Şimdi Ara

E 60 yardım beyler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • S.a. beyler 2005-2006 E60 aldım fakat arabada cd çalar biraz sıkıntılı yani kafasına göre çalıyor aux ya da usb çıkışı yok cd çalar'ı yaptırtmaya kalksam pahalı olacak gibi geliyor sizce sanayi de cd çalara mı baktırıyım yoksa aux çıkışı mı yaptırıyım ?



  • Tabikide AUX girişi yaptırın. Fakat maliyetli bir iştir oda ne yazikki. Ama CD çalardan çok daha iyi, ne istiyorsan bağla dinle her türlü cihazdan. Kesinlikle AUX yaptırın derim.
  • Merhaba,

    CD her zaman çok daha kaliteli ses verir. Aracınız iyi bir ses sistemine sahipse , ki benim E60 da Logic vardı; ses kalitesi farkeder.Ama CD için para ödemek gerekiyor. Mp3 sonuçta paylaşımla bulunuyor.

    Güvendiğiniz bir BMW servisine gidin. Onların bildiği tanıdığı tamirci vardır.
    Aux çıkışından mp3 dinlersiniz. Ne kadar da kaliteli olsa cd kadar olmaz.
    Aux çıkışını da sorun. Uygun fiyatsa onu da ekletin.
  • İkinizede ayrı ayrı teşekkür ederim biraz geç cevap verdim kusura bakmayın arabanın ses sistemi orjinal hali bikaç yere gösterdim gözü bozuk değiştirirz ama garantisi 3 ay dediler kıllandım yaptırmadım pek güvenemedim açıkcası borusan a falan da götürmek istemiyorum 300-400 isterler kafadan bakalım araştırmaya devam :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_rda

    İkinizede ayrı ayrı teşekkür ederim biraz geç cevap verdim kusura bakmayın arabanın ses sistemi orjinal hali bikaç yere gösterdim gözü bozuk değiştirirz ama garantisi 3 ay dediler kıllandım yaptırmadım pek güvenemedim açıkcası borusan a falan da götürmek istemiyorum 300-400 isterler kafadan bakalım araştırmaya devam :)

    borusan 300-400 isterse hemen yaptir arkadsasim dusunme bile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.