Şimdi Ara

DVI YUVASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar

    bilgisayarıma 2. monitörü takmak üzere bir ekran daha aldım ekranların ikiside VGA bu arada.bir vga slotumda kendi monütörüm yan tarafdada DVI yuvası var bende bi çevirici aldım vgadan DVI'a çeviriyo.böylece yan slotdada diğer monitörü takabilirdim fakat bir türlü bağlayamadım bilgisayar görmüyor resmen vga kablolarını değiştirdim aldığım çeviriciyi değiştirdim yenisini aldım başka ekranlarda denedim felan resmen VGI slotu görmüyor çalışmadığından ve bozuk olduğundan şüpheleniyorum çalışıp çalışmadığını tam net nasıl anlarım ?

    ve bir sorum daha olacak bilgisayarımda 2 adet vga 1 adet hdmı 1 adette dvı girişi var bir monitörümü bi vga yuvasına diğerinide diğerine taktım gene görüntü vermedi 2 adet vga yuvası olma sebebi nedir ?



  • Ekran kartları genelde 2 monitöre destek veriyorlar fakat bunların marka modelleri de önemli marka modele göre bir araştırma yapın vga aktif iken dvi ve hdmi pasif olabilir bu durumda hdmi ve dvi bağlamanız gerekebilir. Bu problemi çok yaşayan kişi var 1 port diğer 2 portu kapatıyor 2 monitör için üreticinin söylediği portların kullanılması gerekiyor aksi taktirde sizin gibi sorun çıkıyor.

    Kolay Gelsin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XemreG

    Ekran kartları genelde 2 monitöre destek veriyorlar fakat bunların marka modelleri de önemli marka modele göre bir araştırma yapın vga aktif iken dvi ve hdmi pasif olabilir bu durumda hdmi ve dvi bağlamanız gerekebilir. Bu problemi çok yaşayan kişi var 1 port diğer 2 portu kapatıyor 2 monitör için üreticinin söylediği portların kullanılması gerekiyor aksi taktirde sizin gibi sorun çıkıyor.

    Kolay Gelsin..

    Merhabalar s link'den 2 vga çıkışlı bi çoğaltıcı aldım 2 monitörde online fakat gene bölemiyorum windows+p yaptım çoğalattım vs vs ekran çözünürlük ayarlarında ekranı bölme gibi işlem sekmeleri zaten yok ne yapmalıyım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.