Şimdi Ara

E-KOLAY.NET AYIBI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • E-kolay.net den 2000 yılında aldığım paketle birlikde bana gelen ömür boyu olan email adresim hiçbir uyarı verilemksizin maillerimi yedeklemem olanak verilmeksizin ve adres defterimi yedeklemem izin verilmeksizin kapatılmış aradaım e-kolay.net müşteri hizmetlerini olayı anlatığımda beni tam 20 dakika telefonda beklettiler.


    E-KOLAY NET'in güvenilirliği merak konusu sattıkları ömürboyu paketlerden de kapanan arkadaşım üstelik bu özel bir dersanede şikayetçi tabi bu kadar hizmet verebilen müşteri hizmetine önem vermiyen e-kolay.net zor müşteri bulur.



  • Zaten daha baştan itibaren hizmetleri çok pahalı ve kalitesizdi.Keşke daha baştan hiç bulaşmsaydın diyeceğim ama artık bir faydası yok,giden gitmiş malesef.
    Ama aklıma birşey takıldı.POP3 hesabı yokmuydu ki bilgisayarda bir email istemcisine tanıtmadın?Böylece sistemde tüm mail ve adresler korunmuş olurdu.Kötüde olsa POP3 desteği vardır mutlaka.
  • Ayıp be, bizler olmasak onlar bir hiçler,
    Sana yaptıkları için E-Kolay'ı kınıyorum...

    E-Kolay'a
  • Mahkemeye verirsen tazminatlarla birlikte hakkını alırsın (maillerin silindiği ve haksız uygulama yapıldığı için) o paketi ömürboyu diye zamanına göre bayağı bi paraya sattılar. Ben kaçırdığıma hayıflanmıştım o zamanlar.

    Ayıp ya türkiyede insanların hakkını yemek bu kadar ucuz olmamalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.