Şimdi Ara

E-Devlet üzerinden yoklama başvurusu iptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle selamlar,


    Ben e-Devlet üzerinden ani bir karar ile askere gitmek için yoklama başvurusu yaptım. Şimdi de beklediğim işten olumlu geri dönüş geldi ve başvuruyu iptal etmek için uğraşıyorum. Konu hakkında detaylı bilgi bulamadım. Herkes farklı bir ağızdan bir şey yazmış.


    Resimde 7 Yıl 3 Ay tecilli olduğum yazıyor. Askerlik yoklama başvurusuna tekrar tıkladığımdaysa ''Askerlik yoklama başvurunuz bulunmaktadır.'' ibaresi çıkıyor. Seneye üniversite sınavına polislik için tekrar gireceğim. Bu sene tercih yapmadım. Halihazırda okuduğum bir okul bulunmuyor.


    Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.


    Teşekkürler.





    E-Devlet üzerinden yoklama başvurusu iptali


    E-Devlet üzerinden yoklama başvurusu iptali








  • rodkey kullanıcısına yanıt
    2030 kadar cagiramazlar seni yanlışlıkla yoklama seçeneğine bastiysan çok birşey olacağını düşünmüyorum ancak Türkiye de yaşıyoruz en doğru kararı askerlik şuben neresi ise bir gidip danışmanı tavsiye ederim bu durumda birşey çıkmaz ama olmaz olmaz sen yine de işini sağlama al derim bir bakarsin tak çağırdılar 😅 ama olmaz bu durum bizzat askerlik şubesinde tecilini bozdurman gerekiyor çünkü ben askere gideceğim diye için rahat olsun ama dediğim gibi müsait olduğun bir gün askerlik subene uğrayıp bilgi alışverişi saglayabilirsin...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2004 lü isen yoklamayı zaten her 2004 lü bu sene sonuna kadar yapmak zorunda. Silah altına alınma gibi bir durum yok. İş ve okul gibi nedenlerle sonradan tecil edeceksin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.