Şimdi Ara

Dyson V15 Detect Total Clean 23.999TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
21
Favori
15.762
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

    cumaya kadar dönem içine yansır hocam o ara kontrol edersiniz seçtiyseniz büyük ihtimal 6 taksit olarak çekmiştir karttan.

  • ` quaD. kullanıcısına yanıt

    bir işin en iyisi neyse onu tercih ediyor insanlar hocam,şey gibi düşünebilirsiniz tofaşta yola gidiyor gideceğin yere götürüyor ama bi xc90 ile gitmek var birde tofaşla Dyson V15 Detect Total Clean 23.999TL 



    ben mesela elektrik-elektronik teknikeriyim sana benim sektörden örnek vereyim,basit bir örnek yan keski-pense vb marka olarak bi izeltaş tercih edenler var birde knipex ve knipexi kullanan daha diğerlerinin yüzüne bile bakmıyor faza bile vurulsa yani pensenin kesen tarafı mundar olsa yine knipex alıyoruz Dyson V15 Detect Total Clean 23.999TL 



    Dyson V15 Detect Total Clean 23.999TL




  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    yarın teslim edilecek taksit olduğunu görmeden kutuyu açmam sanırım hocam

    bir de sipariş verirken ürün kaydını yapın demiştim siz kendiniz mi yaptınız? kayıt yapılması olası iadede sorun yaratır mı (kapalı kutu)
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

    nereden sipariş verdiniz hocam ? ben dysonun kendi sitesinden satın aldığım için onlar garantisinin fatura tarihine göre başlattıklarına dair mail yolladılar



    Dyson V15 Detect Total Clean 23.999TL
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    evet sizin sipariş ile birebir hocam aynı mail bende de mevcut
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

    onlardan çıkmadan yani kargoya verilmeden önce garanti işlemlerini yaptıklarını biliyorum bu mailde ondan dolayı bize iletildi,bunu teyit etmedim arayıp sormadım ama bir işlem yapmamıza gerek yok diye düşünüyorum eğer sizede aynı mail geldiyse.

  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle linkler ve emeğiniz için çok teşekkür ediyorum. Attığınız ürünlerden sipariş vereceğim birazdan.
  • redkit_esk R kullanıcısına yanıt

    ne demek hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana,bizde olmayanlar belli aslında onları ilk attığım linkteki satıcıdan kombo yaparsanız tek kargoda gelmiş olur,maks 3-4 ürün gelsin bi kargoda hocam gümrükte el koyarlar,2-2 3-3 olarak sipariş edin ve kargoya verilsin ilk siparişiniz sonra diğerini sipariş geçin aralık koyun yani.

  • Sizce yurt dışı almak mantıklı mı hocam
  • bence mantıksız hocam,hem yurtdışı ürününe TR garantisi bakmıyor hemde mesela bir parça bozulduğunda sizdekini istemeden yenisini yolluyorlar,birde 6 taksitli almak varken cash parayı vermek saçma hocam enflasyonun olduğu bir yerde.

  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Bilemedim yurt dışı satanlar var 12 13 bin civarına türkiye bakıyor diyolar ama anlamadım
  • kargo 1 günde teslim oldu sadece dış kutunun açma yeri yırtılmış bantlamışlar biraz canım sıkıldı video çekip açtım ama asıl kutunun bantları açılmamış görünüyordu tüm iç ekipmanları kendim açtım şimdilik sorun yok herkese nasip olsun inşallah

    Dyson V15 Detect Total Clean 23.999TL

    Dyson V15 Detect Total Clean 23.999TL




  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

    bendede aynıydı hocam büyük ihtimal kutulaması bu şekilde dysonun,iç kutudaki bandroller sağlam oldugundan umursamadım gerisini Dyson V15 Detect Total Clean 23.999TL 


    sizde kargo etiketini direk dyson etiketinin üzerine yapıştırmamışlar iyi,bende neredeyse SN yazan yere denk getirmişler söve söve zorla çıkardım alt etiketin yarısını kaldırdı modelin yazdığı kısmı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 29 Şubat 2024; 15:29:58 >
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

    Umarım hocam sağolun

  • Trendyol üzerinden Dyson Türkiyedne aldım ben de. Sendeo ile göndermişler fakat Siparişiniz henüz gönderiye dönüşmedi yazıyor. Başına gelen var mı? Takip edilemiyor durumu
  • muscako M kullanıcısına yanıt

    sendeodan amazon kargolarım geliyordu,sendeoya datası-bilgisi ulaşıp daha ürün gelmediğinde öyle yazıyordu sonra ürün-kargo onlara geldiğinde güncellemeler almaya başlıyordu,güncellenir merak etmeyin hocam.

  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Dyson artık eskisi kadar daha iyi degil rakiplerinden. Hayvan tüyü haricindeki her senaryo için philips'in performansı aynı fiyattaki dysondan çok çok daha iyi mesela.

    Dysonın numarası motorunun ürettiği kinetik enerjinin nispeten sabit kalmasıydı, artık düzgün bütün süpürgelerine durum bu. Ha mesela birinin ucunda dönen fırçalar vardır diğerinde yoktur durum tabii ki değişir, ama dysonın motordan üstünlüğü bitti.
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Diğerlerini kullanmadım ama kablosuz süpürge harika birşey. Diğerlerinin şarj durumu nasıl bilmiyorum ama orta kademede şarjı oldukça iyi. Ayrıca kısa sürede de şarj oluyor. Duyduğum kadarı ile de şarj döngüsü çok yüksekmiş. Ben de v10 var. 9500 e almıştım. Şimdi v15 24.000 TL. Yine de alırım.
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Kim ne derse desin Dyson bu işin kralı. Motoru aynı olsa bile başlıkları mükemmel. V15 in lazer başlığı hangi markada var? Philips beyaz ışık kullanıyor ki dağlar kadar fark var lazer ile. Halı başlığı mükemmel, yatak başlığı ise efsane. Bunu dyson kullanınca anlıyorsunuz.
  • Bende kullanmadan önce ne fark olabilir diye düşünüyordum,ancak maddi imkanlar el veriyorsa Dyson alınmalı, gerçektende de temizlik işini yapıyor, v15 6-7 aydır kullanıyorum çok memnunum.pratikligi /performansi ile bence bu işin Vakkosu Dyson , diğerleri altında.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.