Şimdi Ara

Dünyanın ilk 5K ekranlı akıllı telefonu geliyor: Sony Xperia 1R (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tasarım berbat ama 8K telefonları görmeye başlasak artık çok iyi olur. Kaç yıldır full hd de kaldı teknoloji

  • htc; sony mobile ; lg mobile aralarında anlaşmış gibi olsada olur olmasada olur cihazlar üretip üretüp yokları oynuyorlar
    ya kar etmek istemiyorlar. yada alacakları karın bir kısmına razı olup apple ve samsunla anlaşıp yok biz salak saçma cihaz yapmaya devam ederiz siz üzülmeyin diyorlar .

    Telefonlar gittikçe uzuyor diye apple ile dalga geçerken 21:9 telefon yapmak 5 k cihaz üretip hiçbir yere yollamamak. ve en saçması 6 ayda bir cihaz cıkarıp sıfır ayarındaki amiral gemilerini eskitmek sony gibi elektronik devine akısmıyor.

  • Mitsuya Kishida... Çok boş işlerle uğraşıyorsun başkanım.

  • sony tasarımı şu şekilde yapmalı:1-Sony'nin son dönem xperia 1 ile başlayan tasarım dili iyi olmuş diye düşünüyorum.2-Ancak, bazı değişiklikler gerekiyor.3- Çentik tasarımı göze hiç hoş gelmeyen bir tasarım, peki ne olmalı?:sensörler ekran altına yerleştirilinceye kadar xperia 1'deki gibi simetrik üst çerçeve çok ince bir hale getirilerek kullanılmaya devam edilmeli.4-Alt çerçeve sıfır çerçeve olarak kalmalı ve yanlardan da sıfır çerçeve devam etmeli.5-Gelelim arka tasarıma:çıkıntısız kamera olmalı.6-Kamera kalitesi çok iyi olmalı.7-Kamera olarak da arka kameraların çözünürlüğünün 16 mp; özçekim kamerasının da 12 mp seviyesine çıkılmasının tam zamanıdır diye düşünüyorum.8-Pilin de 4000 mah seviyesine çıkartılarak 2 gün yetecek kadar optimizasyonu yapılmalıdır.9-Su ve toz geçirmezlik devam etmelidir.10-Ses seviyesi en yükseklerden biri olmalıdır. Emin olun insanlar pili iyi dayanan kamera kalitesi yüksek olan, çıkıntısız bir telefon arıyor başka da bir şey aramıyor.





  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    sony türkiye pazarından çıkmadı mı?
  • evandevan5a1 E kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ki, doğrudur. O zaman meraklısı yurt dışından getirir belki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider_hip

    Bilmiyorum ki, doğrudur. O zaman meraklısı yurt dışından getirir belki.
    yurt dışından getirip burda imei kaydı yapmak istersen 1,500 lira istiyorlar artık.
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    imei kaydı 1500 olunca ithalatçı firmanın insafına kaldık.demektir.
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    imei kaydı 1500 olunca ithalatçı firmanın insafına kaldık.demektir.
  • Fazla gereksiz geldi ne gerek boyle fantazilere

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple Samsung yapsa çok gerekli Sony yapınca gereksiz oluyor. Ne enteresan insanlar var bu ülkede.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johan Elmander

    Şu an 5k gereksiz diyenler gibi ilk 1080p telefonlar çıkarken ne gerek var, 300 ppi yeterince keskin diyorlardı, sonuç ortada.
    1080p gereksiz derken hem bataryaya olumsuz etki ediyordu hemde ekran kartına yük bindiriyordu. 4k veya 2k ekranlar bile şu an için çok gerekli değil. Samsung yanlış hatırlamıyorsam bir açıklamasında 2k ekranların full hd ekranlara göre %15 daha fazla pil tükettiğini söylemişti. Ben s7 sahibiyim. ekranı hep 720p de kullanıyorum. Bunun bir de maliyet artışı var. Yani ucuz olsun şarjı daha uzun gitsin full hd yeter. Gelecekte pil sorunu çözülürse tabiki 4k da olsun ister insan ama bugün için gereksiz bence. s7 ye 2k ekran koyan samsung s10e ye 1080p+ ekran koydu ki yeter de artar bile.
  • 5K ekranlı telefona 5K mAh batarya gider.
    Aklını başına al sony !
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    S10e'nin 1080p olmasının tek sebebi maliyet, S10'dan daha ucuz olması için bazı şeylerin kısılması lazım.
    Elbette daha yüksek çözünürlük daha fazla pil tüketecek, en başında da böyleydi. Ama benim göstermek istediğim şey insanların 1080p ilk çıktığında 720p yeterince keskin demesi. Aynı şey şu an 1440p, hatta 1080p için söyleniyor.
    Bende de s7 var ikinci telefonum olarak, 720p'de kullanarak o güzelim ekrana yazık ediyorsunuz bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johan Elmander

    S10e'nin 1080p olmasının tek sebebi maliyet, S10'dan daha ucuz olması için bazı şeylerin kısılması lazım.
    Elbette daha yüksek çözünürlük daha fazla pil tüketecek, en başında da böyleydi. Ama benim göstermek istediğim şey insanların 1080p ilk çıktığında 720p yeterince keskin demesi. Aynı şey şu an 1440p, hatta 1080p için söyleniyor.
    Bende de s7 var ikinci telefonum olarak, 720p'de kullanarak o güzelim ekrana yazık ediyorsunuz bence.
    ekranı 70o yapıp baktım birde 2k yapıp baktım aradaki farkı anlamadım.[sm=evillol.gif iphone xr da 720p+ ekran var o da gayet güzel gözüküyor. Şu an akıllı telefonların en büyük sıkıntısı pil. Bu yüzden ekrana bu kadar gereksiz abanmayı doğru bulmuyorum. İkinciisi ise maliyet .Bazı gereksiz özellikler kısılsa da en azından bizim gibi ülkeler için biraz daha alınabilir bir konuma gelse cihazlar. Bir yerde telefon üreticisi falan söylemişti. Su geçirmezlik özelliği bile maliyeti %20 arttırıyormuş. Hani olmayan bir versiyonunu çıkartıp ucuza satsalar keşke.üst model telefonlar 5bin tl gibi muazzam fiyatlardan başlıyor artık.




  • Yıllardır Iphone ve Samsung kullanıcılarını takip ediyorum. İki markanında bir çok konuda ne kadar geç kaldığını görmemek mümkün değil. S4 ü hiç unutur muyuz koltuğa bırakırken kapağı bir tarafa kendi bir tarafa giderdi. Aynı yıllarda biz suyun alltında Z ile video çekerdik, o yıllarda Samsung ve Iphone 1280x720 ekrana sahipti. 2014 yılından beri Sony 4K ekranlı yani 8 milyon piksel üretirken hala böyle ekranı olan telefonlar üretme konusunda Samsung çok geride kaldı, Iphone içinde bir rüya. X serisi BİM de satılıyordu. X serisinin ekranlarını Samsung'dan alıyor. Amoled beyazları gri gibi veren bir ekrana sahip şimdi de sarı veriyor :) Pil ömrü konusunda fikrimi sorarsanız Iphone dünyanın en kötü telefonu. Kullanıcıları şarj cihazıyla geziyor. Düşük çözünürlüklü ekranı olmasına rağmen içindeki küçücük pil günü zor çıkarıyor.

    Fason üretici Faxconn a tüm ürünlerini ürettiren Apple a teknoloji kalmadı. Telefonları çok üretiliyor ve hak ettiğinden çok daha pahalıya satılıyor. Büyük bir pazar payına sahip ve bu pazardan gelir elde edenler Sony veya Samsung başlığını görür görmez saldırıya geçiyorlar. Bütün bu hakaretlerin nedeni budur. Bildikleri bir şeyde yok ekran, kalınlık ve incelik. Hiç bir özelliğini bilmedikleri telefon hakkında yorumlar yapıyorlar. Fotoğrafa bakarak yorum yapan bir kitlenin oluşu tabi biraz komik ve üzücü. Biz Sony ürün yelpazesini biliyoruz. Telefonları bu ürün yelpazesinin küçük bir parçası. Yani zaten hiç bir zaman müşteri hedefi Samsung, LG veya Apple olmadı. Boşuna çırpınmayın artık Sony bizim için daha değerli, belediye dağıtmış gibi herkesin elinde yok ve yurtdışından alıyoruz. Tasarım konusuda bizi ilgilendirir çünkü bizim beklentimize cevap veriyor. Sabun gibi olan ve makyaj aynasına benzeyen kadınların eline yakışan Iphone inanın hiç ilgimizi çekmedi. Önce kendisi ekran üretişin ve artık Full HD telefon üretmekten vazgeçmeli. Full HD mi kaldı :)

    İphone ve Samsung genele hitap eden telefonlar üretiyor. Sony ve diğer markalarda genele hitap eden bir telefon yok üzgünüm. Sony hiç bir zaman ıphone X gibi BİM de satılmaz.. Günümüzde Sony, LG, Blackbery, Motorola, Huawei, HTC ve Vertu gibi Nokia iştiraki markalar var ve genele hitap etmiyorlar. Iphone ve Smasung kullanıcılarındaki sancı niye ? Sony veya başka bir marka duyduklarında hemen hakaret etmeye başlıyorlar.



    İphone zarif bir telefon 15 25 yaş genç kızların eline çok yakışıyor. Bir aksesuardan farksız görünüyor. Ben her zaman köşeli ve erkeksi telefonları tercih ettim.

    Iphone satışları düşmeye başlayınca belirli bir kitle hemen diğer markalara saldırıya geçti. Sony den yıllar önce düşük bir model telefon almış veya Samsung kullanıcılaırnın bu başlık altında ne işi olabilir? Sony her zamn telefonlarında daha iyi kamera kullandı. Iphone ve Smasung yıllardır çözünürlükten bir haberler çünkü maliyetten dolayı düşük çözünürlüklü ekran ve kamerayı tercih ettiler. Sony her zman daha büyük boyutlu sensor ve daha yüksek çözünürlüklü kamera kullandı. Rakipleri her zman Sony den kamera almaya devam ettikleri sürece bir kaç gömlek eksik olacaklar.

    Iphone ve Samsung satışlarından kar elde eden kişiler diğer tüm markalara saldırmaya devam edecekler. Bir tek Iphone olsun ikince elde iyi kar edelim diyorlar ellerinde fazlasıyla parça var. unutmadan kadın eline Iphone yakışıyor derken buraya gelip abuk sabuk yorumlar yapanlara daha çok yakışıyor.

    Benim şahsi görüşüm, Iphone çok ince çünkü küçük bir pile sahip ve makyaj aynısı gibi görünüşü ve yıllardır üstüne başka bir şey koyamayışına diyecek söz bulamıyorum hala aynı kasa.. ekran 1 cm büyük olsa ne olur. Sony gibi 4K HDR mı? 8 milyon piksel farkını gözü sağlıklı olan ve VR keyfi yapanlar daha iyi bilirler. Samsung ve Iphone VR gözlüğe takarsanız canınız sıkılınca pikselleri sayabilirsiniz.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Game Capture TV

    İkonik telefon üretmekten günlük hayatta özellikleri daha işe yarar telefon üretemiyor adamlar. Nasıl batmadılar bu yol haritasıyla hayretler içerisindeyim.
    Sony oldugu icin batmadi. Tek basina telefon ureten bir firma olsaydi 10 kere batmisti. Her yil diger departmanlardan butce aktariyor o sekilde ayakta kaliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.