Şimdi Ara

E.T.C hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu mereti tek oynayan , seven ben miyim...daha 20lvlım çok bildiğim söylenemez by meretin metadaki yeri nedir? Bence ultisi çok kullanışlı tamam bozulabiliyor ama iyi tutturursan çok iyi işlerde çıkartıyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • eskiden dha popülerdi. ama Johanna ve Leoric (tier 1) çıkınca Etc arka plana itildi..
    tier 2 seviyesinde bir Tank hero'sudur
  • Metadaki yeri sonlarda bir süredir, ultisi çok etkili ama hala, hatta geçen haftalarda bir ara yine oynanmaya başladı sanırım bir pro maçından sonra ama yine düştü popülerliği. Neden sonlarda çünkü ulti hariç takıma bir getirisi yok. Wave temizlemesi zor, camp temizlemesi zor, damage desen çok yapamıyor. Nisanda en iyi warriorlardan biriydi sonra sanırım nerflendi, bir de üstteki arkadaşın da dediği gibi leoric johanna abiler gelince sonlara düştü iyice.

    Eğer quick match oynayacaksanız bence bütün karekterler gayet iyi, hepsiyle oynanır. Etc de inanılmaz zevkli bir hero her hareketinden sonra gitardan ses çıkarışı falan çok eğlenceli. Tek tauren oyundaki, master skini ve country skini inanılmaz güzel, sırf onlar için bile oynanır.
  • Haritaya da bağlı aslında. Cursed hollow, garden terror gibi dar haritalarda çok iş yapıyor kendileri. Ben genelde Leoric'i alamadığımda tercih ediyorum, çok da eğlencelidir hala da oynanır bence.
  • Oyunun çok eski oyuncularından biri olarak E.T.C. picklenmeme sebebini zamana bağlı olarak açıklıyorum. Bir zamanlar benimde çok picklediğim bir hero olan E.T.C. ile rakibin DPS'ini direk aradan çıkarabiliyorduk stunları sayesinde en popüler tanktı bir ara en fazla picklenen tanktı. Şöyle bir oyunun son çıkan herolarına baktığımız zaman hep stunner silencer disabler vs olduğunu görebiliriz. E.T.C. nin meta olduğu zamanlarda meta içinde pek fazla stunner yoktu oyunda çok fazla hero yoktu zaten. Şimdi kafadan pickleri söylesem Johanna Muradin Kael vs bu şekilde gidiyor. Yani rakip takımda Stunner olmaması gibi bir ihtimal yok veya Silencer Sylvanas gibi bu tür herolar varken en etkili silahı olan Mosh Piti kullanamıyor tabi haliyle. Bu süreçten sonra Talent rework olmazsa E.T.C. kesinlikle metaya girmez. Yüksek ranklarda E.T.C. 200/1 pick alır ondada kaybeder zaten E.T.C. olan takım Hardcore bir tank değil Mosh Pit'te olmayınca E.T.C. diye bir şey kalmıyor maleseef.




  • E.T.C düşük elo için halen en işlevsel herolardan biri.



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Oyunda ki en iyi ultilerden birine sahip.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.