Şimdi Ara

Dyson Dc62 AnimalPro neden dura dura çalışıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,
    iki gün önce Dyson Dc62 animal pro aldım. Başarılı idi fakat ne zaman ki eve gelip de duvara montaj yaptım ve ilk kez şarja taktım, cihaz sapitti. Artık tetige ne kadar basarsam basayim düzenli frekansla sn de bir dura dura çalışıyor. Bir türlü çare bulamadım. full şarj var. Media Mrkt den aldım. hakmana hemen mail attım bekliyorum. sonucu paylaşırım.
    Bilen varsa lütfen acil mesaj atsın. Kafayı yemek üzereyim. Ciddi bir fiyat verdik.
    Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu modelde küçücük (bir yumruğun yarısı kadar) motorla inanması güç bir çekim kuvveti yaratan bir teknoloji var.

    Tahminimce motor vakum altında kalıp hava alamadığında yanmasın diye emniyet sistemi konmuş. Cihaz vakum haline geldiği an motoru kapatıyor, sonra tekrar açıyor.

    Siz kullandığınızda da aynı şekilde miydi? Yani cihazı normal bir şekilde havada tutup vakum yaptırmazken de duruyor muydu? Duruyorsa cihazda bir sorun var.

    Dyson'un şarjlılarındaki tek sıkıntı tetik sistemli çalışması. Çalıştırırken sürekli düğmeye basılı tutmak zorunda kalıyorsunuz. Keşke bunu kullanıcıya bırakan bir düzenek olsa.

    Umarım sorununuzu çözersiniz, ki Hakman eminim çözmüştür. DC62 gerçekten şaşırtıcı performansta bir cihaz.
  • Hakman gereksiz ve alakasız bir mesajla cevap verdi.
    Sonraki günlerde, servise götürene kadar, arada elime alıp deniyorken, tetiğe basılı tutarken poss diye (patlama tarzı ama posurtt şeklinde) hava sıkışması dağıldı ve durup durup çalışan alet devamlı çalışır hale geldi. iç haznesiyle ilgili bir temizlik eksikliği olduğunu sanmıyorum ama filtrenin bir toz parçacığını veya maddeyi içine kaçırmış olduğunu ve parçaladığını düşündüm..
    Cihaz şu anda doğal şekilde çalışıyor..
    Pili ve performansı çok güzel ama sanırım eksiği olarak çekim yapan silindirli parçalarıyla halı / yüzey süpürmesinde cihazın süpürme doğrultusunda ucunda açıklık olmadığından (yetersiz olduğundan) iri cisimleri itiyor. çekmesi için sopayı kaldırıp döküntünün üstüne koyarak vakumluyor. kısacası uçlarının ergonomisinin yetersiz olduğunu düşündüm.




  • neden mesaj atıyorsunuz ki? gönderin... sizin son kullanıcı olarak yapabileceğiniz birşey yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.