Şimdi Ara

Dv7-2133 Hakkında Herşey (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
1
Favori
57.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: misto_27

    çarşamba gününe kadar geldi, geldi... gelmedi, alacağım laptop belli(p8700 4gb ati ddr3 4650 hd 1450tl)... kalan 900 tl ye de en iyisinden bi tane projeksiyon cihazı alıp sinema ekranı boyutunda pes 2009 0ynarım....
    yok yok belki de kalan 900tl yi 1 sene bekletirim ondan sonra üstüne cuzi bi miktar koyar süper quad işlemcili ve ekran kartlı bilgisayarlardan birini alırım... hem böylece laptobumu 1 sene içinde upgrade etmiş olurum.. diğerini de kardeşime veririm...

    zaten ekran kartı gddr3 müş arkadaşlar yani modası geçmiş ddr2 klonu.... az daha bize gddr3 ü ddr3 diye yutturacaklardı... haberiniz olsun... bekoturancı söyledi ama pek dikkat çekilmedi bu konuya...

    ha bide 3.5 kiloymuş hayvan gibi kas yapar.. bayan arkadaşlara duyurulur... erkek gibi kaslarınız olacak kötü mü?

    şaka bi yana diğer bilgisayarlarla(notebook) yan yana gelince şu nokia nın ilk çıkan takoz gibi telefonlarının yeni nesil mobil telefonların yanında durduğu gibi görünmesinden de korkuyorum...millet garip bakabilir...
    inşallah öyle görünmüyodur...

    arkadaşlar bi de 2133 ün kataloga girip de gelmeyişinin 1. ayını ben pastalarla mumlarla kutlamayı düşünüyorum... sizi de beklerim...


    sağol misto.1 aydır çok övülüyor çok iyi lsptop diye bekleyip durdum şimdi kalkmış kötü yanlarını söyleyip hevesimizi kaçıyorusun:( almayalım ya yani gelirse ben şu ddr işinden anlamam???




  • @misto_27 : ekran kartı gddr3 e kötü diyorsun fakat , farkettiysen bu kart bile bütün oyunları very high da çalıştırıyor neden kötülemeye calısıyosun anlamıyorum + direk ddr3 lü ekran kartı istiyorsan git Qosmio x169 al , 3.5 - 4 bin tl ye .

    17.3" neden kötü olsunki. Bence ne kadar büyük ekran okadar iyidir. Ben yurtta kaldığımdan bizim öyle projeksiyon , plazma tv lerimiz olamıyor. Filmleri 17" inc den daha güzel izleriz diye düşünüyorum. Ki siz televizyon alırken küçüğünümü yoksa gidip plazma olan büyüklerindenmi alırsınız ?!? Yani 17.3 inc olması + bir değerdir !


    Edit : Bu arada istanbul'lu arkadaşlar Hp yi arayıp parmak izini sorarsanız , kesin bir bilgi etmiş oluruz.

    http://welcome.hp.com/country/tr/tr/contact/phone_assist2.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeKoTuRaNcI -- 7 Eylül 2009; 11:47:55 >




  • quote:

    sağol misto.1 aydır çok övülüyor çok iyi lsptop diye bekleyip durdum şimdi kalkmış kötü yanlarını söyleyip hevesimizi kaçıyorusun:( almayalım ya yani gelirse ben şu ddr işinden anlamam???

    quote:


    @misto_27 : ekran kartı gddr3 e kötü diyorsun fakat , farkettiysen bu kart bile bütün oyunları very high da çalıştırıyor neden kötülemeye calısıyosun anlamıyorum + direk ddr3 lü ekran kartı istiyorsan git Qosmio x169 al , 3.5 - 4 bin tl ye .

    17.3" neden kötü olsunki. Bence ne kadar büyük ekran okadar iyidir. Ben yurtta kaldığımdan bizim öyle projeksiyon , plazma tv lerimiz olamıyor. Filmleri 17" inc den daha güzel izleriz diye düşünüyorum. Ki siz televizyon alırken küçüğünümü yoksa gidip plazma olan büyüklerindenmi alırsınız ?!? Yani 17.3 inc olması + bir değerdir !


    hayır arkadaşlar ben kimseyi bu ürünü almaktan soğutmak istemem. ayrıca kaldı ki; ben de bu ürünü eğer erken gelirse almayı düşünüyorum... sadece f/p açısından gereğinden fazla övülen bu makinenin -almak isteyen ve hakkında yeterince bilgi sahibi olmayan arkadaşlarımız için- bazı handikaplarını gösterip, insanları bu tercihlerinde daha sağlıklı düşünmeye sevk ederek, mantıklı bir orta yolda buluşturmak istedim...

    tabiki 17,3 ekran ayrıcalıktır... ama bahsettiğim hususlardaa dezavantajı var... bu yanlarını da göstermek gerek bana kalırsa....

    gddr3 konusuna gelince: bunu herkes ilk senden duydu beko
    emin misin bu konuda? yani hp'nin sitesinde bile gddr3 yazmamışlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misto_27 -- 7 Eylül 2009; 12:15:07 >




  • aradım, konuşuyorum...opsiyonel olarak yani iseteğe bağlı diyor.bimeks dışında satan yerler var diyor.ilginç bir olay.bu laptp tr ye geldi.sadece bimeks getirmiyor dedi.hatta adam şaşırdı bimeksı bekliyoruz diyince.olur mu stoklarında kalmamıştır dedi.bana bazı numaralar verdı toptancı sanırım.şimdi oralara soruyorum.öğl yemeği ulaşamıyorum.sonra ararım inş.tuaf bir durum tr ye başka şirketler de getirdi dediler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hewalita -- 7 Eylül 2009; 12:32:31 >
  • Cihazın GPU'su DDR3 diye biliyorum ben;

    http://www.notebookjournal.de/tests/hp-pavilion-dv7-2005eg-intel-q9000-912

    Aynı model sonuçta.Ancak sadece GPU'da değişiklik yapmışlarmıdır ? Olabilir

    Ekleme:Eee zaten HP'nin sitesinde de DDR3 yazıyor;

    http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06a/321957-321957-3329744-64354-64354-3945156.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 7 Eylül 2009; 12:39:23 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: misto_27


    quote:

    Orijinalden alıntı: hewalita

    aradım, konuşuyorum...opsiyonel olarak yani iseteğe bağlı diyor.bimeks dışında satan yerler var diyor.ilginç bir olay.bu laptp tr ye geldi.sadece bimeks getirmiyor dedi.hatta adam şaşırdı bimeksı bekliyoruz diyince.olur mu stoklarında kalmamıştır dedi.bana bazı numaralar verdı toptancı sanırım.şimdi oralara soruyorum.öğl yemeği ulaşamıyorum.sonra ararım inş.tuaf bir durum tr ye başka şirketler de getirdi dediler..


    haydi vatan haydi vatan haydiiiiiiiiii.....

    vatanı söylemedilr ki:) istanbulda Data marketi söyldi.aradım, adam baktı stoğa bulamadı:) ankarayı bekliyorum şimdi..
  • Bu ddr3 veya gddr3 olayı aslında ana karta da bağlı , dv6-12xx serilerinde gddr3 olarak gözüküyor.Ama bizim alette belki ddr3 olarak gözükebilir. Test etmek lazım yani. Mesela şu allta gördüğünüz gibi pc den pc ye değişebiliyor. Ama HD4650 nin 3 tipi var (ddr2,gddr3 ve ddr3 şekillerinde).Emin değilim ama belki bizimki ddr3 olabilir.

     Dv7-2133 Hakkında Herşey


    />


    Bu linkte ise daha ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz. http://www.notebookcheck-tr.com/ATI-Mobility-Radeon-HD-4650.17162.0.html

    Biraz daha araştırma yaptım ; Gddr ların grafik kartları için yapıldığını ve daha iyi oldugunu okudum. Yukardaki sitedede söyle bir şey yazıyor.
    quote:

    Radeon HD 4600 sersisin bir özelliğide alışıldık DDR2 ve DDR3 bellek (GDDR3’e gore daha ucuz alternatıfler) ile de kullaılabilmesi. Yinede bu tür bellekler GDDR RAM kullanılan kartlara gore daha yavaş olacaktır.


    Ben burdan GDDR ların daha iyi oldugunu cıkarıyorum..

    ***Opsiyonel de bunu biz seçmiyoruzki nasıl bir açıklama yapmış öyle :) , bimeks e getirilicek ürünü nasıl seçebilirizki. Ve sanırsam başka şirket dediği istanbul bilişim olabilir. Bu ikisi dışında hiçbir yerde yazmıyor çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeKoTuRaNcI -- 7 Eylül 2009; 13:18:53 >




  • her ikisinden de gelir dedi parmak izi okuyucusu olan ve olmayan.hayır numara verdi bana sanırım toptancı bunlar ama istanbuldakınde yok.eger bimekse gelmezse söylenınlen tarihte yıne hp yi arar sorarım.ama bimekse gelmedı dıyınce kalmamıştır dedi ilginç bir durum.bekletilme ihtimalleri güçleniyor ürünlerin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hewalita

    her ikisinden de gelir dedi parmak izi okuyucusu olan ve olmayan.hayır numara verdi bana sanırım toptancı bunlar ama istanbuldakınde yok.eger bimekse gelmezse söylenınlen tarihte yıne hp yi arar sorarım.ama bimekse gelmedı dıyınce kalmamıştır dedi ilginç bir durum.bekletilme ihtimalleri güçleniyor ürünlerin..


    Eğer her ikiside geliyorsa bu iş sipariş edene bakar. Bimeks bana 5 kere var dediyse heralde parmak izi okuyucusu olan modeli istemiştir. 3-4 gün kaldı bakalım sonunda myth ler tükenicekmi yoksa yerlerini yeni myth lermi alıcak :)
  • Yarın dv6-1238et almayı düşünüyorum.. Gri rengi var mu bu serinin ? Nerede bulabilirim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ^^CoNCoN^^

    Yarın dv6-1238et almayı düşünüyorum.. Gri rengi var mu bu serinin ? Nerede bulabilirim ?


    http://resim.donanimhaber.com/m_34226468/mpage_2//tm.htm#34292434
  • arkadaşlar benden bu kadar pes ediyorum.. bimeks bugun bi indirim daha yapmış yüzde 15 lik .... kaçırmayayım diyorum .... ayrıca yarın büyük bi ihtimalle 2133et gelecek yoksa bu indirimi yapamazalardı...
    enine boyuna düşündüm... sizin bu cihazı almanız için mantıklı sebepleriniz var (çoğunuz yurtlarda öğrencisiniz) ama ben okadar para veremem diye düşünüyorum.... aranızdan ayrılıyorum...
  • bimeksten 1241 almayı düşünüyorum ... inşallah sizin de en kısa zamanda makineniz gelir...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: misto_27

    bimeksten 1241 almayı düşünüyorum ... inşallah sizin de en kısa zamanda makineniz gelir...


    Fiyatı inanılmaz cazip şu anda.Bende 1241'i düşünmeye başladım fiyattan dolayı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shady


    quote:

    Orijinalden alıntı: misto_27

    bimeksten 1241 almayı düşünüyorum ... inşallah sizin de en kısa zamanda makineniz gelir...


    Fiyatı inanılmaz cazip şu anda.Bende 1241'i düşünmeye başladım fiyattan dolayı.


    ben siparişi verdim bile ... inşallah sorunlu bi ürün gelmez...

    bu arada eğer maximum kartınız varsa peşin fiyatına 8 taksit yapıyorlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misto_27 -- 8 Eylül 2009; 11:16:31 >
  • DV7 yeni beyaz serisinden bir video:

    http://www.youtube.com/watch?v=jAjLwu2KDzs
  • arkadaslar casperın 4 cekıreklısını ınceledım vatan da 2200 cıvarı ekran kartı fark atmıs durumda ddr3 kullanıyor 7200rpm dıs gorunus onemlı degıl bana gore ama casper olması kafa karıstırıyor.casper ı hıc kımse al demıyor hp yı al cok ıyı dıyorlar ama donanımda da casper dagıtmıs.???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkblue8989

    arkadaslar casperın 4 cekıreklısını ınceledım vatan da 2200 cıvarı ekran kartı fark atmıs durumda ddr3 kullanıyor 7200rpm dıs gorunus onemlı degıl bana gore ama casper olması kafa karıstırıyor.casper ı hıc kımse al demıyor hp yı al cok ıyı dıyorlar ama donanımda da casper dagıtmıs.???


    bnde snn gibi bu 2 laptop arasnda kalmış ama suan acıkcası casperdan vazgeçtim, konuştuğum insanların coğu makinein kastığını hata verdiğini sorun cıkardığını soyledi casperlar için ayrca casperın bu 4çekirdek modeli çok fazla ısınıyormuş tabi bn grmedim bn suan 1247 ile 2133 arasındayım ...:S
  • 1247 yı ben 2133 e tercıh ettım ılk basta zaten ama teknosadan baska bıryerde yok.teknosadanda almam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkblue8989

    1247 yı ben 2133 e tercıh ettım ılk basta zaten ama teknosadan baska bıryerde yok.teknosadanda almam.


    o snn bilceğin iş tabi de ben şuan casperdan vazgeçtim gibi tamamen kişisel bi seçim aslında casper gayet ii yani ancak ben oyle 15"kare ekrana ve aşırı sade(!) dizayna tamül edemem. ddr2 olsun 4650 olsun ama hp olsun 17" olsun filmleri adam gibi bi ekrandan izliyim.elimdeki laptopun eli yüzü düzgün olsun bakınca birşeye benzetyim... zaten oynadğım oyunun ii ekran kartına ihtiyacı yok vs başka bir çok neden var..yani tamamen kişisel, ama bence 2133ü bekle sonra casperı al istersnn...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanctimonia -- 8 Eylül 2009; 23:12:34 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.