Şimdi Ara

E.C.A servis çalışanıyım arkadaşlar sorularınızı yanıtlayabilirim (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.883
Cevap
51
Favori
336.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam merhabalar

    Şu anda Çorum'a misafirliğe geldim. Geldiğim evde ECA Zwe 24-4 MFA marka kombi var. Bugüne kadar sorun yoktu ama bugün sıcak suyu alamıyoruz. Sıcak suyu açıyoruz ama kombi tepki vermiyor hiç bir şekilde. Sol baştaki küçük siyah düğmeye bastığımda hem petekleri ısıtıyor hem de sıcak su veriyor. Bayram olduğu için açık bir yer bulamadık ama arızası hakkında ufakta olsa beni bilgilendirebilir misiniz? Geldiklerinde farklı bir şey söylemesinler. Teşekkür ederim şimdiden. Hepinizin bayramını kutlarım.

  • 135 m2 - 150 m2 arası bir ev alımı yaptım nasıl bir kombi almam lazım
  • merhabalar eca pro premix kagit ustunde ock harika gozukse de surekli sikayet yorumlari okuyorum ve almaktan cekniyorum sorun ankartta falan mi?

  • Merhabalar,


    eca kombi sahibiyim. Mutfak haricinde evin bütün çeşmelerinden sorunsuz sıcak su geliyor.


    Kombi basıncı normal.


    Fakat mutfaktan sıcak su gelmiyor, fakat evde başka bir yerdeki musluktan sıcak suyu açtığımda mutfağa da sıcak su gelmeye başlıyor.


    Sorun neden olabilir? ECA kombiden olsaydı diğer musluklara da sıcak su gelmezdi diyor...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 14 Mayıs 2022; 13:31:59 >
  • Merhabalar



    ECA Confeo Premix Yüksek Verimli Yoğuşmalı Kombi(CP 30 HM) sahibiyim..


    kombi açıldığında kısa süre çalışıp 04 ve/ya 05 hatası veriyor...Ateşleme bujisi iyonizasyon çubuğu temizlendi yanma odası ama yinede aynı hatayı veriyor...Ev ortamında buna çözüm var ı?


    Ayrıca İstanbul-Ümraniye merkezde olupta sorunu çözecek arkadaş varsa iletişime geçebilir


    .Yardımcı olursanız memnun olurum...teşekkürler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmisk -- 18 Mayıs 2022; 18:1:39 >
  • Problem anakarttaymış sorun çözüldü...

  • jvcjvc kullanıcısına yanıt

    Up...

  • jvcjvc kullanıcısına yanıt

    Batarya kartuşunuz mixleme yapıyor. bu yüzden sıcak su geleceği sırada soğuk su ondan daha fazla basınçla onu durduruyor. Sorun bataryanızda

  • Din Djarin kullanıcısına yanıt

    bataryamı nasıl kontrol edebilirim acaba?

  • zaten kontrol etmiş durumdasınız. bataryanın soguk tarafının taharet musluğunu kapatin ve sıcak suyu acin. sicak su gelirse kartus bitmistir. ayrıca soguk suyu kapattiginiz halde sogutk tarafindan su geliyorsa bu da bir işarettir.

  • Gelmiyor sıcak su ne yazık ki :(
  • Beko BK 20 I LCD kombim var
    Bugün duş alacaktım sıcak suyu açtım fakat sıcak su gelmedi mutfaktada denedim sıcak su gelmedi kombinin kapagını açtım sıcak suyu açtığım zaman bir ses geliyor derece 20 den 86 ya çıkıyor fakat ateşleme yapmıyor normal petekleri açtıgım zaman ise sorun yok ateşleme yapıyor petekler ısınıyor ama musluklardan sıcak suyu açtıgım zaman ateşleme yok acaba sorun neyden kaynaklıdır.
  • Din Djarin kullanıcısına yanıt

    Soğuk su geliyor gene de

  • Eca Confeo Premix kombide ekranda 88 yaziyor reset ışığı yanıyor kapat aç yapıyorum yarım kontak yapıyorum ama baca süpürme yapmıyor resette çalışmıyor sebebi nedir.

  • merhaba,

    ECA confeo plus kombimin su basıncı sürekli yükseliyor ve tahliyeden dışarı su atıyor.

    biraz araştırdım su doldurma musluğu veya plakalı eşanjörden oluyor galiba.

    hangisinin arızalı olduğunu anlamanın bir yolu var mı.

    13 yıllık kombi değişmişken musluk ve plakalı eşanjörü birlikte değişeli mi

    ayrıca arkadaki bypass borusundan da su kaçırıyoe segman ve contadan oluşan tamir takımını aldım ama duvara çok yakın bypass borusu kombiyi sökmeden çıkmaz gibi görünüyor sökmenin kolay yolu var mıdır?

  • Öncelikle yaptıklarınız için teşekkürler. Burdan birçok insan sorunlarına çözüm buldu sayenizde. Şöyle bi sorunum var. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. ECA calora premix kombi var (2 yıllık sıfır kombi) kiracıyım. Kombi kış modunu açtığımızda sürekli su eksiltiyor. Geçen sene haftada bir su basıyordum kombiye. Şuan emniyet ventili hortumundan sürekli su akıtıyor damla damla. Bar kendi kendine 1-1,5 arasında gidip geliyor ve ventilden su damlatıyor. Örneğin 2 bara kadar su basıyorum hemen suyu boşaltıyor 1 bara düşürüyor. Birde musluklardan sıcak su açtığımızda emniyet ventilinden damlayan su çoğalıyor. Servisi aradım ama yarın gelebileceğini söyledi. Sorun nedir sizce yardımcı olursanız çok sevinirim
  • @Din Dijarin;
    @ecaservisi;


    Merhaba,

    Eca confeo plus kombimiz var, ntc sensörü yeni değişti fakat bazen sıcak su veriyor bazen vermiyor.

    Suanda vermiyor saatlerdir mesala.

    Petekler sıcak ama.

    Sorun ne olabilir? Gelen tamirci 1 ay once ntc sensorunu değiştirdi bi sure calisti bugun gene çalışmıyor.
  • Herkese merhaba benim kombimde f4 arızası olusuyor sorun ne olabilir acaba eca proteus kombi reset yapinca duzeliyor bazende f5 oluyor acil yardım
  • Merhaba eca proteus plus blue kombi kullanicisiyim. Yakin zamanda kombi dusta suyu bir isitip bir sogutuyordu. Ancak kislik modda petekleri isitiyordu. Bende banyoda falan sicak su kullanacagim zaman yazlik modda 40 derecede suyu ayarladigimda soguma olmadigi icin bu sekilde idare edlyordum. Ancak bugun kislik modda gordum ki petekler isinmiyor. Kombiyi kontrol ettigimde ekranda goruntu yok. Kombiyi kapatip acarak resetledim. Ancak sorun devam etti. Yazlik mod a aldigimda ekran geliyor. Ancak kislik mod a aldigimda ekran 1-2 sn gelip sanki kombiyi kapatmisim gibi ekran kapaniyor. Sorunun anakart oldugunu dusunuyorum. Ancak isin ehline de sormak istedim :). Birde bu ariza bize ne kadara mal olur bilgi verebilir misiniz?
  • ECA Proteus Petekleri Isıtırken Musuluğu Açar Açmaz Alev Duruyor. Normaldede Sıcak Su Yok

  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.