Şimdi Ara

Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.466
Cevap
32
Favori
78.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    alınmış alınmıştır hocam dursun kütüphanede firma oyuna destek veriyor illa açar oynarsın.
  • ilker1834 kullanıcısına yanıt
    yenebileceksin 9. seviye ekipmanlar felan bulursun hemde iyi silahlar var onlarla dövüşürsün. ve ayrıca yere uv ışın atıp öyle savaşıyorsun
  • HakanYüksel kullanıcısına yanıt
    seçim senin umarım sonra pişman olmazsın :)
  • Birseysoylicem kullanıcısına yanıt
    Ben 10 saat oynadım hal 2 levelim 😃
  • Birseysoylicem kullanıcısına yanıt

    Alinmis alinmistir diye diye 1050 oyun birikti. Aralikta aldigim oyunlara sira yeni geliyor.

  • ilker1834 kullanıcısına yanıt
    yola devam 10 saat nedir ki :)
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    ee bir yerde kendini durdurman lazım artık 😀
  • Birseysoylicem kullanıcısına yanıt

    hocam dediğim gibi 10 saatı devirdik. bir arkadaşla oynuyoruz. en son ana görev olarak su deposu görevini yaptık. bu saatten sonra sence ana görevden mi gidelim yan görev mi kasalım. şuanda 2 leveliz. gece girilen yere bi kaç defa denedik ama gece şuan bizi zorluyor gibi. hem geriliyoruz hemde ecel dediğimiz yaratık tek atıyor. Görev olarak şuan sizce nasıl ilerlemliyiz ? ayrıca oynanış olarak başka önereceğiniz neler var ? nasıl oynamamızı tavsiye ederseniz ?

  • ilker1834 kullanıcısına yanıt
    hocam dengeli ilerleyin bence haritada karşınıza ne çıkıyorsa yapın. inhibitörleri toplayın, parkur yapın yan görevlerinizi yapın level kasın. sonra anomali var gece çıkıyor onu öldürün. ecel inlerini temizleyin gece gidin oraya eceller olmuyor orada. yani mevzu gece oynamak ama gece oynamaya ulaşmaya çalışın. mümkünse en son artık hikaye görevine gidin. çünkü hikaye görevlerini yapıp bitirince bir şey yapasın gelmiyor oyunda. bencesi bu tabi. hikayeyide yaparken seçimlere dikkat edin hocam bazı şeyler geri dönmüyor malesef ki.
  • Oyunda çok garip bir problem var gece çok karanlık oluyor fenersiz gezemiyorum. Fener açınca da renkler gökkuşağına dönüyor var mı başına gelen ? ss'de sağ tarafa bakarsanız problemi göreceksiniz


    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe

    Edit: dx12 ye alınca düzeldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemo94 -- 5 Ağustos 2023; 16:51:8 >
  • "Son güncelleme oyuna bir dizi kozmetik, silah ve daha fazlasını ekliyor. Bu kapsamda oyunda yer alan bu yenilikleri satın almak için bir miktar ücret ödemeniz gerekiyor. Birçok Dying Light hayranı için büyük bir hayal kırıklığı olan bu yeni sistem şu anda eleştirilerin odağında.

     

    Techland şu anda oyuncuların 7 Ekim'e kadar kullanabilecekleri 500 DL Puanı veriyor. Ancak oyun içi mağazadan satın alabileceğiniz çoğu şeyin maliyetinin 500 DL Puanından fazla. Dolayısıyla temel olarak bu ücretsiz puanlarla pek fazla yararlı içerik elde edemiyorsunuz.

     

    Dönüp baktığımız zaman Tencent yakın zamanda Techland'i satın aldı. Durum böyle olunca bu tarz bir sistemin gelmesi pek de şaşırtıcı değil. Elbette bu sistem dışında oyuna yeni içerikler ve düzeltmeler de dahil oldu."



    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe
    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçewww.bolumsonucanavari.com
    Techland, Dying Light 2'ye Mikro Ödeme Sistemi Ekledi: Çoğu Şey Parayla
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Techland_Dying_Light_2ye_Mikro_Odeme_Sistemi_Ekledi_Cogu_Sey_Parayla-118803.htm




  • yazın evde değildim güncellemeleri kurup oyuna girdim. Ancak felaket kasma sorunu var. Bir kere oyun çok yavaş açılmaya başladı. Onu geçtim oyunda hızlıca oynarsam mesela hızlıca koşma vs ses kaymaları başlar oldu.

  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

    SSD şart hdd sorunu gibi bunlar.

  • Hocam ssd ye atıp deneyim birde. Nispeten yeni hdd den oynuyorum evet. İlk başta hiçbir sorun yoktu.


    Edit: ssde yer kalmamış. Nispten yeni hdd vardı elimde Seagate barracuda serisi sanırım. Ona attım. Bayağı fark etti. Çok teşekkür ederim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 5 Ekim 2023; 1:19:56 >
  • İlk oyun efsaneydi, en çokta haritada gezip gizli item’lar bulmayı seviyordum excalibur kılıç vs.. gibi. Keşif yapmak, bunu yaparken dağ tepeye tırmanmak falan hoşuma gidiyordu misal köprü vardı ilk oyunda o köprünün en tepesine tırmanmak için gizlenmiş parkur noktaları vardı. 2. oyun bu tarz şeyleri vadediyor mu ?
  • sürekli bir update veriyorlar oyuna ama bir türlü tutturamıyorlar hikayeyi oynayan bırakıyor oyunu.
  • Arkadaşlar oyunda aşağıdaki fotoğraftaki gibi renkler çıkıyor bir türlü düzeltemedim çözümü bilen var mı disko topu gibi oluyor Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe 


    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe

    Edit Çözüm: Yukarıda bir arkadaş DX12'ye geçince düzeldiğini söylemiş ben buna ek olarak oyun ayarlarından ölçeklemeyi kapatıp, AMD Adrenalin üzerinden İmage Sharpening, geliştirilmiş senkronizasyon ve Freesync açtım düzeldi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 9 Aralık 2023; 21:9:18 >




  • GENERAL006 kullanıcısına yanıt

    Birkaç mesaj yukarıda çözüm var.

  • @SpacePirate Evet onu gördüm ama bende düzelmedi maalesef DX12 açık

  • Dying Light 2 Stay Human: Reloaded Edition


    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #TürkçeDying Lightyoutube
    Experience Dying Light 2 Stay Human: Reloaded Edition in all its glory for free during Steam's Free Weekend starting today at 7 PM CET. 🔥 Facebook: https://facebook.com/dyinglightgame Twitter: https://twitter.com/dyinglightgame PL Twitter: https://twitter.com/DyingLight_PL Instagram: https://instagram.com/dyinglightgame Discord: https://discord.gg/dyinglight About Dying Light 2 Stay Human: Over twenty years ago in Harran, we fought the virus—and lost. Now, we’re losing again. The City, one of the last large human settlements, is torn by conflict. Civilization has fallen back into the Dark Ages. And yet, we still have hope. You are a wanderer with the power to change the fate of The City. But your exceptional abilities come at a price. Haunted by memories you cannot decipher, you set out to learn the truth… and find yourself in a combat zone. Hone your skills, as to defeat your enemies and make allies, you’ll need both fists and wits. Unravel the dark secrets behind the wielders of power, choose sides and decide your destiny. But wherever your actions take you, there's one thing you can never forget — stay human.
    https://www.youtube.com/watch?v=njAOpATG46E

    Dying Light 2 Stay Human — Free Weekend


    Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #TürkçeDying Lightyoutube
    We invite ALL OF YOU to celebrate our 2nd anniversary with us! Try Dying Light 2 Stay Human during the Steam Free Weekend and experience out our biggest update yet! Parkour! Outrun the zombies! Wreak havoc with an arsenal of weapons, including firearms! 🎉 🧟 You can’t miss it: https://store.steampowered.com/app/534380/Dying_Light_2_Stay_Human/ 🧟
    https://www.youtube.com/watch?v=VsBvzKZcQt0
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.