Şimdi Ara

Dvd Yazma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar laptopumdan normal cd ye internetten indirdigim filmleri yazmak dvd de oynatmak istiyorum ve altyazılarını da gömmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?



  • Altyazıyı gömmenize gerek yok. çoğu dvd playlerlar altyazıyı otomatik alırlar. bunun en basiti dvd ye film ile birlikte altyazıyı aynı klasör içine atın. film ile altyazının adını aynı yaparsanız dvd otomatik olarak görecektir. ama herşeyden önce dvd player ın desteklediği dvd formatı ile altyazı formatını öğrenin.
  • @ InfernoRazor sahketar dolandırıcıdır

    bu kişi tam bi sahtekadardır
    bana satmış olduğu hoparlörler ilandakinden uzaktan yakından alakası yoktur sadece dış karton kutusu doğru içinde ki component hoparlörler yerine çok kalitesiz işe yaramaz hoparlör koymuş tweteerları renault amblemli blaupunkt markasının üretimi olan parçaları koymuş zaten içinden çıkacak güçlendiricileri yani crossoverları hiç yok KESİNLİKLE UZAK DURUN !!

    InfernoRazor rumuzlu sahtekarın bilgilerini paylaşıyorum kesinlikle uzak durun

    ben daha önceki alışverişlerine referanslarına güvenerek öncelikle parayı yolladım ama malesef 3 kuruş için içinde ki kişiliği dışarı çıkardı
    ürün elime ulaşınca açtım baktım aradım bana telefonda şaşırmış numarası yaparak 5 dk sonra arayım dedi kapattı tabi ne aradı ne sordu nede attığım smslere cevap verdi öğlenden beri cevap vermemektedir buna dayanarak sahtekarlığı kesinleşmiş gözüyle bakarak bu şekilde konu açıyorum



    garanti bankası ataşehir şubesi

    şube no : 391

    hesap no : 6675691

    Yiğit Berberoğlu / 532 696 55 16

    iban no : TR47 0006 2000 3910 0006 6756 91




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.