Şimdi Ara

e postanın gerçek mi sahte mi olduğunu nasıl anlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • benim 800 takipçişi instagram hesabım kavga ettiğim bir arkadaşım tarafından taklit yüzünden kapatıldı ama kimseyi taktik etmiyordum sonra ben instagrama kaç kere mail attım ama cevap gelmedi dün aklıma tekrar geldi ve 3 tane mail daha attım ama e postaya girdiğim zaman bana gelen bir maili gördüm <instagram++aazqcunm5okvri@support.facebook.com> adresli ve Merhaba,


    Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Size yardımcı olabilmemiz için bu hesabın size ait olduğunu onaylamamız gerekiyor.


    Lütfen bu e-postayı, aşağıdaki kodun el yazısıyla yazılmış bir kopyasını elinizde tutarken çekilmiş bir fotoğrafınızı ekleyerek yanıtlayın.


    ******


    Gönderdiğiniz fotoğrafın aşağıdaki koşulları karşıladığından emin olun:


    - Yukarıdaki kodun ve ardından tam adınızın ve kullanıcı adınızın boş bir kağıda el yazısıyla yazılmış kopyasını içermelidir

    - Kağıdı tutan iki elinizi ve yüzünüzün tamamını içermelidir

    - Aydınlık olmalı; çok küçük, karanlık veya bulanık olmamalıdır

    - JPEG dosyası olarak yanıt e-postanıza eklenmelidir


    Bu hesap sizin bulunduğunuz hiçbir fotoğrafı içermiyor ve başka bir kişiyi veya nesneyi temsil etmek için kullanılıyor olsa dahi, söz konusu koşulları karşılayan bir fotoğraf gönderene kadar size yardımcı olamayacağımızı aklınızda bulundurun.


    Teşekkürler,

    Instagram Ekibi


    diye bir mail aldım bunun gerçek mi sahte mi olduğunu nasıl anlayacağım hiç güven vermedi








  • @support.facebook.com adresinden geldiğini görüyoruz bu da gerçek bir hesap olduğu anlamına gelir. Yaşadığınız olay ve gelen mailin içeriği Instagram'ın destek maillerine çok benziyor. Ayrıca Instagram ayarlarında destek kısmında (hala hesabınıza erişebiliyorsanız) Instagram tarafından gönderilmiş mailler kısmı var. Bu kısımdan gelen mailin gerçekten Instagram'dan gelip gelmediğine emin olabiliyorsunuz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolgardaaa

    @support.facebook.com adresinden geldiğini görüyoruz bu da gerçek bir hesap olduğu anlamına gelir. Yaşadığınız olay ve gelen mailin içeriği Instagram'ın destek maillerine çok benziyor. Ayrıca Instagram ayarlarında destek kısmında (hala hesabınıza erişebiliyorsanız) Instagram tarafından gönderilmiş mailler kısmı var. Bu kısımdan gelen mailin gerçekten Instagram'dan gelip gelmediğine emin olabiliyorsunuz.

    hesabımın arşivlenen fotoğraflar kısmında fotoğraflarım vardı hatta profilimde de fotoğrafım vardı ama bana hiç yok dediler oradan biraz şüphelendim

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.