Şimdi Ara

Dursun zengin modern almanca kitabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar almanca başlamayı düşünüyorum bu kitabı çok övüyolar sizce başlangıç seviyesi için ideal bir kitapmı yoksa başka kaynak önerirmisiniz özellikle dil forumunun ehlisi rat.planet hocam öneriniz varmı? Zamanında açtığınız almanca konusunu silmisiniz sanırım.



  • Başlangıç için biraz zorlu.
    Goethe institut müfredatına göre çalış.Sınavlara göre gramer içeriği ayarlanmış.
  • Almanca yeni başlayanlar için almanca gramer kitabı al. Türkleri kitapları kopyala yapıştırdan ibaret. Yardımcı kaynak olarak kullanabilirsin.
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    Usta bu dediğin çalısmaz yöntemi nasil acaba
  • Merhabalar,

    Öncelikle bu kitabı ben a2 seviyesinden sonra çalışmıştım ve sanki biraz anlatımları iç içe girmiş ve konular bazı yerlerde tekrar ediyor kendisi. Başlangıç olarak pek önermem ama ileri zamanlarda özellikle bol bol örnekler içerdiği için tercih edilebilir.

    Bunun haricinde kursaa gitmeden önce başlamak istiyorsanız;

    1)başlangıç olarak alın elinize bi duolingo uygulamasını ve almancaya kulak ve yapı olarak çok derine inmeden bi aşina olmaya çalışın. Evet bu uygulama her eksiğiniz gidermez ama başlangıç olarak bir fikir verecektir.

    2)Duolingo da kendiniz biraz hazır hissettikten her ne kadar çok iyi olmasa da başlangıç olarak sizi bir yere getirecek ve türkçe açıklamalar ile konuyu anlatan fono almanca ya çalışabilirsiniz hatta 2 kitabını da bitirebilirsiniz.D&R de rahatlıkla bulabilirsiniz.

    3)Daha sonra kaynak kitaplar üzerinden gidecek olursak internetten de bulabileceğiniz Grammatik Intensivtrainer a1,a2,b1 seviyelerini indirip çalışın derim.

    4)Ayrıca Grammatik aktiv kitabını da baya beğenirsiniz bence göz atmanızda fayda var.

    5)Ek olarak ise Türkçe olarak basit anlaşılır ve bol örnek içeren www.basitalmanca.com sitesine de göz atabilirsiniz. Sizi başlangıç olarak baya rahatlatır.

    Umarım yardımcı olabilmişimdir
    İyi çalışmalar dilerim...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.