Şimdi Ara

DVD Recorder'lar (DVD Kaydediciler) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • iyi gunelr mkp, dün philips optik kablo aldim baglantiyi yaptim, guide plus+ sistemi hakkinda ne diyosun su an turkiyede kullanilmiyr sanirim, ilerde panasonicgin sitesinden update edebilirmiyiz? birde makineyi kaça aldigini ve nerden aldigini yazarmisin?
  • Merhaba altuglily,

    Bence bu hizmeti (biraz saçma gelebilir ama) günlük gazetelerin verdikleri TV program sayfalarına benzetebiliriz. Bizdeki uygulamaların çok olumsuz bir farkı var. Bu rehberde yayınlanan programların bizdeki yayıncı kuruluşların alışkanlık hale getirdiği gibi habersiz olarak değiştirilmemesi gerekiyor. Çünkü Guide plus benzeri sistemler aracılığı ile kaydetmek istediğiniz programları seçebiliyorsunuz.

    Guide plus sistemi şu anda Türkiye'de sunulan bir hizmet değil. Keşke burada da olsa ama yakın zamanda hizmete sokulur mu şüpheliyim. İleride Panasonic sitesinden güncellenebileceğini de sanmıyorum çünkü benim görebildiğim kadarıyla bu hizmetin cihaz üreticileri ile bir bağlantısı yok. Sanırım yayıncı kuruluşların desteklediği ancak ayrıca üye olunan paralı bir hizmet. Yayıncı kuruluş bunu kendi paketine dahil ederse sorun olmaz ama Türkiye'de böyle bir hizmete ayrıca para verecek ne kadar üye bulunur sorusu ise tam bir bilinmez.

    Benim cihazı geçen Ağustos ayında eshop.panasonic.com.tr den almıştım. Özel bir kampanya falan yoktu. 1000 küsur gibi bir fiyattan almıştım.

    Selamlar,




  • Toshiba RD XS-27 160GB HD'li modeli kullanan arkadaşlar var mı acaba? Şu anda Bimeks'te kartlı alışverişlerde 497 TL, peşin alımlarda ise 397 TL'ye satıyorlar. Bu model hakkında yorum yapabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nenadkrstic12 -- 3 Haziran 2008; 20:11:27 >
  • bence fiyati gayet güzel,özelliklerine bakacak olursak ben panasonic EH-58 kullaniyorum onunla karsilastirdigimda HDMI girisi,1080 destekli,zaman ayari filan ayni,kapasite farki var,ama yine kullanan arkaslarin yorumlarida önemli..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.