Şimdi Ara

<<<e398 ciler>>>TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI E398 FORUMU!! BURAYA (583. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.768
Cevap
3
Favori
432.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ustam eski yedeklerinden birine dönsen olmuyor mu acep elf konusuna gelince onlar telefonu flashladıktan sonra ekstradan özellik eklemek için flashdan bağımsız istediğin bi eklentiyi yüklüyosun telefonuna bnim bildiğim bu
    bootloader açılıyosa flashlanlaması lazım bnimde fazla bilgim yok ama msnden konuşalım istersen belki yapabilirz....
  • elf dosyalarını yuklemene gerek yok fazla bır ıse yaramıyorlar.ayrıca ust konularda gordum sormus du brısı sen yada bı baskası telefonun çalısmasında bı engel yaratırmı dıye, yaratmaz.-ki zaten telefon yazılımı için gereklı doyaları hafıza kartından almaz sadece kendı rom bellegındekı bılgılerı okur.

    diğer sorunlarınızı daha net maddeler halınde yazarsanız cevaplamaya calısırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk14 -- 1 Mayıs 2009; 23:46:47 >
  • 1.Bahsettiğim telefon hiç bir şekilde usb görmüyor.boot ile acsamda ne yedek alabilirim nede yazılım birşey almıyor.
    2.de elf dosyaları olmasada calısır diyorlar ama o ekleri olan yazılım yüklediğimde telefon sapıtıyordu işte donmalar yapıyordu sadece shx dosyası olan flashları yükleyince adam gibi calısıyordu buna ne demeli ?
    3.gömdüğüm e398 elf dosyaları yüzünden bozuldu diye emin değilim ancak o sorun cıkarmaya başlayınca ölmüştü.

    Ve eğer elf dosyalarından değildir o donma konusu kanıdımda var.
    öldü e398 im sonra bir tane daha satın aldım ikinci el ancak tamirde görmemiş flash ta yememiş bir telefon.
    modladım vede elf dosyası olan bir flash denemiştim baktım hemen donma yapmaya başladı o da.sonra elf dosyası olmayan bir flash denedim sorun olmadı.demekki ihtiyac var o dosyalara.
  • force bootloader mi öyle bişey vardı eski sayfalarda onu denediniz mi? Bide eğer telefon bootloaderden yada normal bir şekilde fark etmez açılıyosa da bilgisayar usbden telefonu görmüyorsa sorun telefonda deilde kabloda yada telefonun soketlerinde olmasın ???
  • sızın elf lı yazılım yuklemenıze gerek yok en satabılıze calısan yazılımlar shx uzantılı olan yazılımlardır.elf dosyalı yazılımlar ugraşdan baska bır sey degıldır!
    usb yı gormeme nedenıne gelınce telefonun kasasını aç ve şarj soketının ayaklarına bak kırık falan varmı yada kısa devre yapan bır toz vb. madde. bırde arkadasın dedıgı gıbı data kablosunda sorun olabılır, başka bır cıhazdada dene.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk14 -- 3 Mayıs 2009; 22:12:23 >
  • arkadaşlar satılık e398 var full yeni kasa iki tane şarz aleti ile beraber ilgilenen varsa yazsın
  • Selamlar
    MotoHell_MP_49R_v1_E398 yazılımını meth ediyorlar bende denemek istiyorum.yükleyenler yazarsa sevinirim.usb konusuna gelince kabloda sorun yok cünkü diğer telefonum sorunsuz bağlanıyor.sadece bir telefonum bağlanmıyor ikiside değil.vede içinde oksit varmı boarda kopuk bacakmı var felan diye bakmak ilk işim olmuştu hiç bir sorun gözükmüyor ancak usb görmüyor yinede bilinmeyen aygıt diyor peygamber demiyor .telefonun arızalı olduğunu düşünmeye başladım cünkü kartta okumuyor.işlemcisi ölü bir e398 im var.şuanda usb si calısmayan telefonumun işlemcisini ona taktıracğaım bir ara bakalım ne olacak belkide işe yarar.eğer usb ile ilgili birşey aklına gelenler olursa yazsın lütfen.vede şu yazdığım yazılımı nasıl eksiksiz yükleyeceğimide anlatırsanız sevinirim.yorum yapan cevap veren yardımcı olmaya calısan arkadaslarıma cok tesekkür....
    quote:

    Orjinalden alıntı: cenk14

    sızın elf lı yazılım yuklemenıze gerek yok en satabılıze calısan yazılımlar shx uzantılı olan yazılımlardır.elf dosyalı yazılımlar ugraşdan baska bır sey degıldır!
    usb yı gormeme nedenıne gelınce telefonun kasasını aç ve şarj soketının ayaklarına bak kırık falan varmı yada kısa devre yapan bır toz vb. madde. bırde arkadasın dedıgı gıbı data kablosunda sorun olabılır, başka bır cıhazdada dene.




  • Motohell flaşının sadece shx. dosyasnı yuklemen yeterlı tabi ona uyumlu flex(r373) ve dıl paketı(lang 0033).ben motohell flasını bayadır kullanıyorum ve en performanslı flash oldugunu belırtıyorum!.bu arada senın e398 ın anakartı gıtmıs sanırım yada ayaklar falan deılde dırek şarj kutusunda problem olabılır ama uğraşmaya degmez yenı parça alıp falan deneme yoluyla, nasılsa 1 adet daha mevcut e398 ın. bendede bı e398 şarj problemı nedenıyle yatıyor.
  • Bu arada bazı arkadaşlar normal shx dosyası yuklerken shx dosyasının bulundugu yere bır cok dosya gelıyor onları nereye atacağız dıyorlar.
    cevap:onlar shx.dosyasının acılmıs halıdır(zip mantıgı yani)kurmak ıcın telefona onun ıcındekı dosyaları cıkarıyor.shx.de bır sıkıştırma uzantısı anlayacağınız.
  • arkadaşım acıklayıcı cevabın için cok teşekkür ederim ama şöyle sorunum var hatta defalarca yazdım bu forumda ama birdaha söyleyeyim.senin dediğin gibi bi sürü sey dedikleri olan flash lardan BİRİNİ yüklediğimde illa telefona bişiler oluyor donma felan yapıyor.özellikle biri beni aradğında donup kalıyor.
    şimdi mesela yüklemeyi düşünüyorum Motohell yazılımını ama aynı sey cıkacakmı karşıma merak ediyorum.
    flex im r373 zaten.ama dil kapeti türkce değil 0033 yerine başka birşey. dil paketi bir fark yaparmıki.Motohell yazılımında 0033 yerine baska bir peket varsa kendinden onunla sorunmu yapacak ?
    telefonumu ingilizce dil olarak kullanıyorum cünkü kurcalayamıyor insanlar.
    quote:

    Orjinalden alıntı: cenk14

    Bu arada bazı arkadaşlar normal shx dosyası yuklerken shx dosyasının bulundugu yere bır cok dosya gelıyor onları nereye atacağız dıyorlar.
    cevap:onlar shx.dosyasının acılmıs halıdır(zip mantıgı yani)kurmak ıcın telefona onun ıcındekı dosyaları cıkarıyor.shx.de bır sıkıştırma uzantısı anlayacağınız.




  • cok iyi anlattın dedim ama hell yükledim vede gram hata vermedi tamamen sorunsuz yuklendiği halde dakikasında dondu kaldı telefonum.sadece dil paketi işte ek olarak yüklemedim onu değiştirirsem düzelirmi?
    nette suanda bulamadı mbende vardı ama nerde kim bilir dil paketi.bir e398 i dona dona öldürdüm buda gitsin istemiyorum.yardım lütfen.ve o dosyalara gerek yok ne kadar desende var demek....
  • MotoHell, Elf dosyalarını yüklemesen de çalışıyor. Dil paketi motohell üzerine şunu flashlayacaksınız. Flash işlemleri için Flash&Backup kullanın.

    http://www.esnips.com/doc/d9f984cc-ddce-457c-9ff0-52d5ecd6e93a/An-Amazing-Ultimate-MultiLang-and-Font-for-E398--ROKR
  • Birde benim telefonum bootloader acılıyor vede işliyor ancak ekran sadece beyaz ekran yani siyah fon üzerine beyaz yazı gözükmüyor.bootloader versiyonunuda yükselttim ama yine aynı.bir tehlike teşvik etmiyordur değilmi?
  • sanırım senın cıhazda sorun var bunların hıc bırının olmaması lazım.bende hiç boyle problemler yok aynı sekılde yuklememe rağmen boot ekranıda dedıgın sekılde acılıyor yanı hangı parçada srun var onuda anlayamadım .
  • arkadaşım şimdi bende birden fazla e398 birbirinden karıştırmayalım.Sorunsuz calısan var sadece elf li yazılım yukleyince donup kaldı ama dil paketi yükleyince tekrar sorun kalktı galiba donma olmadı şuanda hiç.ama telefon aldığımdan beri boot u sadece beyaz ekran şeklinde acıyor.ama başka bir problemi yok.

    diğer cihazım ise yazılım görmedi hiç boot normal ama usb görmüyor ve hafıza kartı.ama onun işte ıslanmışta bozulmuş gibi bir problemi olaiblir bilmiyorum.bi türlü çözemedim.
    quote:

    Orjinalden alıntı: cenk14

    sanırım senın cıhazda sorun var bunların hıc bırının olmaması lazım.bende hiç boyle problemler yok aynı sekılde yuklememe rağmen boot ekranıda dedıgın sekılde acılıyor yanı hangı parçada srun var onuda anlayamadım .




  • ARKADAŞLAR ACİL YARDIM LAZIM. E398 İN KULAKLIĞIN SOL TARAFINDAN SES GELMİYR. YAZILIMLA FELAN ALAKASI YOK ANLAMADIM. DÜZELTME ŞANSI VARMI. VE BU ALET USB DEN ŞARJ OLUYORMU.

    ELİNDE ŞARJ ALETİ VE 0 KAPAK OLAN VARSA PM İLE ULAŞIRSA SEVİNİRİM.
  • elındekı kulaklık orjınal motorola e398 kulaklıgı deılse tek 1inden ses gelır.

    ramadan89

    senın 2 telı karıstırmıorum ama senın suan kullandıgındada board a baglı bı soeun var ne kadar kuçuk olursa olsun var.biz tamamıyla stabılıze çalısan cıhaza sağlam dıoruz.
  • Elimde boşta E398 data kablosu var, lazım olan varsa pm atsın, kargolarız.
  • Merhaba Arkadaşlar....

    Hala E398 kullananlar var demek bencede vazgeçilmez ama ben bu ara yedeğe aldım telefonumu.
    arkadaşlar benim en çok yaşadığım sorun şarj aletinin takıldığı yerin devamlı kirlenmesi, bu yüzdende telefonu şarj etmekte zorlanıyorum bu sorunu çözeb,len varmı bendeki bu cihaz 5 yıllık defalarca temizledim ama artık bıktım bende sonyericson w810 kullanmaya başladım ama E398 imide satmayada atmayada kıyamadım duruyor hala sağlam bir şekilde.
    Bluetooh kulaklığını başka bir telefonda kullanmak istediğinde şifre soruyor bu şifre nedir bilen varmıdır? söylerseniz sevinirim.
    Birde arkadaşlar E398 kapaktır bataryadır nerde bulunur hangi bataryayı önerirsiniz bana?
  • 
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.