Şimdi Ara

e-ticaret sitesi açıyorum istekleriniz ve önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamun aleykum beyler e-ticaret sitesi açıyorum ayakkabı ve çanta üzerine.Sizden isteğim bu sitede ne görmek istersiniz neler görmek istersiniz.Siteye girdiğinizde ilk baktığınız ilk aradığınız şeyler nedir.Tasarımı sizce nasıl olmalı.Alışveriş yapmak için neylere bakarsınız ve daha önce yapan arkadaşlar varsa bana tavsiyeleri önerileri nelerdir.Cevaplarınızı bekliyorum.



  • Oyle kolay degil benim bildigim butce ve eleman lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim biz zaten bir firmayız ve bursada 8 tane mağazamız bulunuyor bütçe konusunda sıkıntımız yok tüm şartları konuştuk ve anlaştık sitemiz şuan hazırlanıyor eleman konusu ise şuan için yanımızda çalışan 35-40 kişilik bi elamanımız var ama gerek olursa almaya çalışırız benim istediğim sizden bunlar değil
  • Saat ilgi çekici olabilir şahsen şu sıralar ihtiyacım olduğundan bakınıyorum arada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enterasan bi tavsiye olabilir :)
  • Markalı erkek bayan cüzdanları ve bol reklam.
  • reklamları tam olarak hangi sitelere hangi sitelerde vermeliyim
  • Sitenizde alt limit olmayan hediye çekleri dağıtabilirsiniz. Yani siteyi açtığınız gibi kar yapmaya çalışmayın, bırakın internet satışları biraz isim yapmak için olsun.
    Öncelik DH halkı olmak üzere 30 lira, 50 lira gibi hediye çekleri, ve her sitenin yaptığı gibi %10, %20 gibi indirim çekleri olmalı. Bu internetten satış siteleri çoğaldı, ve n11 bile bir ton kampanya yapıyor. Önemli olan herkesin birbirine önermesini sağlamak.
    Ürünleri hazırlayan elemanlarınızın hızlı olması, ve özenle paket yapması gerekiyor. Şahsen bu sıcak fırsatlardaki parfüm satan Eser beyin parfümlerini ben herkese tavsiye ediyorum, sırf ürün paketi çok özenli olduğu ve çok hızlı olduğu için. Tabiki parfüm olarakta emsallerinin üstünde kalitede.

    Sitenin kolay kullanımı olması gerekiyor. Sepete ekle/çıkar butonu sekmeden bug olmadan her sayfada çalışmalı. Sitenin hem mobil sürümü, hem masaüstü sürümü, ve google chrome& mozilla gibi sitelerden de rahat ve aynı şekilde görünmesi gerekiyor.

    Fiyat olarak aynı ürünü daha ucuza hangi siteden bulursak onu alıyoruz. Önemli olan sizin bu işe girdiğinizde taze kan olarak, herşeyin müşteri memnuniyeti üzerine kurulu olması.

    Örneğin ben enpara.com a geçtim, rahat ettim. Adamlar cana yakın bankacılık yapıyor. Soru sordunmu ebele hübele yok. Öyle yada değil pat diye cevap. Aradığında menülerde kaybolmuyorum, işletim ücreti havale ücreti vs te yok.

    Aynı şekilde dün turna.com dan uçak bileti aldım, 20 lira verdim hizmet bedeli ama adamların müşteri hizmetleride kaliteli, siteside çok rahat kullanımlı.

    Deneyin isterseniz, bir THY nin kendi sitesine girin, birde turna.com a girin. Hangi site daha rahat?





    Bende bu işi düşünmüş sonra vazgeçmiş birisi olarak, çevremdekilere sordum soruşturdum. Yaklaşık 150-200 kişiyle konuştum, internetten alışverişte ilk bakılacak şeyler Şunlar ;

    1) Güvenilirlik
    2) Kalite & hız (Genel olarak müşteri memnuniyeti)
    3) Sitenin kolay kullanılması
    4) Birden çok kargo şirketi ile anlaşması olması
    5) Hediye & kuponlar

    Tabi müşteri memnuniyeti içine telefonlara cevap vermek, oraya koyduğunuz adamların keko olmaması, hatta oraya koyduğunuz bekleme müziği bile önemli. Kargonun paketi vs..vs.. çok faktör var. Ama hepsini eksiksiz yapabilirseniz şuanda önünüzde hiç bir şirket duramaz.

    Dediğim gibi önce isminizi yayın, siteden yapılan satışta ilk ay 10bin lira mı kazanıldı? Dağıtın 5 bin lirasını hediye kodu çek vb. Zaten 1 sene sonra müşteri kitleniz artınca şirketler size ürün getirecek şunuda satalım buradan diyecekler. Yani içerik o kadar zengin olmasa da olur ilk başta, ha hızlı büyümek istiyorum illa da zengin içerik başlayacağım diyorsanız, sitede sattığınız saatten 10bin tane sipariş ettiğinizde, üzerine kar koymadan satın. Yeterki isminiz duyulsun. Sizin açacağınız sitenin en büyük artısı sadece bu siteye bağlı bir geliriniz yok, 8 mağazamız var demişsiniz... Kullanın bunu ve Türkiye'nin en büyük sitesi olabilirsiniz. Bence önünüz açık.




  • bizde modadabiz olarak kurmuştuk . seo çalışmalarına önem vermen lazım .belki de bu işi seo şirketlerine verirsiniz.blog ve sosyal medyaya onlar sizin üzerinizden paylaşımlarını yapıyolar. ve radyo reklamlarıyla başlamıştık ilk bu işlere bunları değerlendirebilirsiniz
  • knk sen mesela bana bedava ürün göndercen ben onları kullanıp blog şeklinde yazcam. sonra sitenin blog kısmı olcak orda bunu yayınlayacaksın. bir nevi tanıtım çekcem ben hatta videolu falan bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yolunuzu açık etsin. müşteri memnuniyetini kar etmenin önünde tuttuğunuz sürece reklam yapmanıza bile gerek kalmadna firma kendiliğinden dev olur . İlk ve en önemli etmen müşteriyi memnun etmek . bir ürün aldıktan sonra siteye söver durumda bırakmamak. Yolunuz açık olsun.
  • batuhan0088 B kullanıcısına yanıt
    Sitelere değil, Google AdWords işinizi görecektir. Aynı şekilde Facebook da. Ancak reklam işinden önce sitenize profesyonel SEO çalışması yaptırmanız sizi Google vb. yerlerde arama sonuçlarında 1. sıralar taşımaya yardımcı olacaktır. Buna bağlı olarak kampanyalar, indirimler, etkinlikle vb. aktiviteler düzenlendiği sürece reklama fazla gerek kalmadan sitenizi ileriye taşıyabilirsiniz. Unutmayın: Öncelik müşteri memnuiyeti olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru1ns -- 23 Mayıs 2016; 22:31:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasarımı iyi olsun önce dahasonra saçma sapan gerkesiz şeyler olmasın sitede. tam anlatılsın herşey. kargoyu zamanında verip zamanında girin müşteriyle ilgilenin site güvenilir gözüksün yeter
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.