Şimdi Ara

DYING LIGHT 2 XBOX ANA KONU 04.02.22 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
6
Favori
7.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oyun bana abartılıyor gibi geldi, game play izledim aman aman diyebileceğim hiç bir şey görmedim maalesef, 50 liraya falan düşerse alırım 3-4 sene sonra, yoksunluğunu da hissedeceğimi sanmıyorum.


    konsoldaki çözünürlük ve fps oranları ise komedi.

  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Hocam konsollara hiç suç bulmuyorum ben. İstenildiğinde forza 5 gibi falan mükemmel optimizasyonlu oyunlar da yapılabiliyor. Techland'ın beceriksizliği bence tamamen. Belki zamanla düzelir. Ama ss te rt vermemesi beni çok kızdırdı. Tüm çıkan haberlerde rt li 30 fps rt siz 60 diye açıklandı yeni nesilde.
  • 1080 P çok düşük maalesef. 60 fps için 4 k tv de o piksellenme ile uğraşılmaz.

    4k 30 fps devam edeceğiz mecburen. En azından bir 2k olsaydı rahatça oynardık.
  • Series X ve 4K Tv de 1080p Minecraft gibi çözünürlük ile oynamaktansa , oyunu oynamadan iade ederim , iade talebinde de bulundum zaten..

    Adam gibi 4k 60fps güncelleme gelmedende elimi sürmem artık bu oyuna…


    DYING LIGHT 2 XBOX  ANA KONU  04.02.22
  • İyi ki 1080P 144 Hz monitör aldım online oyun oynuyorum diye böyle beklediğim hikayeli oyunlar 4k 60 vermeyince üzülmüyorum salondaki tv'yi zaten işgal etme şansım yok sürekli bölünecek oyun keyfi misler gibi oynayacağım oyunu 1080p 60 fps
  • Eniz Kirazoğlu çok beğenmiş oyunu 40 saat oynamış öve öve bitiremiyor
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

    Enis ne kadar karar merci olur bilemem ama sıradan oyuncuların zevklerini güzel temsil ediyor esktra beklentisi olmayan Türkçe oyun oynamak isteyenlere 2077'den daha fazla keyif vereceği kesin

  • Enis oyun iyi dediğine göre herkes ön sipariş geçebilir beyler, herkes aydınlandı, çeşmeden şarap akıyor.

    Oyunu bende aldım saat 12 yi bekliyorum ama karar mercisi enismiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 3 Şubat 2022; 21:15:18 >
  • Arkadaşlar xboxta konumu yeni zelanda yaparak deneyimleyen birisi olarak kısaca görüşlerimi belirtmek isterim.

    1-Grafikler

    Grafikler kesinlikle 2022 yılında çıkmış bir oyun gibi durmuyor. Ben Series s te oynuyorum. 1080p 30 fps oynuyoruz malum. Rt olacaktı güya yeni nesilde ama ss te yok. Bilmiyorum belki Rt li ve 4K oynayanlar için grafikler güzeldir ama ben hic beğenmedim. Şu kadar diyeyim, 2017-2018 yıllarında çıkmış bir oyun kadar grafiği var. Hatta o dönemde cikmis bazı oyunlardan bazıları grafik anlamında daha iyi bile olabilir.

    2-Hikaye

    Oyunu henüz 2 saat civarı oynadım. Hiç oynamayanlara kısa da olsa fikir versin diye yazıyorum. Senaryo beni içine çekti şimdilik. Yani insanı merak ettiriyor. Türkçe altyazı olması çok büyük nimet. Hiç yan görev vs yapmadım daha ama incelemelere bakılırsa ubisoft oyunlarındaki yan görevlerden daha güzel hazırlanmış diyolar sunum olarak filan.

    3-Performans

    Yapımcı firma yeni nesilde rt li 30 fps performans modunda ise 60 fps olacak demişti ancak ss te sözlerini tutmadilar ve rt siz 30 fps veriyor oyun. Grafiklerin kötü olduğundan bahsetmistim. Bu grafiklere göre 60 fps i çok rahat verebilmeliydi. 30 un altına düşmedi hiç ss. Kasma donma vs yok. Optimizasyon iyi ancak bu tarz hızlı oyunlarda 30 fps pek gitmiyor keşke 60 olsaydı.

    4-Oynanış

    Oynanış olarak oyuna başladığım andan itibaren sanki cyberpunk oynuyomus gibi hissettim. Dünyası senaryosu anlamında demiyorum elbette. Ama fps bakış açısı karakterimizin gölgesi hareket edişi zıplaması vs vs hepsi cyberpunk a çok benziyor. Eleştirecegim kısım hani rdr2 de mesela karakter yürürken böyle adım attıkça o adımı hissedersiniz ya bunda sanki karakter koşarken yürürken yolda yağ gibi kayıyor hissi var. Bu his cyberpunk ta da vardı ve hiç sevmemistim.

    Loot konusunda meraklıları sevinebilir. Baya loot yapacak malzeme var. Silahlarınızı becerilerinizi vs upgrade edebilirsiniz bol bol.

    Özetle oyunun bana göre en büyük 2 artısı birincisi senaryosu (beni baya sardı) ikincisi parkur mekaniği. Ya adamlar kocaman haritada her noktayi özenle oluşturmuş. Hani dikine mimari var bir de üstüne. Hopla zıpla kaç koş atla vs. Çok güzel işliyor parkur mekaniği. Bunlar sadece 2 saatlik fikirlerim. İlerledikçe olumlu ya da olumsuz anlamda değişebilir.




  • Youtuber Pintipanda 10/10

    Gezegenin en iyi oyun editörü olur kendisi.

    Edit: Bölgeyi Yeni Zelenda yaparak oyuna dalabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 3 Şubat 2022; 21:28:3 >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Youtuberların hiçbirine maalesef güvenemiyorum mamalanıp mamalanmadıklarını kesin bilemediğim için inandırıcı gelmiyorlar bana
  • Beni pek hypelamadı.
  • Az önce oynamaya başladım Series X +Oled ile. Çözünürlük ve Kalite modunda kesinlikle oynanmıyor hiç akıcı değil. Mecbur performans moduna aldım 1080p 60fps ama çözünürlüğün düşüklüğü çok rahatsız ediyor. Techland konsol versiyonunda teknik olarak ağır çuvallamış. Bu kadar ertelemeye bu değerler büyük hayal kırıklığı oldu. Bari güncelleme ile 2K ya çekseler ona bile razıyım şuan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 3 Şubat 2022; 23:32:19 >
  • Oyunu Tr storeden aldım. Gece 12 den sonra oynamaya açılır mı ?
  • Arkadaşlar oyun çözünürlük modunda bile 4K değil ve grafikleri leş gibi. Series X aldık adamlar şimdiden düşük çözünürlüklü oyun çıkarmaya başladılar. Ayrıca oyunun store sayfasında 4K ibaresi vardı, resmen dolandırıcılık :(
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

    3090 lı pc de oynadığında tabi öve öve bitiremesin DYING LIGHT 2 XBOX  ANA KONU  04.02.22  

    3090 bile 4k 60fps zar zor veriyor oyunda. oyun bildiğin optimizasyon özürlü.


    oyun ps5 de 1800p de xsx de 1944p de çalışıyor.


    + blur seviyesi arşa uzanıyor hengi ayar yaparsan yap 10dk zor dayanıyor insan haraketli oyun olduguna dönüşlerde nerdeyse hiç bişey belli olmuyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 4 Şubat 2022; 1:15:42 >
  • Oyun içerik olarak çok keyifli, eğlenceli ve güzel combat içeriyor. İlk oyunun üstüne çok güzel eklenmiş, hiç sıkmıyor ve keyifli.

    Teknik olarak ise maalesef beklediğimin gerisinde. Oyun çok blurlu, native 4k ile uzaktan yakından alakası yok, performans moduna alınca 4k tv de kötü görünüyor, biraz üzdü bu durum.

    Türkçe olması ise ayrıca bir artı. Teknik olarak tam gelse belkide rahat 9 luk oyun olacakmış. Bu haliylede oynayacağız tabiiki.

    Geceleri oyunda sıkıntı büyük, gerçekten stres yüksek oluyor. Türkçe de olması sebebiyle puanım 8



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 4 Şubat 2022; 2:25:27 >
  • Bölgeyi değiştirerek bugün öğleden sonra başladım oyuna.Yaklaşık 4 saat oynadım ve çok beğendim.Grafik ve fps olayında çuvallamışlar ne yazıkki.İnceleme puanlarına takılıp oyunu almamayı düşünenler varsa kesinlikle şans versinler.Cyberpunk 2077 gibi çıktığında bir sürü hata olan rpg diye tanıtılıp oyuncuları kandıran bir oyun için 9/10 gibi puanlar verip insanları yanlış yönlendiren siteler bu oyuna gelince nedense 6/10 gibi puanlar vermiş ilginç.
  • Oyun güzel başladı. Hikayesini merak ediyorum ama bu hatalar olmasa süper olur. Her yer bug dolu. Belli ki iki ay sonra oynanacak.
  • Çok güzel oyun olmuş valla ayıla bayıla oynuyorum durumunuz varsa kesinlikle almalısınız. Kanalımda da seri haline getiriyorum izlemek isteyenler için buyrunuz.

    DYING LIGHT 2 XBOX  ANA KONU  04.02.22 Okan Elmasyoutube
    Günleri, saatleri saydık ve Dying Light 2 Stay Human ile yeni serimize başlıyoruz. Abonelik ve beğenileriniz için şimdiden teşekkürler. İyi Seyirler. #dyinglight2 #xboxsx #techland
    https://www.youtube.com/watch?v=OGZlJyZWG9U&t=3323s
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.