Şimdi Ara

Dünya'da bir ilk,Siz de Yerinizi Ayırtın,İnternetten Para Kazanın!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Yıllardır internetten para kazanmaya çalışan,en azından bunun için çabalayan bir internet kullanıcısıyım.Bir çok sistem denedim.Muhtemelen siz de denemişsinizdir.Tahmin ediyorum ki,hepimiz küçük kazançlar elde ettik.Samimi olalım,kimse kimseyi kandırmasın degil mi?
    Neyse,konuyu uzatmadan bir sistemden bahsetmek istiyorum.Kimseyi kandırma veya aldatma gibi bir çabam yok.Aklına yatan veya sisteme inanan katılır.Aklına yatmayan arkadaşlar da,eyvallah der hayatına devam eder :)
    Yaklaşık 8 ay öncesinde İnternetten araştırma yaparken bir sisteme rastladım.Belki siz de biliyorsunuzdur.Affiliate Marketing isminde bir sistem.Türkçesi Satış Ortaklığı sistemiymiş.Bunu da sonralarda öğrendim.
    Bu sistemi Türkiye'de kuran, Xticaret isminde,İstanbulda faaliyet gösteren NETPAY Bilişim Hizmetleri Teknoloji Pazarlama Tic.Ltd.Şti. isminde bir firma.
    Netpay,2009 yılında başlamış bu işe,hala da düzenli olarak satış ortaklarına komisyon oranlarını yatırıyor.Hatta 1 Ağustos 2011 itibari ile Xnetwork isminde marketing sisteminiyle yeni bir oluşuma girmiş.

    Xticaret Nedir?
    Xticaret ,Netpay Ltd.Şti 'ye ait bir sistemdir.Bu sistem aslında dijtal ürün ticaretine dayalı,satış ortaklığı sistemi.Yani bilgisayarınızda kullanabileceğiniz,program,yazılım,e-kitap ve bunun gibi,her hangi bir kargo maaliyeti olmayan ürünlerin satış,pazarlamasının yapıldığı bir e-ticaret platformu.
    Satış Ortağı olarak,başkalarının ürünlerden % 70'lere yakın kazanç elde edebiliyorsunuz.Kazançlar her ay Türkiye İş Bankası hesabına aktarılıyor.8 aydır kullanıyorum.Kazançlarım da banka hesabıma havale yapılıyor.

    ''Örnek:
    Mesela,dijital ürün olarak bir örnek verelim.
    www.facebookparakazan.com adresine bir bakın.Ürün sahibi Facebook'tan para kazanma konusunda bir e-kitap hazırlamış.Bu ürüne %60'lik bir komisyon veriyor.Sisteme baktığımda bu ürünün her bir satışından 34 TL kazanabiliyorsunuz.Günde sadece 1 adet satsanız: 34 x 30 = 1,020 TL kazanç elde edebilirsiniz.''

    Bunu sadece bir örnek olarak verdim.Xticaret sistemine kayıtlı yaklaşık 104 ürün var.İstediğiniz ürünü seçebilir,kazanç sağlamaya başlayabilirsiniz.

    Karar Sizin tabiki.
    Xticaret.com adresinden sisteme kayıt olabilirsiniz.Satış ortaklığından kafanıza göre bir ürün seçerek,pazarlayabilirsiniz ve kazanç elde etmeye başlarsınız.

    Bir diğer konu da şu tabi ki,bu ürünleri nasıl pazarlayabileceğinizi bilmiyorsanız,Xticaret size bir hizmet daha sunuyor.Bu hizmetin adı Xnetwork.Biraz da Xnetwork'den bahsedelim.

    Xnetwork Nedir?
    Xnetwork ,Netpay Şirketine bağlı bir network marketing sistemi aslında.Bu sistem daha çok yeni,1 Ağustos 2011 yılında hizmete girdi.
    Xnetwork,sisteminin amacı şu;
    Siz Xticarete kayıt oldunuz diyelim ve satabileceğiniz bir ürün seçtiniz,fakat internetten bir ürün nasıl satılır bilmiyorsunuz,veya internet sitenizin olması lazım ama bu da yok.
    İşte tam bu sırada Xnetwork sistemi pazarlamayı kolaylaştırıyor.Size tüm ortaklık sistemine dahil ürünlerin de içinde bulunduğu bir internet sitesi veriyor.Bu internet sitesi sizin oluyor.Bu siteden yapılan her satıştan siz % 60 komisyon kazanıyorsunuz.Hatta tüm makaleleri ve seo ayarlarını Xnetwork sizin adınıza yapıyor.Yani tüm işi profesyonel bir hale getiriyorlar.

    ''Örnek bir site verelim ;

    www.Xdukkan.com isminde bir site örneği,sistem daha yeni olduğu için,çalışmalar devam ediyor.Yaklaşık 1 ay gibi bir süre de sitelerin tüm sorunları halledilecek.''

    Sistem daha çok yeni,bu yüzden teknik hatalar çıkabiliyor.Xnetwork sadece size bir internet sitesi vermiyor.Aynı zamanda bir network ağına üye oluyorsonuz.Yani alt üyelerinizden de kazançlar elde etmeye başlayacaksınız.
    Daha önce network marketing sistemide çalışanlar bilir.İlk katılımcılar en çok kazananlar olacaktır.Bu yüzden katılmak istiyorsanız acele edin derim.

    Xnetwork Marketing sisteminde ekibinizin çok büyük önemi var.Size sadece 2 üye yapın deniyor.Yani 2 den fazla alt üye yapamıyorsunuz.Eğer ekip lideriniz pazarlama konusunda iyiyse,onun çalışmaları sonucunda sizin ekibinize kayıt olanlar sizin altlarınıza yazılıyor.Aslında bunu bu şekilde karmaşık anlatmak yerine,bir video paylaşayım.

    Xnetwork Video / Tanıtım

    Bu videodan sistemi tam anlamıyla anlayabilirsiniz umarım.

    Şimdi aklına gelen bir soruda kazanç ekranları nerede? Yani bu sistemden kazanıyoruz diyoruz ama kanıtımız var mı? gibi sorular olabilir.

    Bu yüzden hem xticaret,hemde xnetwork sistemine ait kazanç ekranlarını veya videolarını paylaşmak istiyorum.

    Xnetwork Yorumları / Kazanç Ekranları Video

    Xticaret Kazançları Video 1

    Xticaret Kazançları Video 2

    C.S.A Xnetwork Ekibi Nedir? C.S.A Xnetwork Ekibine Katılın!

    C.S.A Xnetwork,Goomass Eğitim Kiti 'nin yazarı Cüney Seçkin Aykaç tarafından kurulan,profesyonel internet pazarlamacılarını bünyesinde bulunduran bir ekiptir.Bu ekibe kayıt olmanız halinde,siz sadece 2 üye getireceksiniz.Ekip liderinin çalışmaları ve ekibin çalışmaları size alt üyeleri otomatik şekilde getirecektir.
    Aklınıza yattıysa kayıt için,

    Xnetwork Kayıt adresine tıklayabilir.C.S.A Xnetwork ekibine katılabilirsiniz.

    Herkese iyi çalışmalar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyjohn -- 22 Ağustos 2011; 17:13:54 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.