Şimdi Ara

E-Pin Scripti Tavsiye ve Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Baya bir süredir görüşmediğim bir güzel kardeşim ile denk geldim bir kaç gün önce ve biraz kafamı bulandırdı kendisi. Daha doğrusu bulandırma mı desem yoksa kafayı açmamı desem anlayamadım. Kendisi E-pin işin kısa bir süre öncesine kadar yaptığını ve bir ortak ile bu işi yaptığını anlattı. Lakin bu ortağı durumu art niyete çevirip tabi işi üstlenerek kardeşimizi de çırak çıkartarak işi tek başına üzerine almış ve bu haklı haksız bir payını'da vermiş buraya kadar her şey tamam.


    Şimdi olay şu asıl şaşırdığım nokta bahsettiğim bu kardeş daha askerliğini yapmamış 23 yaşında üniversiteden yeni mezun ve askerlik olayları için birde açıktan üniversiteye girmiş bu e-pin satış yaptığı sırada da altına 5 yaşında bir M mercedes jip çekmesiyle birde evini yapmış. Şimdi bunu görünce tabi kafam bir gitti bu yaşta bu hızla ödeme derken sohbete giriştik bu kardeşle işe devam edeceğini ama biraz daha üst sekmentre gideceğini fakat bunun içinde ek yatırım aradığını söyleyince tabi ben niye olmasın demeye başladım. Neyse bu kardeş ile prensipte anlaştık ta herşey tamam.


    Şimdi tabi duyar gibi oluyorum okuduğunuzda dolandırılma vs diye bu bahsettiğim arkadaş bir nevi akraba ve araştırdım dedikleri doğru istihbaratını aldım. Tabi kendi derdimizden malum eş dost akraba ne yapıyor bir haber oluyoruz karşı karşıya gelmeyince.

    Her neyse konuya döneyim beyin fırtınası yaparken bahesedilen en büyük nokta bir yazılımın olması yani e-pin scripti ihtiyacı olması söz konusu. Bir scripti sıfırdan yazdıralım hadi işe başayalım demek en azından şöyle böyle eksiği gideriyle 6-9 ay sürüyormuş. Araştırdım bir kaç yerde de kimi 3 ayda yazarız diyor kimisi de 6-9 ay arası diyor. Birde maliyet tabi ki söz konusu.


    Dedim hali hazırda var mı bir e-pin satış scripti araştırdım bir kaç yabancı script gördüm onları fakat olanların eksikleri mevcutmuş yani eksik derken bize göre çalışacak şekilde ayarlanması gerkeiyormuş o da bir zaman ve masraf olduğunu bahsetti.


    Bir kaç gündür arama yapa yapa kafam bulandı artık buraya yazayım dedim. E-Pin Scripti Tavsiye ve Önerisi olan arkadaş varsa lütfen paylaşsın. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.


    Not: Diğer forumlarda da araştırdım baktım ama pek beklentilerimizi karşılayacak gibi değil.


    Teşekkürler








  • Dostum bende bir ara girdim ama beceremedim özellikle satacağınız e-pin, level, skins vs gibi dijital materyalleri bulmak temin etmek hele ki devamlılığını sağlamak zor durum. Ama eğer bahsettiğin arkadaş bu işten para yemeye başlamış ve devam ediyorsa demek ki as kaynakları buluş demektir. Yani elinde öyle bir arkadaş varsa kaynak olarak piyasada iyi ekmek yersin.


    Şimdi senin asıl soruna gelecek olursak bende tabi zaman zaman denk geliyor kendimde oyun vs gibi şeylerin içinde olduğum için bir Azerbaycanlı yazılımcının yazdığı hazır bir e-pin scripti dikkatimi çekmişti. Azerbaycan dediğime bakma tamamen Türkiye için entegre etmiş ödeme sistemleri vs oldukça iyi stabil çalışan bir sistemdi. Yazılım desteği de veriyor ve maliyetler konusunda da da hızlıca çözüm de bulabilirsin. Sadece bir handikap var scripti kiralıyorsun satın alamıyorsun. Ya aslında şöyle diyeyim ben yazayım adresini sen kendin incele :) www.epincms.com olarak sitesi incelersin hatta iletişime de geçebilirsin. Umarım işine yarar. Şansın bol olsun.





  • E-pin sektörü öyle karlı bir iş değil benimde duyduğum da kara para aklamak için epin sektörü seçiliyorlarmış onlardan olmasın yani çok hızlı bir zenginleşme olduysa şüpheli yaklaşmak lazım. Hoş belki de haberi yoktur çalıntı kartlarla epin alıp başkasına satmış olabilirler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.