Şimdi Ara

E-kitap okuyucu tavsiyesi(kindle sony vs..) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
33
Favori
177.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iphone 3gs, iphone 4 veya HTC telefonlarda da e-book özelliği var. Bunları deneyen ve okumaktan memnun kalan oldu mu? eğer işini görür derseniz all in one mantığıyla iphone alayım hepsinden sıyrılayım diye düşünüyorum. öbür türlü işe gidip gelirken yanımda taşıdığım küçük çanta yakında heybeye dönecek. düşünsenize gazete, kitap, telefon, cüzdan vs. işe giderken servis yerine metrobüs kullanıyorum. böylece zamandan ciddi tasarrufta bulunuyorum. iphone alırsam gazeteyi cebin netinden, kitabı cepten, mp3 cepten, sıkılırsam oyun vs. cepten işi çözebilirim gibi gözüküyor. ne dersiniz?
  • çizgilerle dolu bir forumda, Kindle için İngilizce - Türkçe sözlük yayımlanmış.
    bilginiz olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurgazi
    iphone 3gs, iphone 4 veya HTC telefonlarda da e-book özelliği var. Bunları deneyen ve okumaktan memnun kalan oldu mu? eğer işini görür derseniz all in one mantığıyla iphone alayım hepsinden sıyrılayım diye düşünüyorum. öbür türlü işe gidip gelirken yanımda taşıdığım küçük çanta yakında heybeye dönecek. düşünsenize gazete, kitap, telefon, cüzdan vs. işe giderken servis yerine metrobüs kullanıyorum. böylece zamandan ciddi tasarrufta bulunuyorum. iphone alırsam gazeteyi cebin netinden, kitabı cepten, mp3 cepten, sıkılırsam oyun vs. cepten işi çözebilirim gibi gözüküyor. ne dersiniz?

    ben acikcasi tavsiye etmem boyle birseyi. iPhone kullanicisiyim ayni zamanda Amazon Kindle'im var. iPhone kesinlikle okuma olayi icin bir alternatif degil , tabi disardayken haberlere falan bakma acisindan iyi oluyor ama kitap okunmaz o ekranda.

    geri kalan oyun, muzik vb icin ise en iyi alternatif tabi iPhone. cok kitap okuyan biri iseniz Kindle 3 , eger butceniz fazla ve kitap- dergi - gazeteyi ayni yerden okurum derseniz iPad en iyi secim olacaktir.




  • Ben de burada okuduğum bilgilerle bir Kindle için araştırma yaptım. Ama Amazon.com'un Türkiyeye satmadığını öğrendim. Yalnız bu araştırmayı yaparken ilginç bir de sonucu oldu.
    Kindle Satılan Ülkeler : Etopya, Uganda, Tanzanya, Hindistan, Ermenistan, Gürcistan, Kenya, Tayland, Vs.

    Kindle Satılmayan Ülkeler: Arnavutluk, Endenozya, BAE, Katar, Suudi Arabistan, Türkiye, Yemen, Pakistan, Bangaledesh, Fas, Malezya, Ürdün, Singapur, Kazakistan, vs

    Yorum yapmıyorum size bırakıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Güney Koreli

    Ben de burada okuduğum bilgilerle bir Kindle için araştırma yaptım. Ama Amazon.com'un Türkiyeye satmadığını öğrendim. Yalnız bu araştırmayı yaparken ilginç bir de sonucu oldu.
    Kindle Satılan Ülkeler : Etopya, Uganda, Tanzanya, Hindistan, Ermenistan, Gürcistan, Kenya, Tayland, Vs.

    Kindle Satılmayan Ülkeler: Arnavutluk, Endenozya, BAE, Katar, Suudi Arabistan, Türkiye, Yemen, Pakistan, Bangaledesh, Fas, Malezya, Ürdün, Singapur, Kazakistan, vs

    Yorum yapmıyorum size bırakıyorum.


    Sonuç = Amazon diyor ki Müslümanlar okumasın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Güney Koreli

    Ben de burada okuduğum bilgilerle bir Kindle için araştırma yaptım. Ama Amazon.com'un Türkiyeye satmadığını öğrendim. Yalnız bu araştırmayı yaparken ilginç bir de sonucu oldu.
    Kindle Satılan Ülkeler : Etopya, Uganda, Tanzanya, Hindistan, Ermenistan, Gürcistan, Kenya, Tayland, Vs.

    Kindle Satılmayan Ülkeler: Arnavutluk, Endenozya, BAE, Katar, Suudi Arabistan, Türkiye, Yemen, Pakistan, Bangaledesh, Fas, Malezya, Ürdün, Singapur, Kazakistan, vs

    Yorum yapmıyorum size bırakıyorum.


    Sonuç Türkiye = 3. dünya ülkesi bile değil
  • Neyse ki Amerika'dan aldığınız Kindle ve Kindle DX'lerde Türkçe karakter sorunu olmadan kullanabiliyorsunuz.
    Acaba, 3G kullanımı için bizim GSM şirketleri çok para istemiş olabilirler mi?
  • Kindle için ilk gerçek İngilizce - Türkçe sözlük burada:
    http://www.easy-share.com/1914733410/Kindle%20En%20TR%20with%20SG.rar

    SG versiyonunda, ş ve ğ harfleri yerine s ve g var.

    DX'lerde, sözlükten arama yapıp bakarken sorun yok da, ingilizce metin altında Türkçe ş ve ğ'lerde sorun oluyor


    quote:

    Orijinalden alıntı: L-H-T

    Kindle'a örneğin İngilizce-Türkçe sözlük yazılımı yükleyebilir miyiz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 20 Nisan 2011; 17:55:26 >




  • Ben kindle 3 alacaktım ama şurada kindle 4 2-3 ay sonra çıkacağını düşününce vazgeçtim. kindle ilk defa renkli ekran ile geleceği düşünülüyor.Renkli ekran gelmese bile çok iyi iyileştirmelerle gelecektir o yüzden 2-3 ay felan kalmışken kindle 3 almaktan vazgeçmek daha doğru olacaktır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideOyun -- 23 Mayıs 2011; 17:58:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zslayz

    akademik makale ve kitapları okumak için kendime bir yol ararken gördüm ve hoşuma gitti.

    acaba kitaplarda satır çizme gibi bir durum var mı? eğer yoksa bunu yapabileceğim bir alet tavsiye edebilir misiniz



    nook ta satır çizme var, bunun içinde dokunmatik lan alttaki kısmı kullanıyorsunuz. notta alabiliyorsunuz. ama kullanış açısından iyi gelmedi bana, normal bir kitaptaki kolaylığı vermiyor. bu açıdan sony daha iyi, çünkü ekranın tamamı dokunmatik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jeday56


    quote:

    Orijinalden alıntı: tarikosman7


    quote:

    Orijinalden alıntı: ugurgazi

    gümrük vergisi vs. sorun oldu mu? ayrıca refurbished olmasının dezavantajı var mı?

    geçenlerde nook un kendisi ebay den refurbished olanları 80$ satıyordu. hatta şimdi onlardan alanlar 115 dolara falan satışa çıkarmış. banes Türkiye ye göndermiyor ama.



    evet bn Türkiye ye göndermiyor.

    Siz Türkçe karakter sorununu çözebildiniz mi?




    http://www.reeder.com.tr/epub.asp

    linkte nasıl olduğu anlatılıyor. bunu yaptım ve çoğunda sorun olmadı. ama genede bazen sorunlu karakterler olabiliyor nedenide sanırım pdf formatının tarama sonucunda olması ve tarama işleminde harflerin tam olarak algılanmamasından kaynaklanmaktadır.
    ayrıca,

    http://e-kitapyap.blogspot.com/

    http://forum.donanimhaber.com/m_39616607/mpage_1/f_/key_epub%2Cyardim//tm.htm#48647593 bu linkte de word çevirmek için progrtam var ama baen hata veriyor. detayları var linkte.




  • Amazon kİNDLE 3 WI fI satılır.ürün amerikadan geldi.orjinal kutusunda yalnız bir defa açtım kontrol için.ilgilenenler için.tel:05347965019
  • arkadaşlar amazon kindsle 3 satıyorum.Ürünü Amerikadan getirrttim.orjinal sıfır kutusunda.yalnız 1 kez kontrol için açtım.istanbulda elden teslim edicem.tel:05347965019
  • Ben de Kindle kullaniyorum ve Amerka'dan geldi. 3G gerekmiyor. 3G icin Amerika'da yasamaniz lazim. 139 usd'lik olan wi-fi alin. bir de 50 usd odeyip deri kabindan da alin. gercekten gerekiyor. ben butun kitaplari pdf formatina cevirip okuyorum. pilinin 1 ay dayanmasi cok cazibeli. 1,5 aydir kullaniyorum ve gayet memnunum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emregsgsgsgs

    arkadaşlar amazon kindsle 3 satıyorum.Ürünü Amerikadan getirrttim.orjinal sıfır kutusunda.yalnız 1 kez kontrol için açtım.istanbulda elden teslim edicem.tel:05347965019


    dükkanı iyi yere açmışsın
  • Merhaba,
    ben de kindle ya da yeni nook arasinda kararsiz kalmis durumdayim. asil merak ettigim tr'de kindle ya da nook kullanip da online dergi aboneligi surdurenler var mi? amazon anladigim kadariyla wi-fida ip adresini takip ediyormus ve zaman zaman yuklemelerde sorun oluyormus. bu konuda tecrubesi olan varsa paylasirsa cok sevinirim.
  • 3G için ABD'de yaşamanız gerekmiyor, ABD adresli bir amazon hesabınız olsun yeter (ya da var olan Amazon hesabınıza internetten vb bulduğunuz bir adresi yazın ;) )

    Kindle ile internet anlamsız enecek kadar kötü, amacı zaten internet olmayan bir alet kindle.. İnternet özelliği olmasının tek sebebi, Amazon'un kitap satmak istemesi :) Tamam çok zor durumda facebooka falan girebiliyorsunuz ama emin olun o zor durumda olmamayı tercih edersiniz :)

    Bir de K3 ya da K2'leri kimseye tavsiye etmem, ektranı çok küçük, ne yapıp ne edip DX alın derim...
  • Arkadaşlar aldığım kindle elime geçti ve bende herkesin tavsiye ettiği gibi usa de bi adres verdim fakat aradan 5 saat geçti ve çok sağlam bi mail geldi,naapmalıyım suan?


    Dear Burak Yitgin,

    I see that you attempted to purchase "The Civilization of China" while in a different country than the United States listed on your Amazon account. Certain Kindle titles are not available everywhere. We are reaching out to you to ensure the best possible service for your account.

    If you have moved to a different country, you can easily update your country for your Amazon account atwww.Amazon.com/manageyourkindle

    If this is not the case, and you would like to share information that you live in the United States, we can be reached by fax at 001-206-266-1838 from outside the US, or 206-266-1838 from within the US. Helpful information includes:
    – Passport
    – Military ID
    – Permanent Resident Card
    – Driver’s License
    – Other state photo identity card

    We want to assure you that we handle this information in a secure manner: these are dedicated fax lines, staffed in an area with limited employee access. The fax is never printed, just converted to an electronic image that is used to check the country, then the image is deleted.

    Best regards,

    Account Specialist
    Amazon.com
    Your feedback is helping us build Earth's Most Customer-Centric Company.
    http://www.amazon.com/your-account




  • arkadaşlar benim merak ettiğim bir husus var.
    kindle 3 alırsam içine pdf dosya attığım zaman karakterlerin boyutunu cihazda ayarlayabiliyor muyum ?
    okuduğum bir kaç forumda pdf dökümanlarda yapılamadığını yazılmış kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim :)
  • PDF dosyalarında karakter boyutu değiştirilemiyor, kendi formatına falan çevirmeniz lazım...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.