Şimdi Ara

DXRACER bilgisayar masası - OYUNCU MASASI kullanıcı incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bir yapı marketten 5 yıl kadar önce 90 liraya aldığım bilgisayar sandalyemin iflas etmesi üzerine sandalye arayışına girince dxracer markasının masasını da gördüm. sandalye ile beraber halihazırda bana yetmeyen eski masanın yerine dxracer oyuncu masası da aldım. masa geldi sandalye gelince onunda video çekip atmak istiyorum. hani sandalye ile ilgili bir iki video vardı izledim açıkçası birisi sadece kurulum yapmış hiçbir bilgi vermemiş, diğer videoda da çok yüzeysel geçmiş esas temas edilmesi gereken mekanizma, sünger kalitesi tekerlek kalitesi falan hiç değinmemiş. hani bir mobilyacı çocuğu olarak ben şöyle bir kucakladım meseleyi. umarım merak edenlere faydası olur.


    hani yapı marketlerdeki iyi gibi görünen sandalyenizin başına ne gelebilir=
    1- ayar kulpu elinizde kalan ilk parçası olur.
    2- tekerlekler kitler hatta yere yapışır 3 kişi iteklemeniz gerekir sandalyeyi kaydırmak için
    3- odaya akustik olmayan 7.1 sesler yaymaya başlar gacırdı gucurdu inat eder kullanmaya devam ederseniz bu desibeli 80-90-100 desibel gibi tren sesine yakın desibel seviyelerine kadar artar. gece uyuyanlar kapısını kapatmak için uyanmaya başlar.
    4- ayar kulpundan sonra ayar mekanizmasının kendiside beyaz bayrağı çeker. bayrağı çektiği yerde de durur artık sandalye yüksekteyken durduysa yeni sabit ayarınız o demektir.
    5- sünger sadece yerinde durur o kadar. artık süngerin yerine altındaki demir veya tahta süngerin işini yapmaya çalışır. düz demire oturduğunuz totoşunuz uyuşunca kronik olarak sağa sola dönmeye başlarsınız bir orayı uyuşturur bir durayı uyuşturur durursunuz. yani son noktaya gelmişsiniz demektir.

    bilgi eklemek isteyenler olursa memnun olurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 24 Ekim 2023; 10:58:14 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.