bekliyoruz. Bu kesinlikle bir site veya oyun reklamı değil. Bu gerek e-sporları, gerek ise bu üstün başarıyı gösteren bir Türk arkadaşı desteklemek için gerekli olan bir şey. İsterseniz haberi paylaşın, isterseniz röportajı alın, hiç fark etmez. Sizden destek bekliyorum, bu arkadaşın başarısını sitelerinizde ve dergilerinizde dile getirin lütfen! Kendisiyle konuşmak isterseniz de her türlü desteği ve yardımı sağlarım, lütfen görmezden gelmeyin."

    Klasynky dünya 1.si, puan sıralamasında dünyanın zirvesinde. Aynı zamanda 7000li puanlara ulaşabilen dünyadaki 2. oyuncu (şu anda 7000li puandaki dünyadaki tek oyuncu). Kendisi eski hwa ve dp takımlarında oynadı şimdi ise cof takımı altında joindota league division 2'de (4. olarak bitirdiler) ve starladder pro divisionda mücadele ediyor.

    Cof takımı da eswc finallerine çıkabilen tek Türk takımı ve de bu takım uluslararası para ödüllü ciddi bir turnuva olan gigabyte challenge'ı kazandı. Bu neticede uluslararası profesyonel bir turnuva kazanan tek Türk Dota 2 takımı. Emre yani klasynky gerçekten çok değerli, yetenekli ve olgun birisi. Ben onların takım menajerliğini yapıyorum uzun bir süredir.

    Kendisiyle bu üstün başarısı doğrultusunda bir röportaj gerçekleştirmiştim(Türkçe ve İngilizce olarak):www.trdota.net/makaledetay/eu-1-klasynky...(interview)!/239 Bu röportajı gerek yerli gerek ise yabancı tüm önemli sitelere atmıştım, dota ile ilgili sayfa ve sitelere de (bununla alakalı kişilere de). Maalesef ki Türkiye'de hiçbir siteden destek gelmedi. Ben gamexnow yazarı olduğum için haberi orada da paylaştım. Bunun yanı sıra haber gamersbook sitesinde paylaşıldı, ayın 15'inde benim de çalıştığım gosugamers.net sitesinde de yayınlanacak. Bu kadar üstün bir başarı kazanılmışken herkesin gerek e-spor, gerek oyunlar ve Türk oyunculara destek veriyoruz demesine rağmen, bu haberi-röportajı vs. paylaşmaması; oyuncumuza sahip çıkılmaması bizi oldukça üzdü. Bu sitemim kesinlikle tek bir siteye veya kişiye yönelik değildi, sadece arzumu belirttim. Umarım Emre hak ettiği yere gelir.

     Dünya 1.si bir Türk oldu da noldu?







  • helal olsun bi kaç hafta önce bakmıştım 20lerdeydi
  • Aslinda bunun bsc'de bir haber hatta mumkunse canlı bir roportaj olarak yayinlanmasi iyi olurdu diye dusunuyorum. Arkadaşıda buradan tebrik ediyorum
  • Tebrikler basarilarinin devamini isterik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süpermiş ya bu gerçek mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apışarası

    süpermiş ya bu gerçek mi

    Evet.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzüntünüzü anlıyorum fakat Türkiye için Dota 2 toplulukları daha gelişme aşamasında,eski Dota'cılardan LoL veya HoN'a dönen bir çok insan var.Elbette çok büyük bir başarı,fakat Dota 2'nin yaklaşık 4 senedir var olmasına rağmen bölümümüzün bile yeni açılması dolayısıyla normal karşılıyorum ben.Kendisini de inşallah ileri ki international'larda görürüz.
  • Müthiş bir olay, başarılarının devamını dilerim bu arkadaşın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dendi 5700 ne yani rat bişi farkettirmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiyede dota 2 henüz gelişiyor.Dota 2 dünyadaki en kaliteli moba oyunu ve yaygınlaşması zor bir oyun olduğu için yavaş oluyor.Zamanla herşey gelişicek,güzelleşicek arkadaşı da tebrik ediyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Just4spike

    Dendi 5700 ne yani rat bişi farkettirmez

    İsmi çıkıyor mesele o. Yoksa kimse demiyor klansyky Dendi'den daha iyi diye.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanalda perma banlıyım kapparino spam yapamıyorum :( diğer tüm kanallarda mmr abuser diyerek karalıyorum sırf bu yüzden
  • İyi dileklerinizi ilettim arkadaşlar :)
  • Görüyoruz ne yaptığını, her oyun Terrorblade almış, 1. olduktan sonra girmemiş. Tam kanser bir oyuncu ayrıca, eğer biri beğenmediği birşey yaparsa hemen report ediyor, herkese mute atıp dodgeluyor.
    Harbi doğru, bir Türk 1. oldu da ne oldu? Hala Dota'da sıfırız, bu arkadaşı daha yrni görmüştürler.
    Türkiye Dota'da önemli bir yere mi gelecek? Çok beklersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her oyun terrorblade alıyor? hm.. Niyeyse profilinde böyle görünmüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozkansen

    her oyun terrorblade alıyor? hm.. Niyeyse profilinde böyle görünmüyor.

    Farkettiysen solo oynamıyor hiçbir zaman. Hep parti giriyor MMR'ı düşmesin diye. O kadar MMR'ı TB ile kastı. Oyuncu dodge'ladu. Hatta millet hilesini çakmasın diye profilini gizledi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani daha öncede bakmıştım, ozamana denk gelmediysem birşey diyemeyeceğim. Fakat böyle bir olay ile birinci olmak kolaymış gibi bir tepki mi gösteriliyor? yada benmi yanlış anlıyorum bilmiyorum. Fakat bu kadar basitse oyun orada bizde olalım.

    1 inci olduktan sonar girmiyor? Açıkcası hangimiz 1 inci olduktan sonra girerdik? hiç birimiz girmezdik. Onun yaptığı şey aslında herkesin yapacağı şey. Biraz acımasızmışız gibi geliyor =)
    Hani burada adamın ne düşündüğünü bilemem. Belki bir takım oluşturup, takım oyunlarında da yüksek sıralara ulaşmak için uğraşıyor olabilirler (hesap/kitap takım arkadaşı vs.) . Haliyle solo mod ile ilgilenemeyeceğinden bırakmışta olabilir bilemem. Fakat öyle olmasa bile anormal birşey yok bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 15 Nisan 2014; 12:40:42 >
  • 2.liğe düşmüş pff yakın zamanda umarım tekrar birinciliğe yükselir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShadowWeaver

    2.liğe düşmüş pff yakın zamanda umarım tekrar birinciliğe yükselir.

    2 puanla hem de. Yazık valla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nintendo.

    Görüyoruz ne yaptığını, her oyun Terrorblade almış, 1. olduktan sonra girmemiş. Tam kanser bir oyuncu ayrıca, eğer biri beğenmediği birşey yaparsa hemen report ediyor, herkese mute atıp dodgeluyor.
    Harbi doğru, bir Türk 1. oldu da ne oldu? Hala Dota'da sıfırız, bu arkadaşı daha yrni görmüştürler.
    Türkiye Dota'da önemli bir yere mi gelecek? Çok beklersiniz.

    +sonsuz türk dotası hayatta gelişmez zaten dotada foka saran lole geçiyor
    bkz:elwind
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.