Şimdi Ara

DxO kamera yazılım güncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DxO kamera yazılım güncellemesi ve yeni aksesuarları açıkladı

    Akıllı telefonlar için yüksek kaliteli fotoğraf makinesi, yüksek kapasiteli fotoğraf makinesi, fotoğraf düzenleme yazılımları ve fotoğraf makinesi, objektif, ekipman incelemeleriyle sektörde önemli bir yere sahip olan DxO firması günceleleme ve aksesuarlarını duyurdu.

    DxO, aksesuarlarına su geçirmez çanta dahil ederken, yazılım/donanım geliştirmeleri arasında Wi-Fi üzerinden uzaktan kumanda yeniliği de var.

    DxO'nun son olarak duyurduğu yazılım güncellemesi ile wi-Fi üzerinden uzaktan kullanım olanağı sağlandı. Yani kamera ya da bir iOS cihaza Özel bağlantı oluşturabilir veya varolan bir Wi-Fi ağına katılabilirsiniz.

    Wi-Fi sistemi ile iki cihaz arasında iletişim kurmak için Apple Lightning bağlayıcısı kullanılıyor. Yine son yazılım güncellemesi sayesinde kameranın pil yönetimi ve pil seviyesinin kontrolü arttırılmış. Yani uzun süreli çekimlerde ne kadar pil gücü (ömrü) kaldığını daha kararlı bir şşekiilde öğrenebiliyorsunuz.

    Aksesuarlar

    DxO'nun duyurduğu aksesuarlar arasında ilk dikkat çeken kameranın dik durmaasını sağlayan aparatlar.

    Ayrıca su geçirmez çanta da yeni. 45 metre derinliğe kadar su geçirmeyen çantada dokunmaktik ekranı da rahatllıkla kullanabiliyorsunuz. Ayrıca, GoPro için tasarlanmış çok sayıda aksesuarlar ile uyumlu hale getiriyor.

    Daha fazlasını okumak isterseniz:http://www.yalcincakir.com.tr/yalcincakir-haber-guncel-38.html

     DxO kamera yazılım güncellemesi







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.