Şimdi Ara

Duş ve Deniz sonrası kol ve bacaklarda kaşıntı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese selamlar, Son 2 yıldır duş yaptıktan sonra ağırlıklı olarak kol ve bacaklarımda yaklaşık yarım saat süren bir kaşıntı oluyor. Geçenlerde denize girdikten sonra kaşıntı daha da şiddetli oldu. sanki iğne ucu batırıyorlar gibi oluyor. Bununla ilgili 4 tane cildiye doktoruna gittim. Kan tahlilleri istediler ve temiz çıktı. hepside antihistaminik alerji hapları verip yolladılar. kimisi şampuanını değiştir, sabununu değiştir keseni değiştir gibi tavsiyelerde bulundu. ve hepsini yapmama rağmen bir sonuç alamadım. Geçmezse iğne tedavisi başlarız dediler. Sanırım kortizonlu iğneden bahsediyorlar. Son gittiğim iki doktorda kurdeşen döküyorsun dedi ama benim bildiğim kurdeşen döken bir insanda kabarmalar, şişmeler olur. Bende bunlar olmuyor. Kortizonlu iğnenin ciddi yan etkileri olduğunu duydum. ( kilo almak, sindirim sistemini bozması gibi) bu yüzden iğne olmakta istemiyorum. Kısacası kurdeşen döktüğüme de inanmıyorum. Öneri veya tavsiyeleriniz var mı bu nalet hastalık için? Artık banyoya bile zorla girer oldum sayesinde.. Bu arada İstanbul'da yaşıyorum. Özelden Doktor tavsiyesi de verebilirsiniz.

    Ayrıca kan tahlillerimde kolestrolüm biraz fazla çıkmıştı bununla alakası olabilir mi? Bir forumda böyle birşey okumuştum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstract -- 15 Haziran 2019; 18:15:26 >







  • Merhaba
    Dove sabun denermisin bir ara bende de aynı durum olmuştu kullandığım sabun protex ti ve o yapmıştı iğne batığı şeklinde her yerimde batmalar kaşıntılar
    geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun nemlendirici sürebilirsin belki iyi gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.