Şimdi Ara

Dynaudio Distribütör mü Değiştirdi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Bugün bir arkadaşım Actual Power'ın artık Dynaudio'nun ürünlerini getirmediği bilgisini iletti. Dynaudio distribütör mü değiştirdi?

    Konu hakkında bilgisi olan var mı?

    İlginiz için teşekkürler.



  • Dynaudio global olarak geçtiğimiz aylarda Goertek firmasına satıldı sanırım netleşene kadar beklemek gerekiyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi için teşekkür ederim Hi-Def-Man. Bakalım bu yeni satın alma süreci güzel sonuçlar getirecek mi?
  • Merhaba arkadaşlar,

    Dynaudio markasının Türkiye distribütörü belli oldu: Select Hifi. Firma iki girişimci ortak tarafından (Ufuk ve Berk) kurulmuş.

    Geçen hafta sonu yeni Contour serisini görmek amacı ile showroom'larına gittim. Sağ olsun, hem Ufuk beyi hem de Berk bey çok ilgili ve sıcak davrandı. Zaten Ufuk bey eski hobidaş.

    Yeni Contour serisi kutusundan yeni çıkmasına rağmen, sesi ile etkilemeyi başardı. Yanma süreci tamamlandıktan sonra fena bir hoparlör olacağı kesin:)

    Dynaudio meraklılarına duyurulur

    Adres:Küçük Bebek Caddesi, 16 D:4 Bebek Beşiktaş / İstanbul
    Telefon: 0212 951 07 35
  • Contour serisi çok beğendiğim bir seri LE olan modeli çok şık ayrıca ikinci elde pek gezmeyen ürünler. Bakalım yeni distribütör talebi karşılayabilecek mi.. Son dönemde aktüel C4 için birşeyler yapsaydı kafadan bitirecektik işi kısmet bakalım.
  • Sizin LE dediğiniz model aslında eski Contour'un kozmetik olarak makyajlanması ve biraz da crossover tarafında iyileştirmeler yapılması ile elde edilen bir model. Yeni Contourlar bambaşka. Sürücülerinden kabin yapısına kadar herşey baştan aşağı yenilenmiş. Confidence serisinde kullanılan tweeter kullanılmış. Yanş bana sorarsanız Confidence serisine bayağı yaklaşmışlar.



    C4 bambaşka bir dünya zaten😊 Onu alsanız, uygun büyüklükte odanız ve kaliteli amfiniz var ise bence o fiyat aralığı için daha fazla hoparlör aramazsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet zaten Confidence mimarisinin başlangıcıydı. Şimdiki seride biraz Focus (veya klasik kabin diyelim) mimarisinden gitmişler. Contour60 mesela dinlemek isterim. Focus serisi XD adında aktif hoparlör olarak üretiliyor şu an. Sizin gittiğinizde ne vardı dinletide veya stokda olan fiyat vb sordunuz mu?
  • Ellerinde Confidence serisinden bir tek C4 vardı. Contour serisinden ise C20, C30 ve C60 vardı. Açıkçası daha düşük serilerini incelemedim. Fiyat politikaları anladığım kasarı ile Avrupa fiyatlarının üzerine KDV eklenmesi şeklinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yeni EMIT serisinin Dali Ikon-Opticon / Ma Sılver setlerine iyi bir alternatif olabileceğini düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müsait bir vakitte ziyaret etmek lazım kendilerini o zaman. Bilgilendirme ve açıklamalarınız için teşekkürler.
  • Rica ederim.



    Dynaudio hoparlörlerini siz de benim gibi beğeniyorsanız mutlaka gidin. Ancak benim önerim en azından 1-2 hafta daha bekleyin ki içerideki akustik düzenlemeler bitmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.