Şimdi Ara

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.700
Cevap
212
Favori
965.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Dyson V15 Detect HEPA (Dyson.com.tr fiyatı 24 bin TL)


    Dyson V15 Detect (Dyson.com.tr fiyatı 24 bin TL)


    Dyson V15s Detect Submarine (Dyson.com.tr fiyatı 30 bin TL)


    V15'lerin bu modelleri arasında ne fark var?Özellikle detect ve detect hepa arasında ne fark var?


    V15 satın almak istiyorum, hangi ürün f/p açısından daha iyi?


    Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

  • pasaport02 P kullanıcısına yanıt

    Hepa al hocam.

  • brusher B kullanıcısına yanıt

    Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim, modeller aralarında çok fark var mı?

  • pasaport02 P kullanıcısına yanıt

    Hocam farkları birlikte gelen parçalar. Dyson sitesinde görbilirsiniz hangisiyle ne geliyor. Hepa'da boruya enregre toz alma başlığı geliyor ki, çok kullanışlı.

  • Merhabalar ben V10 ile V12 arasinda kaldim

    V11 stok bitti aparati azdi.
    Fiyat olarak v10 diye dusunuyorum
    Kullananlar fikir belirtirse memnun olurum
  • AynilyA A kullanıcısına yanıt
    Çekiş gücü aynı görmüyor. Lazer başlık var v12 de. Bu başlığa ihtiyaç duyacaksınız. Onun için ben v12 tercih ederdim hazır taksit imkanı da varken. 1 nisandan itibaren kalkacak diye söylenti var.
  • AynilyA A kullanıcısına yanıt

    bense asla v12.yi tercih etmem. birkaç nedenle :

    1-toz haznesi küçük. daha sık boşaltmak gerekiyor, bu da hem zahmet hem de açma mekanizmasının daha erken hasarlanması demektir.

    2-v12 daha narin. parçaları daha kolay hasarlanıyor

    3-en önemlisi bu: v12.ye sadece v12 parçaları uyar. ileride parça gerekirse v10.a uyanı bulmak kolayken v12.ye uyanı bulmak zordur.

    vs vs

  • AynilyA A kullanıcısına yanıt
    Genel dyson dikey süpürge ekosistemine baktığınız zaman v12 aykırı bir cihaz. Aksesuarları kendisine özel.

    Ek olarak benim görüşüm kesinlikle v11 altı alınmamalı. Gen 5 de önermiyorum. Amiral gemisi olmasına rağmen düşük kalitede bir üretim mevcut conta konusunda. V15, hiç olmadı v11 alınmalı diye düşünüyorum. V10 pil performansı konusunda v11 ve v15 e göre sizi mağdur eder.
  • SARIMSAKLI MAYONEZ kullanıcısına yanıt

    tamamen aynı fikirdeyim. imzamı atarım. alınacak makina v15 - olmadı v11.. YD diye, yurtdışı garantisiz ama orijinal vs diye satılan TAMAMEN ÇAKMA ÇÖP OYUNCAK TAKLİTLERDEN UZAK DURMAK ŞARTIYLA. eğer boru makinaya şeffaf toz haznesinin UCUNDAN DEĞİL DE ALTINDAN TAKILIYORSA o çöpten uzak durun. ama sanırım gerçeğinden fazla sahtesi satılıyor gibi. çünkü bu memleketin, kendini kurnaz sanan kerizi bitmez. dyson ürünlerini teknosada filan incelemeden - fotolar çekip kıyaslamadan, sahteliği bariz bu çakmalara onbinlerce lira verenler kandırılmayı zaten hakediyor.

  • Tesekkur ederim fikirlerinizi belirtiginiz icin

    Ama V11 satista degil
    V10 icin basloginda dolanan killar oluyormu yoksa icine cekiyormu
    Arkadasin V12 icin soyledikleri cok mantikli geldi
    V11 alti alinmaz diye okuduğum icin burada V12 yi inceleneye baslamustim ama simdi onu da eledim
    Su an tek secenek V10 Kaldi
    ??????????
  • Simdi tekrar bakayim stok varmi diye
    MAALESEF ZAM GELMIS
    sanirim rafa kaldirdim dyson alma isini
  • Beyler ben yandım siz yanmayın diye yazıyorum. Satış sonrası hizmetleri rezalet. V 15 aldık 13 ay önce, cihaz 1 ydır kullanılamaz durumda. Sorun kronik Tetik arızası. Firma ana gövde değişelim dedi ama, malesef ana gövde 1 aydır stoğa gelmiyor diye bizi oyalıyor. Geleceği tarihte meçhul. Bunu eşinize sevdiğinize oyuncak gibi alın ama eski süpürgenizi muhakkak bir kenarda tutun çünkü kesinlikle bir gün lazım olacaktır.

    Müşteri hizmetlerine azami tamir süresi geçti dediğimizde ise, ürününüz tamir sürecinde değil, stok bekliyor, mevzuat kapsamında değil diye topu taca atıyorlar.

    20 yıl parça gelmese, 20 yıl bekleyeceğiz anlaşılan.

    Ha sinir stres lazım bana diyen varsa buyursun alsın.

  • hbakl kullanıcısına yanıt
    Ben dyson kabloluyu 11 sene once almistim.ve hakman distrubutor idi, ve servis olayi mukemmeldi, hicbir sorunda uzmediler, garanti suresi dolduktan sonra bile ucretsiz parca destegi sagladilar, nezaman "sanki cekim gucu zayifladi" diye arasam urunu kargolamami istediler bakimini yapip.yolladilar, simdi supurgemin tribun basligi haliya indirdigim an donmuyor diye servisi aradim benden videoya cekip gondermemi isteeri istediklerini gonderdim busefeede diger baslikla cekin gonderin dedi baktim yardimci olmayacaklar lanet olsun dedim ve biraktim oylece duruyir supurge, hatta enson aradigimda bana parkede ayri halida ayri baslik kullanilacakti yanlis kullanmis olmayasiniz dediler, şaka gibi bunlarin iş yapmaya niyeti yok pahali satsinlar urunu ama hizmete geldimi yok...bende kablolu supurgem emekli oldu kablosuz alayim demistim ama artik rafa kalkti..
  • Kızım_Aleynam K kullanıcısına yanıt

    Hocam diğer başlık dönüyor mu diye kontrol etmeleri normal. Öncelikle başlığa elektrik gidiyor mu onu test etmek istemişler. Sizin halı başlığı normalde dönüyor ama halıyı süpürürken dönmüyorsa bir şekilde başlık zorlanıyordur. Başlığı söküp fırçalarını, fırça bağlantı yerlerini temizlediniz mi?

  • Kızım_Aleynam K kullanıcısına yanıt

    Size de geçmiş olsun. Tüketici hakem heyetine müracaat yaptık. Bakalım ne olacak. Cihaz arızalı diye iletiyoruz arıyoruz. Servise gönder deseler göndereceğiz, yok parça sipariş verelim zart zurt. Müşterinin, firma iç prosedürünü bilme yükümlülüğü yok. Sorunu gider diye aramışım, kelime oyunu yapıyorlar. Sonra da azami süre geçti deyince, servise alınmadığı için azami süreye tabi değil diyor. Yahu 15 yıl gelmese parça 15 yıl sizi mi bekleyeceğim. Rezalet ya.

    Konuştuğum temsilciler klasik sözlerden öte geçmiyor. Bazen bot ile konuştuğumu sanıyorum. Geçen ay bugün yaptığım müracaata binaen hala ürün çalışmıyor ve firmaya göre bu çok normal çünkü parça bekleniyor. Değişim yapın deyince de olmaz diyorlar. Kanun kitap umurlarında değil çünkü yargı süreçleri uzun ve uğraştırıcı.Kaldı ki çoğu müşteri mevzuatı araştırmadan dediklerini kabul edecek durumda çünkü bilemez herkes kanunları yönetmelikleri.

    Ama ben uğraşacağım. Sonucu yazarım buraya. Benim gibi olan başkaları varsa, Satış sonrası hizmetler yönetmeliğinin 10. maddesinin 4. fıkrasına göre, garanti süresinde satıcıya arızayı bildirince süre başlar. Bakalım Tüketici hakem heyeti ne karar verecek?





  • brusher B kullanıcısına yanıt
    yanıtınız icin tesekkurler bayram.donuşü kontrol saglayacagim
  • hbakl kullanıcısına yanıt

    Servise gönderin o şekilde kayıt açın.

  • brusher B kullanıcısına yanıt
    Hocam kablolu süpergelerin fırça başlığı içinde elektrik ile çalışan bir motor yok. Harici başlık motoru kablosuz süpürgelerin başlığı içinde var sadece.

    Kablolu modellerdeki fırça başlık içerisindeki tirbün mekanizmasının makinenim çekim gücüyle dönmesi sonucunda fırçayı döndürüyor. Bu sebeple gücü ve dönüş hızı düşük ve uzun kıllı halılarda durma ihtimali yüzdesi çok yüksek.
  • bende v 10, v 12 arasında kaldım ama hepsinde olumsuz yorum var arada pek fark yok v 15 mi alsam diyorum onda da birileri olumsuz yorum yapmış. üçü arasından hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar özellikle kullanan arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim.

  • kartal78 K kullanıcısına yanıt
    V11 ya da v15 alın hocam.

    Her ürünle alakalı olumsuz yorum muhakkak çıkar. Her müşterinin beklentileri farklı. Burada sorunsuz stabil modele bakmak lazım. V11 ve v15 bu konuda genel olarak problemsiz modeller.
  • 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.