Şimdi Ara

Dyson'ın en akıllı saç kurutma makinesi Supersonic Nural tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dyson'ın en akıllı saç kurutma makinesi Supersonic Nural tanıtıldı
    Artık akıllı hale gelen ürünler listesine saç kurutma makinelerini de eklemenin zamanı gelmiş gibi görünüyor. Dyson, bugün, saç derinizi korumak için akıllı sensörlere sahip yeni saç kurutma makinesi Dyson Supersonic Nural'ı tanıttı. Akıllı saç kurutma makinesi, cihaz başınıza yaklaştıkça ısı ve hava akışını azaltmak için sensörler kullanan yeni saç derisi koruma modu ile donatılmış durumda.



    Dyson Supersonic Nural tanıtıldı



    Dyson'ın en yeni şekillendirme teknolojisi Nural, akıllı sensörleri kullanan, başınıza yaklaştıkça ısıyı ve hava akımını otomatik olarak azaltan ve saç derinizi hasardan korumaya yardımcı olan yeni bir saç derisi koruma modu ile geliyor. Bu modda, cihaz başa yaklaştıkça, ısı otomatik olarak 55 santigrat dereceye düşürülüyor; Dyson, bunun saç derisi konforu ve kurutma hızı için optimum sıcaklık olduğunu söylüyor. Zaman ayarlı hareket sensörü, makine ile saçınız arasındaki mesafeyi ölçmek için görünmez bir kızılötesi ışın yansıtarak bunu sağlıyor. Dolayısıyla ister yakın ister uzak olsun cihaz saçınıza aynı ısıyı iletiyor.



    Dyson'ın en akıllı saç kurutma makinesi Supersonic Nural tanıtıldı
    Cihaz saç derisi koruma modundayken, kapsül aydınlatması ısı ayarını göstermek için renk değiştiriyor. LED ışık rengi, makinenin başınızdan uzaklığına bağlı olarak otomatik olarak soğuk mavi veya sarı (düşük ısı), turuncu (orta ısı) ve kırmızı (yüksek ısı) arasında değişiyor.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi Smart Camera C500 Pro satışa sunuldu



    Dyson Supersonic Nural’ın bir diğer önemli özelliği ise cihaz yere bırakıldığında 'duraklatma' yeteneği. Hareketi algılayan bir ivme ölçere sahip olan cihaz, şekillendirme işlemleri arasında iken ısıtıcıyı otomatik olarak devre dışı bırakarak hava akışını ve gürültüyü azaltıyor. Bununla birlikte Supersonic Nural, tüm saç tiplerine hitap eden yeni manyetik aparatlarla birlikte geliyor. Saç kurutma makinesi aynı zamanda hangi ek parçaların alete yerleştirildiğini de biliyor, böylece ayarları kullanıcının şekillendirme tercihlerine göre otomatik olarak değiştirebiliyor



    Dyson'ın en akıllı saç kurutma makinesi Supersonic Nural tanıtıldı
    Bu arada bu aparatlardan birisi de Dyson'ın dalgalı ve kıvırcık saçları daha iyi şekillendirmek umuduyla tamamen yeniden tasarladığı difüzörü. Dalga+Bukle difüzörü dalgalar, bukleler ve kıvırcık stiller için tasarlanmış durumda. Dome modunda, başlığın büyük kubbe şekli, daha pürüzsüz, uzun dalgalar için hava akımını saç derisinden uzaklaştırıyor ve uçları yuvarlatıyor. Difüz modunda, sivri uçlu başlık, belirgin, hacimli bukleler ve dalgalar için havayı saç köklerinin derinliklerine yönlendiriyor.



    Dyson Supersonic Nural'ın fiyatı ne kadar?





    Dyson Supersonic Nural'ın perakende satışı 749 Avustralya doları olarak açıklandı. Cihaz, 8 Nisan Pazartesi gününden itibaren sadece Dyson sahiplerine online olarak satın alınabilecek. 11 Nisan Perşembe gününden itibaren herkes Dyson online'dan ve Dyson mağazalarından ürüne erişebilecek. Türkiye tarafında ise tarihler farklı. Yapılan açıklamaya göre Dyson Supersonic Nural, Türkiye’de Eylül 2024 itibariyle kutu içinde 5 başlıkla birlikte satışa çıkacak. Ürünün Türkiye fiyatı şimdilik belirsiz.




    Kaynak:https://www.elle.com.au/beauty/dyson-supersonic-nural-hair-dryer-new-release/
    Kaynak:https://www.dyson.com.tr/
    Kaynak:https://www.dyson.com.au/products/hair-care/hair-dryers/dyson-supersonic-nural







  • Bi ara alışverişe kaptırmışım kendimi, evde herşey akıllı oldu, süpürge makinası, tv, klima, ampüller vs vs sonra bi baktım evde bi gerizekalı ben kalmışım, silkelendim kendime geldim, eksikliğiyle hiçbir şeye sebep olmayan hatta eksik olması iyi olan şeylerin üstünü çizdim. Kendime geldim ;)
  • biraz şekilli yap oldu sana inovasyon sonra 30 k ya sat gitsin
  • 29 999 TL :D
  • 3 günde bozulur bizde. İtalyan motorlu kuaför makinesi bulun alın evladiyelik. Bunlar yok sensördü yok kıldı tüydü.
  • saç ürünlerinde güzel avlıyor dyson
  • Bi ara alışverişe kaptırmışım kendimi, evde herşey akıllı oldu, süpürge makinası, tv, klima, ampüller vs vs sonra bi baktım evde bi gerizekalı ben kalmışım, silkelendim kendime geldim, eksikliğiyle hiçbir şeye sebep olmayan hatta eksik olması iyi olan şeylerin üstünü çizdim. Kendime geldim ;)
  • Adamların her ürünü gelecek temalı filmlerden fırlamış gibi
  • Supersonic adı fiyatın bol sıfırını zaten önden bildiriyor
  • Dyso'nın her ürünü piyasadaki muadillerinden kat kat pahalı ve servis konusunda çok sıkıntılı.
  • sırada akıllı çay kaşığı olsun
  • Dyson yine dünyayı tokatlamakla meşgul.


    Kargosu hızlı gelen yeni gelinlere hayırlı olsun, Kocişlere geçmiş olsun.

  • Yeni bir gelin itemi kilidi daha açıldı vatana millete hayırlı olsun
  • Adamlar çok ince müdendislikle ilginç ürünler yapıyor ama inanılmaz pahalı
  • Bazi arkadaslar yine bol keseden atip tutmuslar.

    Ben kendim sony soundbari kullanmaktayim. Atmos teknolgie ye sahip. Ve yanindaki subwoofer la birlikte mukemmel ses uretmekte. Evde cinema keyfi vermekte. Kullanmadiginiz aletler uzerinden yorum yapmak ve ahkam kesmek bence dogru degildir. Sony HT- xf9000 i herkese tafsiye ederim. Pisman olmazsiniz.
  • "Akıllı" olup bir de üstüne böyle fütüristik tasarım koydun mu o ürünün fiyatından tüketiciye hayır gelmiyor. Arkadaş, alt tarafı saç kurutacağız la.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Herkes sizin gibi kurutma yapmıyor şekillendirme istiyor birçok insan saça zarar vermeden tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.