Şimdi Ara

E-Mail Hesap yönetim sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    Telefon: 9800
    GSM: AVEA Full Bis paket
    Sürüm: 6.0.0.600

    Telefonda mail kurulumu ve yapılandırma ilk aldığımda sorunsuz olarak çalışıyordu. Daha sonra bir an da mail ayarlarımı telefondan düzenleyemediğimi fark ettim. Fakat avea.blackberry sitesinden girdiğim zaman mail kurabiliyorum ve kurduğum mail ile mail alışverişi yapabiliyorum.

    Mail kutusuna gelip ayarlara tıkladığım "E-Posta Hesap Yönetimi"'ine tıkladığımda telefon bir affalıyor ve sonra ise "E-posta kurulum uygulaması açılmıyor. Kablosuz iletişim servisi sağlayıcınıza başvurun." diye bir yazı çıkıyor.

    Ana menü de "Ayarlar" bölümüne gelip "E-Posta Hesapları"'na geliyor ve "İnternet Posta Hesabı"'na tıklayınca telefon yine bir kitlenme yaşıyor ve Ayarlar menüsünden çıkmak istediğimde ise telefon bir süreliğine donuyor ve sonra kendine geliyor.

    Tarayıcının Cache, Histor, Cookies gibi şeylerine temizleme yaptım, telefonu ingilizce yaptım, pili çıkarıp taktım. Fakat nafile.


    Bir diğer soracağım şu. Avea'nın sitesinde gördüm v6.0.0.668 sürümü var. Bunu yüklicem yüklemesine ama orada bizi arayın kurumsal sistem aktivasyonu yapın diyor. Bu ne demek?
    Bir de telefonumda onlarca app var ve birçoğu ise bis paketlerde yaşanan sorunlar yüzünden paralı olan app'lerin bedava indirdiğim zamandan kalma. Bunlar silinecek mi benim Tam Yedekleme yapmama rağmen?

    Kusura bakmayın en son sürüm yüklemeyi geçen sene yapmıştım, o yüzden hatırlamıyorum







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.