Şimdi Ara

Düşük riskle yapılabilecek en güzel yatırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Birikimlerimin yerinde saymasını istemiyorum, ancak yatırım konusunda uzman olmadığımdan yanlış bir strateji ile paramı kaybetmek de istemiyorum.

    Fakir bir aileden geldiğim için altın biriktirmek dışında paranın nasıl değerlendirileceği konusunda bir fikrim yok. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce?

    Örneğin maaşımdan artırdığım paralar veya askere giderken alacağım tazminat ile ne yapmalıyım?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • fakirlikten kurtulmak için evvela fakirlerin yaptığı sözde yatırımları yapmayacaksın.

    Bilgi Verici Paylaşımlaryoutube
    Genç Yaşta Zengin Olmak İsteyene 11 Tavsiye! Selamlar arkadaşlar. Özellikle genç arkadaşları ilgilendirecek bir içerik hazırlama ihtiyacı hissettim. Genç yaşta zengin olmak isteyen arkadaşlar başarıya ulaşmak istiyorlarsa bu içeriğimi sonuna kadar izlemelidir. Özellikle ekonomik krizin giderek bozulduğu ülkemizde hayat enerjisi yüksek bir birey olmak isteyenler için bu önemli içeriği hazırladım... Burada yer vermiş olduğum tavsiyeler özellikle 2000 ve sonrasında doğan gençleri ilgilendirmektedir. Gelecekte ekonomik şartların giderek daha da bozulacağını öngörmüş olan gençlerimize bir fayda sağlamak için kaliteli bir araştırma yaptım. Genç yaşta zengin olmak isteyen bireylere vermiş olduğum bu tavsiyeler aslında olgun bir kişilik kazanmalarına da önemli bir katkı sağlayacaktır. Günümüz genç neslin en büyük avantajı internetin hemen el altında bulunmasıdır. Bilgiyi elinin altında bulan bu önemli nesil geçmişe nazaran oldukça şanslı... Genç Yaşta Zengin Olmak İsteyenlere Önemli Tavsiyeler! Zengin olmak için ailenizden bir servetin kalması gerekmiyor. Çok çalışarak, finansal durumunuzu planlayarak ve birikim yaparak genç yaşta zengin olma hedefinize rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Genç yaşta zengin olmak istiyorsanız kararlı olmanız sizi yaşıtlarınızdan bir adım öne çıkaracaktır. Gündelik yaşantınızda düzenli bir şekilde uygulayıp başarıya ulaşabileceğiniz bu tavsiyeler mutlaka kulağınıza küpe olmalıdır. Basit ama oldukça etkili olan bu tavsiyeleri yaşantınızın her anında hatırlatmaya çalışın. Bu size zenginlik kapılarını ardına kadar aralayacaktır. Genç yaşta zengin olmak ile ilgili tavsiyelerime geçmeden önce içeriğimi beğenip kanalıma abone olarak bana destek olabileceğinizi hatırlatmak istiyorum. Şuana kadar bana vermiş olduğunuz destekten ötürü sizlere çok teşekkür ediyorum... https://www.icerikyazar.com/
    https://www.youtube.com/watch?v=sZZlZece5UA
  • Yatırım fonlarını araştırmanı öneririn. 1'den 7'ye kadar risk durumu var kendi anlayışına göre seçebilirsin. Araştırmak için tefas'ın sitesine gir zamana göre ne kadar getirdiklerini görebilirsin. Paranı tek bir fona yatırma farklı temalara yatırım yapan az 4 fon bul ve her ay düzenli olarak al. Fiyat düşmüş çıkmış bir süre ilgilenme sadece her fiyattan almaya bak. Yaklaşık 1 sene sonra geldiğin yere sen bile çok şaşıracaksın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babayani90

    Yatırım fonlarını araştırmanı öneririn. 1'den 7'ye kadar risk durumu var kendi anlayışına göre seçebilirsin. Araştırmak için tefas'ın sitesine gir zamana göre ne kadar getirdiklerini görebilirsin. Paranı tek bir fona yatırma farklı temalara yatırım yapan az 4 fon bul ve her ay düzenli olarak al. Fiyat düşmüş çıkmış bir süre ilgilenme sadece her fiyattan almaya bak. Yaklaşık 1 sene sonra geldiğin yere sen bile çok şaşıracaksın.

    hocam alım satım için belli bir yeri önerir misiniz yoksa bankaların mobil uygulamaları hepsi aynı mıdır farklılık olmadan?

  • kochandairel kullanıcısına yanıt
    En iyisi halihazırda kullandığın bankadır (para aktarma sıkıntısı olmaması için) Yatırım sekmesinden bi hesap aç, yatırım fonları kısmına gir. Orada tüm kurumları seç. Önceden bir kağıda not aldığın fon kodlarını aramaya yaz. (Aes gibi üç harfli kodlar).

    Çoğu bankada sistem böyle. Önemli olan senin fonları bulacağın ortam. tefas.gov.tr sitedinden araştır. Fonların izahnamelerini oku, risk oranlarına bak, youtubedan arat inceleme videosu varsa izle. Bunları yaptıktan sonra her banka işini görür.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • altın bir birikim aracıdır , dolarda , TL mevduatıda aynı şekilde


    türkiye şartlarında elbette TL mevduatında değil dolar ve hatta altın tavsiye ederim


    ama bugün düştü yarın çıkarmı diye takip etmeden , yakın zamanda harcamayı düşünmeden sabırla biriktirilecek yerlerdir. ( altın ve döviz )



    bunların dışında para kazanmayı keşfetmek için , birikiminin mesela %1'ini ayır


    bunun bir kısmıyla fon al , ( 0,06 TL'ye alınabilen fonlar var ) , mobilden alabilirsin

    hisse senedi fonuda al , yabancıda al yerlide al , tematik ( sektörel ) fonlar al , BIST 100'de işlem yapanda al , temettü veren fondan al , devlet tahviline yatıran fonda al , eurobond fonu al çeşitlendir yani bol bol

    hem fonları öğren hemde fonların yatırım yaptığı araçları zamanla öğren.


    %1 olarak ayırdığın paranın bir kısmıyla hisse al , yine mobilden alabilirsin ,


    yine küçük kısmıyla coinler al


    böyle minimumdan , sınırdan herşeyden al ,


    takip et, araştır , incele , öğren , risklerini anla , hareket şekillerini anla , 6 ay belki 1 sene sabret


    sonra kendin karar ver ve paranı belirlediğin yerlere belirlediğin stratejiyle yatırmaya başla.


    belki bu sürecin sonunda; yav bana göre değil bu işler deyip faize yatırırım kafam rahat eder diyebilirsin isteyebilirsin ama onun yerine para piyasası fonu almanın daha mantıklı olduğunu düşünebilirsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 18 Ağustos 2021; 14:57:48 >




  • Türkiye'de pek bilinmeyen, dünya çapında bir şirket bünyesinde yatırımcıyım. Dolar yatırıp dolar kazançlar elde ediyoruz. Amacım network ağımı genişletmek. Her parası olanı referansıma dahil etmek istemiyorum zira internet ve yatırım gibi konulara yabancı insanlarla uğraşmak zorunda kalmak istemiyorum. Sistemi geleceğin amazonu olarak görüyorum ki kısa sürede sektöründe öncü bir şirket olmayı başardılar. Wallmart gibi dünya çapında şirketlerle anlaşmalı çalışıyorlar. Para yatırıp beklemek dışında ekstradan yapacağınız hiç birşey yok. Uzun vadeli bir yatırımdır. Bugün yatırıp yarın çekmek isteyen arkadaşlar için uygun değildir. Sadece güvendiğim ve inandığım insanlara işin network kısmını ilerleyen zamanlarda öğretebilirim ki onlarda kendi altına ekipler kurarak büyüyerek network kısmından da kazanç elde edebilirler. Parası olmayan arkadaşlar lütfen yazmasın çünkü para yatirmadan para kazanmayı bekleyerek yatırım yapılmaz. Sadece ciddi olanlar ve yatırım miktarini teyit edebilecek kişiler ulaşırsa sevinirim. Merak ettiğiniz detayları tanıştıktan sonra konuşabiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • nedir hocam detaylar?

  • Bildiğin bir malı al-sat yapmak en düşük riskle yapılabilecek iştir. Risk artınca kazamç da artıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.