Şimdi Ara

Dyson Gen5detect ile araba temizliği yapılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Dyson’ın en güçlü kablosuz süpürgesi Dyson Gen5detect’i arabada test ediyoruz. Dyson Gen5detect arabayı ne kadar iyi temizliyor? Rengi değişen koltukları temizler mi? Şarj süresi araba temizliği için yeterli mi? Hangi başlıkları kullanabiliriz? Merak edilen soruların yanıtı bu videoda.



    Dyson Gen5detect özellikleri



    Dyson Gen5detect, yeni Beşinci Nesil Hyperdymium motordan güç alıyor. Önceki nesile göre daha güçlü, daha hızlı ve daha küçük motor sayesinde evdeki en küçük partikülleri yakalayabilen yüksek emiş gücü ve kullanım kolaylığı sunuyor. 0,1 mikron küçüklüğündeki zararlı partiküllerin yüzde 99,9’unu yakalıyor. Yeni HEPA filtreleme sistemi sayesinde kirli havayı hapsediyor, dışarıya sadece temiz havayı veriyor. Yıkanabilir yapıdaki HEPA filtreyi kendiniz yıkayarak ömür boyu kullanabilirsiniz.



    Yerdeki tozları açığa çıkaran aydınlatma sistemi iki kat güçlendirildi. Ayrıca süpürgenin üzerindeki ekrana, yakalanan partikülerlerin miktarını ve hacmini anlık olarak gösteren arayüz eklendi. Bu sayede hangi bölgeye ne kadar zaman ayıracağınızı ayarlayabilirsiniz. Dyson Gen5detect, 26.499 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuldu.



    Dyson Gen5detect ile gelen yenilikler neler?




    • Yeni nesil Hyperdymium motor

    • Tozların %99,99'unu hapseden HEPA Filtre

    • İki kat güçlü toz aydınlatması

    • Zeminin ne kadar temiz olduğunu gösteren yeni arayüz

    • Tek Tuşla Çalışma









  • V15 kullanıcısıyım ve bence abartıldığı kadar kullanışlı değil.

    Öncelikle ev kullanını için çok ağır. Bütün ağırlık bileğine biniyor.

    Araç içinde kullanım için yine hem ağır hem de büyük olduğundan içeride hareket etmek temizlemek güç oluyor. videoda da koltuğu temizlerken bakın. İki elle zor tutuyor o güçlükle bir de hedef alıp koltukta gezdirmek için büyük bir çaba harcamanız gerekiyor. Oysa klasik süpürgelerde makine dışarda kalıyor. Hortumu ile içeride kuş kadar hafif ve rahatlıkla her tarafı tenizleyebiliyorsunuz.

    Genel olarak memnun olsam da kullanışlılık yönünden güçlükleri var. Keşke dysonun klasik süpürgesinden alsaymışım diyorum. Bu dikey süpürgeler görüldüğü kadar kullanışlı olmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpy -- 3 Kasım 2023; 15:19:51 >
  • mpy kullanıcısına yanıt
    Ben bu şikayetlerinizi tahmin ederek v12 aldım kullanışlılık açısından daha iyi buluyorum

  • evde big ball ve folletto vk7s var.
    folletto vk7s varken dyson big ball 1senedir yatıyor öyle.
    hem paspas hem emiş gücü ikisi bir arada eşim çok memnun her kadının rüyası diyor.
    "tabi fiyatının dysonun 3 katı olması dışında"

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mpy kullanıcısına yanıt
    Ben de o amaçlı Bosch'un aldım ama bunlarla temizlik, normal süpürgelerden daha zor dediğiniz sebeplerden dolayı. Tamamen AirFry ve Robot Süpürge modası gibi saçma sapan bir moda.

  • V12 ile denemistim zorlanmisti.lm

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Curimo kullanıcısına yanıt
    Robot supurgeyi bilmem ama airfry da kablosuz supurge de bana cag atlatti. Dezavantaj hic yasamadim, hafif rahat kablo derdi yok, supurmeye usenmiyorsun bile.
    Airfry desen yag kullanma evi kokutma derdi yok. Kucuk bir airfry alip azicik patatesi duzgun kizartamayinca bir ise yaramaz bunlar denilebilir tabi.
    Dyson v10
    Philips 6.5 litre airfry

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dyson v8 kullanıyorum yaklaşık bir yıldır. Abartıldığını düşünüyordum ama öyle değilmiş. Elim, ayağım oldu. Hiç üşenmiyorum. Kablosuz olmasi, hafif olmasi inanılmaz büyük bir kolaylık.

  • bende v 10 var, araç içinde kullanmak için ergonomik değil. kolay hareket edemiyorsunuz. taban halısını da istediğim gibi temizlemiyor. en iyisi eski tip kablolu süpürgeler araba için.


    evde çok memnunum evcil hayvanım da var. ama araba için kullanışlı değil, koltukları süpürebilirsiniz anca mini motorhead başlıkla.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.