Şimdi Ara

DVD'leri okutamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ullandığım lap top, eskiden okuyabildiği Philips DVD'leri artık okuyamıyor. Aynı dvdler evdeki masaüstü bilgisayar tarafından gayet rahat okunuyor. Aynı şeyi başka dvdlere de yapmıyor.
    Bu sorunu nasıl aşabilirim?
    Update yapmam gerekiyorsa, bunu nasıl yapabilirim?

    Bu dvdlerde toplam 80GB verim depolu. Şu anda dvdleri teker teker kardeşimin bilgisayarına atıp başka dvdlere çekiyorum. Bu işlem haliyle çok çok uzun sürüyor, devam edebileceğimi sanmıyorum. Bunu yapmadan bu verileri kurtarmamın bir yolu yok mu?

    Ne yapacağımı bilmiyorum, depoladığım dizi ve animeleri bilgisayarımda seyredemiyorum. Tatil planlarım alt üst oldu :(
    Bu arada modeli:
    TSSTcorp CD dvdW TS-L632H



  • buyuk ihtimal dvd rwın optigi hassaslasmıstır ve her dvdyi yada cdyi okumuyodur en güzeli ve saglıklısı kendine harici bi disk al ve dvdeki bilgilerini ona at



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taxiicaN -- 1 Temmuz 2009; 23:22:39 >
  • Isobuster programını çekip dvd lerindeki videoları hdd ne kopyalamanda alternatif bir çözüm olacaktır.Isobuster bu konuda gerçekten çok faydalı bir yazılım en azından denemende fayda var.
    Update konusunda ise mevcut cihazının update dosyasını buradan indirebilirsin.Ancak optik okuyucunun lensinde bir problem yada başka bir sorunu varsa pekde işe yaramayacaktır diye düşünüyorum.Kaldıki bu tür firmware işlemlerinin tüm sonuçları direk kullanıcının sorumluluğu altındadır.Firmware konusunda rastgele işlem yapmak cihazın tamamen kullanılmaz hale gelmesine sebep olabilir çünkü.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.