Şimdi Ara

E-beyanname, e-defter ve e-fatura iptal java ayarları. Hepsini aynı anda çalıştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu üç konu son zamanlarda çok fazla başımı ağrıtmaya başladı, nette bulduğum kaynaklar ya çok eski, ya yalan yanlış yada hepsini kapsamıyor.


    Muhasebeci arkadaşların hepsi bu üç uygulamayı aynı anda kullanmak istiyor, benim bu uygulamalar ile işim olmasada gelen yardım taleplerini susturmak için kurulum videosu çektim.


    Birilerinin işine yarar belki diye paylaşıyorum.




    Retro Runneryoutube
    E-Beyanname | E-Defter | Fatura Portalı Java Ayalarları Ve Kurulumu Nette gördüğüm kaynaklar ya çok eski, ya yalan yanlış ya da uygulamalardan birini çalıştırırken bir diğerini çalıştırmıyor. Hepsi beraber çalışacak şekilde nasıl ayarlanır bunu inceliyoruz. Not olarak belirtmek isterim bütün uygulamalar sorunsuz bir şekilde çalışmaya başladıysa Java sürümünü güncellemeyin. Güncellerseniz yazılımın yolu (path) değişecektir ve BDP (E-Beyanname) programında sorun çıkartacaktır. Java yolunu nasıl ayarlayacağınızı videoda gösterdim şayet değişirse yeni yolu bu şekilde ayarlayabilirsiniz. İndirme linkleri için blog adresim: https://retro-runner.blogspot.com/2022/01/e-beyanname-e-defter-fatura-portal-java.html Yapılan işlemler; 0. Java Kaldırma (varsa). Sorun çıkmaması için kaldırmanızı tavsiye ederim. 1. Dosya uzantılarını gösterecek şekilde ayarla. 2. Görsel Animasyonları kapat, windows hızlandır. 3. 32bit Java indir. 4. E-beyanname indir, yapılandır ve test et. 5. Internet Explorer'ı ayarla. 6. E-defter için yapılandır ve test et. 7. Fatura iptal portalı için gerekli ayarları yap ve test et. 8. Kısa yol oluşturma.
    https://youtu.be/NWi062u7PxE



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.