Şimdi Ara

Düz yolda yalpalama ve zıplama problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Bundan birkaç ay önce arabamın sol tekerini kaldırıma çıkardım yaklaşık 40-50 km/h hızla. sadece teker fazla yüksek olmayan kaldırımın üstüne çıktı ve geri çektim arabayı. lastik patladı, yanlardan teller falan yırtılmış. stepneyi taktırıp binmeye başladım. başlarda problem yoktu ama sonradan aracım yolda gezme, çukurlara direksiyonda titreme ve sağa sola dönme, kaymak gibi asfaltta anlamsızca zıplama, hafif sola çekme ve çok düşük hızlarda dahi sağa sola yalpalama yapmaya başladı.

    öncelikle lastikten şüphelenip değiştirdim, düzelmedi. rot balans ayarı yaptırdım iki kere. sola çekme düzeldi fakat zıplama problemi hala devam ediyor. ön takımları ve jantları defalarca gösterdim bir kusur bulamadılar. en son yetkili servise anlattım şikayetlerimi balatalar değişecek gibi anlamsız bir sonuç çıkardılar. böyle bir durum yaşamış olan varsa bana yol gösterebilir mi? hangi parçadan veya yürüyenden şüphelenmeliyiz?

    bu sorun ufak ama seyir zevkini ve moralimi sıfıra indiriyor. arabaya binmek istemiyorum resmen. çözümü için fikirlerinizi değerlendireceğim.

    başlığı yanlış yere açmış da olabilirim. teşekkürler şimdiden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokaliptus -- 23 Haziran 2020; 16:43:16 >







  • Merhaba zıplama sorununuz devam ediyor mu?Nasıl çözüldü?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.