Şimdi Ara

E-Devlet Kapısı'nın Bir Doğrulama Maili Gönderemeyecek Kadar Aciz Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 11 Ağustos itibari ile E-Devlet üzerinden elektronik üniversite kayıtları başladı fakat kayıt formunu açabilmemiz için hesabın telefon ve e-posta adresinin doğrulanması lazım. Mükemmel bir hizmet olan E-Devlet Kapısı Sistemi bize bir doğrulama kodu gönderemeyecek kadar yoğun ve muazzam çalışıyor(!)



  • Her işi son dkya bırakıyoruz ondan devlette yılda 1 gün sıkıntı için bu işe yüklenmesi doğru değil yoğunluk olan her yerde sitede ülkede olur böyle şeyler 1 aydır ne işin vardıda gidip halledemedin şimdiye kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poljac kullanıcısına yanıt
    Ben 1 aydan daha fazla süre önce Pttden şifremi aldım. Şifremi değiştirebilmek için telefon ve mail adresi doğrulama yaptım ama şimdi EKayit sayfası için doğrulama istiyorlardı da sorunu doğrulama yapmayı kaldırarak çözdüler. Olay bu kadar basitken saatlerce beklettiler sağolsunlar. Neyse buna şükür Antalya'ya gitmeden kaydımi yaptırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Poljac

    Her işi son dkya bırakıyoruz ondan devlette yılda 1 gün sıkıntı için bu işe yüklenmesi doğru değil yoğunluk olan her yerde sitede ülkede olur böyle şeyler 1 aydır ne işin vardıda gidip halledemedin şimdiye kadar

    Ne yani 1 ay oncesinden dogruluyup beklicez mi sirf bos konusmak icin konusmayin.

    Adamlar desim 11-16 sinda kayit yapabilirsin e devletten.Ona gore mail sistemini tam oturt iste.Adam amele mi desin 11 inde aciliyor ama ben 1 ay oncesinden onaylatiyim.
  • Volvolord kullanıcısına yanıt
    İşin saçmalığı iletişim bilgilerini önceden güncellenmiş birisi bile EKayit için email giriyordu tekrardan, yanlıştan dönüldü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E devlet kadar dandik bi sistem yok, fikir guzel ama uygulanmasi cok basarisiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.