Şimdi Ara

DÜRÜST SATICI BEKO/ARÇELİK 'İ TEBRİK EDİYORUM.!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Televizyondaki Beko lcd reklamlarında dikkatimi çekti...Daha önce 990 TL olan 32' Beko ..ÖTV nin sıfırlanmasından sonra 930 TL na indirilmiş.Bu indirim -hesaplarsanız- sıfırlanan ÖTV kadar. Arçelik / Beko ya bu dürüst yaklaşımından dolayı takdirlerimi sunuyorum. ÖTV indirimi ürünlere yansıtıldı yansıtılmadı tartışmalarının yoğun olduğu bu dönemde ...böylesi hassas bir hesaplama ile fiyat indirimini her satıcının yapması ve duyurması gerektiğine inanıyorum.



  • Maksat muhalif olmak değil kesinlikle ama düşüncem bu bahsettiğiniz markaların sürekli(her gün,her hafta,her ay)kampanya yapmadıkları için ki kampanyadan kastım onların söylemleri ile sadece.bu direk indirimler kolay gözle görülebiliyor.Diğerleride bunu yapıyor ama işte kelime oyunları insert lerin alt kısmında yazan küçük puntolu yazılarla bunları biraz yontuyorlar.Ama dedğinizin net bir şekilde bunu göstermeleri kısmına katılıyorum...
  • evet bu hassasiyeti bir çoğunda hala göremiyoruz ,katılıyorum
  • Firmalar bu indirimleri mecburen uygulayacaklardır yoksa rekabet ortamında barınamazlar.Her gecen gün daha iyi fiyatlar cıkacaktır.Özellikle 2009 yeni serilerinde cıktığını dusunursek hepimiz deli danalar gibi tüketim cılgınlığı yaparak bir sürü lcd tv ler alabilir hayatımızın anlamını kazanabiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.