Şimdi Ara

Dvd/Rw Okuma Problemi ! .. Çok Karmaşık ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar sorundan bahseriyorum .. hdd'de yer olmadığı için film arşivimi dvdlere kopyalamıştım ve bunun üzerinden 5 6 ay sonra dvddeki filmleri tekrar bilgisayara kopyalamak için açmayı denedim fakat açamadm dvd/rw'a dvdyi takıyorm ve dönmeye moton dönmeye başlıyo fakat okumuyo bi süre sonra motor duruyo ve çalışıyo bi kaç saniye çalışıyo ve duruyo sonrada sürekli aynı şeyi tekrarlıyo bi kaç sn dönüyo duruyo dönüyo duruyo ve dvdyide geri wermiyo saatlerce devam ediyo .. kendi dvd/rw'ımla yazdığım bütün dvdleri denedim içinde video dosyası olanlar hariç hepsini kusursuz açıyo ve farklı dvd/rw'larla yazılmış video dosyalarınıda açmayı denedim onlarıda açtı .. sorun ne olabilir bilgisi olan warmı ve filmleri kurtarabilirmiyim ? .. mükemmel bi arşivdi arkadaşlar yardımcı olun :/ ..



  • Bazen yazdığınız CD/DVD leri sistem hatalı yazabiliyor. Çok enderde olsa bunu bildirmeme ihtimali var. Ama örneğin ard arda yazılmış 10 DVD nin 10 u da bu şekilde olmaz tabi.

    O DVD leri bir de başka bir PC de denemeniz sonuç verebilir
  • ben onu söylemeyi unuttum yukarıda 10larda farklı bilgisayarda denedim fakat sonuç aynı :/ ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the_kajmeran

    ben onu söylemeyi unuttum yukarıda 10larda farklı bilgisayarda denedim fakat sonuç aynı :/ ..

    O zaman sorun %100 DVD lerinizde
  • dvdilerde sorun olduğunu bende düşünüyorum ki varda zaten ama dvdleri benim dvd/rw'ım yazdı yani ondada yazma sorunu war muhtemelen ve bu arşivi kurtarmanın bi yolu warmı ben onu soruyorm :/ .. bide son olarak şunu eklim dvd playerim var regal marka dvddeki filmler veri dosyası olduğu halde bu dvd player avi dosyalarımı mpeg olarak görüyo ve televizyonda oynatıyo ama pc açmıyo :S ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_kajmeran -- 4 Kasım 2011; 19:07:28 >
  • up ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_kajmeran -- 7 Kasım 2011; 11:24:38 >
  • arkadaşlar yokmu kimse ? ..
  • arkaşlar bendeki hata ise dvdyi sürücüye takıyorum okumaya çalışıyor, daha sonra ben açmaya çalışıncada "windowa bu diskten okuyamıyor, disk bozulmuş olabilir veya windowsla uyumsuz bir biçimlendirme kullanıyor olabilir" şeklinde mesaj alıyorum. yardım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sba5867

    arkaşlar bendeki hata ise dvdyi sürücüye takıyorum okumaya çalışıyor, daha sonra ben açmaya çalışıncada "windowa bu diskten okuyamıyor, disk bozulmuş olabilir veya windowsla uyumsuz bir biçimlendirme kullanıyor olabilir" şeklinde mesaj alıyorum. yardım...

    Uyumsuz bir biçimlendirme çok ender olur ama mümkün. OS X işletim sisteminde Toast gibi bir yazılımla yazılan disklerde destekleyeceği işletim sistemi seçilebiliyor. Ancak sorununuzun bundan olma olasılığı çok az.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.