Şimdi Ara

DVD ve Altyazı Uyuşmazlığı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar şimdi şöyle bişi var benim internet kotalı ve film indiremiyorum, dvd alıyoum 1 liraya, bazılarının türkçe altyazısı olmuyor haliylen, bende divxp****a girip indiriyorum bu şekilde 2 film izleyebildim hali hazırda bekleyen misal bi dvdnin içinde 3 part olabiliyor 4 part olabiliyo bazende tek oluyor ve altyazılarla örtüşmüyor haliyle, dvd 3 partsa 2 partlık altyazıyı tanıtmak sorun benim için, ve bazı arkadaşlar diyor işte onu yapıcan şunu indir şuna kur tekrar cdye çek ona kaydet.. kardeşim ben filmi bilgisayarda bi kere izliyip koyucam kenara.. bunun için en kısa ne yapmalıym bu tarz uyuşmazlıklar için varmıdır şölye güzel bi programı o an ayarlıyıp bıraksak kolayca.. gom ve vlc player kullanıyorum ordada ayarları var ama bi türlü tutmuyor 0.05 saniye ileri geri bunlarla uğraşmak istemiyorum kolay bi çözümü varmı şunun sırf benimde diel bi ton adamın işine yarıcak, en kolay en basit çözümü nedir arakdaşlar.







  • up
  • hocam filmden kesme yapmışlarsa alt yazı uymaz.Mümkünse altyazılı almaya çalış ya da arkadaşlarının dedigi yöntemlerden başka yapıcak birşey yok.
  • Filmi dvdye çeken kişi kafasına göre kesmediyse divxplanet.com da mevcut türün alt yazısını bulabilirsin diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.