Şimdi Ara

dvd ses çıkış güçleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ben dvd lerin ses çıkış gücleri kaç watt onu ğrenmek istiyorum.
    evimde sony 5+1 ses sistemi var(amfisiz).yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum ancak tv ye bağlı.tv nın de cıkışı 10watt.bendekı ses sıstemıne yetıyo artıyo bıle.her ıkı cıhazda son sesteyken odada duramıyor ınsan.ancak teledünya sd stb ile bağladıgımda sorun oluyor.cızırtı gelıyor.bunun cozumu amfi almak.dvd lerde ses çıkış gücü hakkında bilgisi olan varmı.en az 10-15watt ıse ısımı gorur.stb tan dvd aracılıgı ıle sesı alacagım.tabı 10-15watt cıkıslı dvd varsa.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: gkhnts

    ben dvd lerin ses çıkış gücleri kaç watt onu ğrenmek istiyorum.
    evimde sony 5+1 ses sistemi var(amfisiz).yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum ancak tv ye bağlı.tv nın de cıkışı 10watt.bendekı ses sıstemıne yetıyo artıyo bıle.her ıkı cıhazda son sesteyken odada duramıyor ınsan.ancak teledünya sd stb ile bağladıgımda sorun oluyor.cızırtı gelıyor.bunun cozumu amfi almak.dvd lerde ses çıkış gücü hakkında bilgisi olan varmı.en az 10-15watt ıse ısımı gorur.stb tan dvd aracılıgı ıle sesı alacagım.tabı 10-15watt cıkıslı dvd varsa.


    kullandığınız setin tam markasını yazarmısınız nedir? ayrıca dvd playerlerde walt üstünden değer olmaz bit üstünden değer olur 8-16-20-24bit en ideali 24bit dir




  • Burdaki yanılgılardan biride sesin çok olması kaliteli olması anlamına gelmez.
  • 5+1 in markası tam olarak sony SA-VE525.Bu ses sisteminde amfilikatör yok.ayrıca bir amfi alıp sesin yükseltilmesi lazım.piyasada cok fazla amfi ler var ev sinema sistemi için,ancak ses güçleri 100-120 watt ve fiyatlarıda 400-500tl.benim 5+1 i 10watt ses çıkışına sahip arçelik tv de camları titretiyor.yani benim için amfilikatör almak biraz luzumsuz olur.hani piyasada 10-15 wattlık dvd varsa ideal.
    mintonun sitesine mail attım hts ile başlayan dvd/divx playerlarda ses gücü amfi gerektirmeyecek düzeydeymiş.zaten bu dvd/divx playerlar yanlız satılmıyor bendeki gibi amfisiz mintonun 5+1 7+1lerle satılıyormuş.
    şimdi sorumu bir daha sormak gerekirse mintonun hst ile başlayan modellerinde olduğu gibi ses çıkış gücü 10-15watt olan dvd leri bilen varmı?fiyatı nedir?
  • sisteminizde nsl amfi yok sisteminiz basbaya amfili subun içinde amfi var evvela sisteminizi bir tanıyın
    şimdi siz dvd playerlerin ses çıkış güçlerine takılmayın daha öncede dediğim gibi rms değerleri olmaz playerlerin bit değerleri olur sizin sisteminize görede zaten çok önemli değil başka istediğiniz kiriterler varmı bilemem playerde ancak playelerin ses çıkış gücüne takılıp kalmayın yok öyle bir şey haa almışken d/a ses:24bit olursada fenada olmaz tabi




  • sistemde amfi mevcut ancak sub ıcın o amfi.kolonlar ıcın ayrı amfilikatör takılmalı.evet subun ıcınde amfi var ancak o sadece subun kullanılması ıcın konulmus bır amfi.bu konuda emınım sıstemı tanıyorum.
  • subun arkasında uyduları takacak çıkışlar yokmu? siz sadece subumu kullanıyorsunuz? uyuduları nereye bağlıyorsunuz? değilse ozaman amfi almanız lazım uyduları playerin analog çıkışlarına direk bağlarsanız çok az ses alırsıız söyleyeyim
  • ben suanda televizyonun amfisi ile kulalnıyorum.televızyonumun arkasında cıkıslaqr var ve bırde ahahtar var.anahtarın ıslevı tv hoparlordekı sesı kesıyo cıkıslara verıyo.
    elbettekı mp3 player bagladıgımda cok cok az ses alıyorum kolonlardan.
    sımdı en basa donmek gerekırse benım televızyonun cıkısı kullanma klavuzunda teknık ozellıkler kısmında 10w dıye yazıyor.10wlık cıkıs ıle mtv muzıgı acıyorum yada sınematv yı acılyorum son ses yapıyorum salondakı gumuslugun camları tıtrıyor.
    yanı 10watt ses gucu yeter.(bit falan anlamam bit diye ilk defa enerjı türevi duydum ben kendım makına muhendısıyım ilk defa duydum bit gücünü)
    sorum ilk soru piyasada 10wattlık kendinden amfisi olan dvd playerlardan öneriniz nedir.ayrı ayrı amfi alsam amfilikatör fiyatları cok pahalı ve gücleride 100-120watt.
  • ii olmuş işde bir şey daha öğrenmiş oldunuz öğrenmenin sınırı yok diye boşuna dememişler görüntüdede çözünürlük değeri hariç bit değeri olur önr:panel tv lerde 10bit nadirende 12bit idealken sestede değim gibi rms walt değeri hariç bit değerleri olur bununda en ideali 24bit veya s-master sınıfı olan 32bittir
    yani d/a değerleridir şöyleki; dıgıtal veriden analog veriyi analog veriden dıgıtal veriyi işleme değerleridir "dsp"

    size dediğiniz şartlarda dvd player en azında ben tavsiye edemem ancak son bir öneri olarak 2.el olsun temiz olsun bir 5.1 amfi alın en sinema amfisi dd li dts li çok süper keyfinizi sürün derim inanın dvd den tv den aldığınız sesi bu neymiş dersiniz yani




  • Aynı düşüncedeyim katıksız yavan ekmrğe benziyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.